para biriktirmek mümkün mü

Uydurduğunuz hikayeyle kimseye ders vermiş olmadınız yalnız en fazla kendinize güldürdünüz.
Bu paraları kazanan, bir günde harcayan elbette var
Sizin demenizle kimse hiçbir şey düşünmeyecek. Üzüm buğusu çok güzel bir ders verdi, kimseyi kendimden yüksekte görmeyim diyecek bir kişi bile bulamazsınız. Yapacak olan yine yapar nihayetinde forum ortamı burası. 🤷🏻‍♀️
Ee varsa niye bu kadar size dert oldu ki bende bu paraların olup olmaması?

Uyduruyorsun demeniz, inanılamayacak bir şey gibi görmeniz asıl komik olan.

Ee varsa niye bu kadar size dert oldu ki bende bu paraların olup olmaması?

Uyduruyorsun demeniz, inanılamayacak bir şey gibi görmeniz asıl komik olan.
Bana niye dert olsun ya varsa da güle güle harcayın banane. Ama sırf ders verme niteliğinde uydurduğunuz çok belli ben ona takıldım. Gerek yok öyle kıssadan hisselere. Kocaman kadınlarız kime neyi öğretebilirsiniz ki

Aramızda 2 milyonun lafını yapmayalım ama herşeyi bu kadar içselleştirme üzülen sen olursun senin konunla hiç ilgisi yok bunun ilk başka farklı yazıyordu sonra hepsi değişti ;) ben gislaya özellikle hak falan vermiyorum 24 yaşında koca kazık kadar adama kimse bakmak zorunda değil üveymiş özmüş ben bilmem ama bu konuyla hiç ilgin yok inatla yazıyorsun
Haklısın ama bu kadar herşeye ve herkese muhalefet olmalarına kendi gibi düşünmeyenleri uydurmakla vs itham etmelerine anlam veremiyorum bazı üyelerin
Konu sahibi veya yorum yapanlar eğer bir kaç üyeyi destekleyen yorumlar yapmazsa aşırı bir kırma dökme vs devreye sokuyorlar
Mesele ben de değilim ama inanılmaz bir saldırı ve zorbalık kültürü var

Yahu kendimden örnek veriyorum? Ben kötü bir şey mi yapıyorum? Bu kadar gariban kurban rolüne girmeye gerek yok diyorum?
İşte herkes kendi yaşam standartları baz alıp yorum yazıyor bunu demeye çalışıyorum

Haklısın ama bu kadar herşeye ve herkese muhalefet olmalarına kendi gibi düşünmeyenleri uydurmakla vs itham etmelerine anlam veremiyorum bazı üyelerin
Konu sahibi veya yorum yapanlar eğer bir kaç üyeyi destekleyen yorumlar yapmazsa aşırı bir kırma dökme vs devreye sokuyorlar
Mesele ben de değilim ama inanılmaz bir saldırı ve zorbalık kültürü var
Valla benim içinde genelde öyle derler ama ben yorumumu yapar geçerim evet konu sahipleri beni sevmez sen zaten gördüğüm kadarıyla hassas ve herşeyi çok kafana takan birisin burda konu açarken bunları düşünmeliydin açmamalıydın

İşte herkes kendi yaşam standartları baz alıp yorum yazıyor bunu demeye çalışıyorum
Abla tamam sen kocanın Findeks raporuna bak önce konunu kapatmışsın ama o oğlanla sen bilmeden borca batmıştır 30 bin maaş alıp hem karıya hem oğlana bakmak zor malum bir dost önerisi al bunu hangi bankaya ne kadar borcu var görürsün

Valla benim içinde genelde öyle derler ama ben yorumumu yapar geçerim evet konu sahipleri beni sevmez sen zaten gördüğüm kadarıyla hassas ve herşeyi çok kafana takan birisin burda konu açarken bunları düşünmeliydin açmamalıydın
Hata ettim evet duygusal bir yapım var bir yerde bir haksızlık vs görünce kendimi tutamıyorum çok fazls şeyi çok ince şekilde düşünüyorum
Evet burası Forum ama bazıları yorum yaparken düşmana saldırır gibi saldırıyor konu sahiplerine
Haklısın

Abla tamam sen kocanın Findeks raporuna bak önce konunu kapatmışsın ama o oğlanla sen bilmeden borca batmıştır 30 bin maaş alıp hem karıya hem oğlana bakmak zor malum bir dost önerisi al bunu hangi bankaya ne kadar borcu var görürsün
Tamam teşekkür ederim bakayım oğlu 50 bin TL maaş alıyor kirayı annesi ödüyor ve gideri yok
Bizden de ne alabilirse onu alıyor tazminat parasını harcayıp bitirdi şimdi son 1 senedir ne koparabilirse o kadarını alıyor
Teşekkür ederim tekrardan
Ama başka bir üyenin konusunda başka üyenin başka konusunu buraya taşımak ne kadar etik ?
Konu sahibine ve diğer üyelere saygısızlık bir kere

Hata ettim evet duygusal bir yapım var bir yerde bir haksızlık vs görünce kendimi tutamıyorum çok fazls şeyi çok ince şekilde düşünüyorum
Evet burası Forum ama bazıları yorum yaparken düşmana saldırır gibi saldırıyor konu sahiplerine
Haklısın
Bence sen öyle algılıyorsun.

Tamam teşekkür ederim bakayım oğlu 50 bin TL maaş alıyor kirayı annesi ödüyor ve gideri yok
Bizden de ne alabilirse onu alıyor tazminat parasını harcayıp bitirdi şimdi son 1 senedir ne koparabilirse o kadarını alıyor
Teşekkür ederim tekrardan
Mutlaka bak unutma bunu açık açık hangi bankada borcu var görürsün çünkü anlattığın hikayenin doğruysa iyi bir tablo yok ortada

Şu Türk-arap karışımı vizyonsuzluğa bayılıyorum ya. Milyonları olduğunu söylüyor ama hedef görgüsüzlük abidesi arabaya, eve harcamak…
Evet geldik asıl meseleye.

Zaten başta kredi konusunda konu sahibine yüklenmeye başlanılmıştı. Biraz dini açıdan hassaslık görülecekse saldırı mod on:))

Nerden çıkardınız arabaya ve eve sadece harcadığımızı?

Çocuklarımız da kolejde okuyorlar mesela eğitime de önem veriyoruz, ayrıca gerekli gördüğümüz yerlerde özel öğretmen ders veriyor :)

Ayrıca evet memurluğa dönüp dönmemeyi de düşünüyorum.

Burda atıp tutuyorsunuz ya kadınlar çalışsın diye, o kısım ne oldu?

Back
X