dukan diyeti

Slm bende dün başlama kararı aldım ve etkili olacağına inanıyorum bugün pek uyamadim ama yarin net Uyguliycam birbirimize burdan destek olursak sevinirim

Bende katılayım sıze arkadaslar bugun ayran detoksuna başladım yarın yapıp dukan atak yapacagım 3 gun gelişmeleri yazarım

Bende katılayım sıze arkadaslar bugun ayran detoksuna başladım yarın yapıp dukan atak yapacagım 3 gun gelişmeleri yazarım
tamamdir canim bekliyoruz haberlerini bugun benim ikinci gunum yarin atak bitiyo seyire gecicem baslasin sebzeli gunler:)

tatlım hayırlı olsun diyetin ben de başlıyorum yarın :) karataydan katılsam olmaz mı illa dukan mı :)

Günaydın arkadaslar bende ayran detoksu yapıyorum bugun son gunüm bu Şaban 1.100 gor vermisim yarın ınsallah ıkı kıloya tamamlansa dukan ataka başlayacağımbaşlayacağım

Günaydın arkadaslar bende ayran detoksu yapıyorum bugun son gunüm bu Şaban 1.100 gor vermisim yarın ınsallah ıkı kıloya tamamlansa dukan ataka başlayacağımbaşlayacağım
sevindim canim ama unutma suan vicudumuzdan gidenler sadece su ve odem gercek kilo degil malesef

elbette olur ama ben karatay hakkinda hic birsey bilmiyorum sende bizi karatay hakkinda bilgilendirirsen sevinirim tesekkurler:)
kitabını okuyacağım bakalım neler yazıyor. ekmek yasak dediği için yapmaya karar verdim çünkü bana en çok ekmek kilo aldırıyor canım ya :KK43:

kitabını okuyacağım bakalım neler yazıyor. ekmek yasak dediği için yapmaya karar verdim çünkü bana en çok ekmek kilo aldırıyor canım ya :KK43:
dogrudur canim kitabi yok bene bugn duknin atack i bitiyo bende yarin kilomu yazarim onada cok iyi diyorlar umarim en kisa surede zayiflariz

Merhaba arkadaşlar bende aranıza Katılmak istiyorum fakat araştırmalarım sonucunda kafam biraz karıştı şöyle ki ; altı aylık anneyim ben bebişim hem emiyor hamde ek gıdaları almaya başladı dukan yapmak istiyorum fakat neresinden başlamam gerek bilemedim testi yaptığımda Uç gün atak görünüyordu ama emzirenler güçlendirmeden başlasın diye birşey okudum anlatacağınız kafam bir hayli karıştı acele Yardıma ihtiyacım var zira bu can simidime daha fazla dayanamayacağım

Merhaba arkadaşlar bende aranıza Katılmak istiyorum fakat araştırmalarım sonucunda kafam biraz karıştı şöyle ki ; altı aylık anneyim ben bebişim hem emiyor hamde ek gıdaları almaya başladı dukan yapmak istiyorum fakat neresinden başlamam gerek bilemedim testi yaptığımda Uç gün atak görünüyordu ama emzirenler güçlendirmeden başlasın diye birşey okudum anlatacağınız kafam bir hayli karıştı acele Yardıma ihtiyacım var zira bu can simidime daha fazla dayanamayacağım
merhabalar dukan ekspres diyetini yapmanızı öneririm. Googleden bulabilirsiniz bu diyetin detaylarını

Merhaba arkadaslar bende yarın dukan diyetine başlıyorum atak 5 gün yapıcam teste göre umarım hepimiz istedigim kilo ya kavuşuruz yediklerinizi yazarsnaız sevinirim

X