Dukan diyeti tarifleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi mvis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mvis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
208
0
46
İstanbul
atak, seyir, güçlendirme ve koruma tariflerimi bu başlık altında toplayalım diyorum ne dersiniz?? (ama sadece tarifler - hangi aşamaya dahil olduğunu belirtin lütfen)

:92:

ilki benden :27:

Atak evresi

Yulaf kepeği kurabiye

Malzemeler

1 çay kaşığı kabartma tozu
1 Yumurta
3 yemek kaşığı Yulaf kepeği
1 çorba kaşığı Tatlandırıcı
2-3 çorba kaşığı Yoğurt

Malzemelerin hepsini bir kasede karıştırın. Karışımı bir fırın tepsisine ya da çörek forma dökün. Yaklaşık 80C 15 dakika pişirin

Afiyet olsun
:56:
(dukan'ın sıtesınden çevrilmiştir ben henüz yapmadım ama yapıcam)

Son düzenleme:
ilki benden :27:

Atak evresi

Yulaf kepeği kurabiye

Malzemeler

1 çay kaşığı kabartma tozu
1 Yumurta
3 yemek kaşığı Yulaf kepeği
1 çorba kaşığı Tatlandırıcı
2-3 çorba kaşığı Yoğurt

Malzemelerin hepsini bir kasede karıştırın. Karışımı bir fırın tepsisine ya da çörek forma dökün. Yaklaşık 80C 15 dakika pişirin

Afiyet olsun
:56:
(dukan'ın sıtesınden çevrilmiştir ben henüz yapmadım ama yapıcam)

bide tarcın ekleynce güzel oluyo.

Merhabalar lütfen tariflerinizi dukan diyetine ait konudan veya yemek bölümünde bulunan diyet tarifler bölümünden paylaşınız...

ben bi kek denedim tatlı krizi tuttanlara :1:
3 yumurta
2 bardak yulaf ezmesi(yada kepek)
yarım kabartma tozu
1 bardak süt
kakao
Bu malzemeleri bi kapta karıştırıp kek kalıbına dökün pişirdikten sonra 1 yada isteğe göre 2 bardak süte sıvı aspartamdan dökün tadını kendiniz ayarlayabilirsiniz.Kekin üzerine dökün ıslak kek gibi oluyor.
Afiyet olsun...

ben bi kek denedim tatlı krizi tuttanlara :1:
3 yumurta
2 bardak yulaf ezmesi(yada kepek)
yarım kabartma tozu
1 bardak süt
kakao
Bu malzemeleri bi kapta karıştırıp kek kalıbına dökün pişirdikten sonra 1 yada isteğe göre 2 bardak süte sıvı aspartamdan dökün tadını kendiniz ayarlayabilirsiniz.Kekin üzerine dökün ıslak kek gibi oluyor.
Afiyet olsun...

Uyarıları dikkate alınız ve paylaşımlarınızı tavsiye ettiğim alanlarda yapınız..tarifler için uygun bir bölüm de değiliz..

başlığı taşıma imkanımız varmı ben nasıl yapılacagını bılmıyorum yada nasıl kapatılır

Uyarıları dikkate alınız ve paylaşımlarınızı tavsiye ettiğim alanlarda yapınız..tarifler için uygun bir bölüm de değiliz..

Back
X