merhabalar okudum yazdıklarınızı diyeti deneyimlemiş insanlardan birşeyler duymak gaza getiriyo insani gerçekten :) ben 20 yaşındayım 1,67 boyum 75 kiloyum kilomu çok göstermiyorum o yüzden bi on kilo kadar versem kafi benim için 65 ideal değildr belki boyuma göre ama görüntü anlamında yeteceğini düşünüyorum çok zayıflıktan hoşlanmıyorum :) dukan diyetini bir haftaya yakın denedm ama çok zorladı protein içerikli besinleri çok seven biri değilim bide sebze olmayınca çok zorladı beni bırakmak zorunda kaldım.Karatay diyetini araştırıyorum bayadır ama ekmek çok büyük sıkıntı benim için ekmek yemeden doyamıyorum ve ekmeksiz yediğimde miğdem bulanıyo alışkanlık belkide.Bu diyete başlamak istiyorum ama irade konusunda zayıfım ve söylediğim gibi ekmek olayı beni zorlıycak.Sizlerinde arasında bu şekilde ekmek alışkanlığı olan ve diyeti yapıp zorlanmayan birileri oldumu ? Uyku düzenimde sıkıntılı bu aralar işimden ayrıldım ve boşlukla istesemde erken yatamıyorum erken kalkamıyorum doğal olarak ilaçta kullanmak istemyorm bunun için.Sabah kahvaltısını uyandığım saatte yapıp araya 4-5 saat koyup iki öğün şeklinde beslensem diyete uymamış mı olurum sonuç alamazmıyım ? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok mutlu olurum :)