selam,ben dukan yaptım arkadaşlar ,sadece 1 hafta dayanabildim ama..
size biraz özet geçim kuzenim dukanla 18 kilo vermeyi basardı yaklaşık 9 ay ibi bi sürede bn de yapabilirim diye düşündüm ,önce kitabını aldım tam iki kere okudum,notlar aldım,sonra alışverişe çıktım ve eksiksiz herşeyi temin etim..zatenpahalı bir diyet gerçekten bütçeyi zorluyo
sonra da iki üç gün aralıksız başarı hikayelerini okudum ve çok motive oldum gerçekten..
başladığınızda ilk 3 gün çok hızlı gidiyo kilolar ilk 3 günde 2.5 kilo verdim ben..ama hiç kaçamak falan yapmadım,eğer kitabını dikkatli okursanız kaçamakların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatıyor zaten.
sonra normalde cok sevmeme rağmen yumurta ve tavuktan tiksinmeye başladım,onları yemektense aç kalırım moduna girdim
1 haftanın sonunda toplam 3.5kilo verdim ve bıraktım..20 günün içinde de 4 kilo olarak geri aldım
şu konuda uyarmak istiyorum ben yanıldım çünkü..
kitapta veya nette çok fazla tarif ve seçenek varmış gibi görünüyor ancak çoğu gerçekten Türk mutfağına ya da bizlerin damaklarına uygun değil...
bunları size yardımcı olmak için yazdım umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir..başarılar...