Dukan diyetine başladım

dilsah99

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
210
12
318
Tekirdağ
Bu sabah tartıldim.74.4 kiloyum..boyum 1,68 hedefim 66 kilo olmak.kendimi bildim bileli sanki kilolarımıza,bana bir türlü yakışmayan kıyafetlerle uğraşıyorum.kararliyim.dukan diyetini denemek istiyorum.umarim başarılı olurum.bana katılmak isteyen arkadaslar varsa birlikte yapalım.dukan diyetinin icerigi forumda bulabilirsiniz. 1. Haftadır araştırıyorum.bugun başladım.

Sabah kahvaltım
#Yağsiz peynir
#Yulaf kepekli krep
#1 haslanmis yumurta
#Sekeriz çay

hayırlısı olsun canım dıyettın benım cok yakın ıkı arkadsım ve ben ucumuz karar verdık zayıflamaya ve onlar dukkan yaptı bense sağlıklı beslenmeyı ve sporu sectım onlar cok guzel kılo verdıler ve ben su anda onları kıskanmıyo değilim bırı 18 bırı 22 kılo verdı ve ocakta basladık calıstıkları ıcın sadece dukkan zayıfladılar bende canım cıktı sporlarda valla ben daha az verdım onlardan ve sanada soylemek ıstedım canım ıse yarıyo devam et bırakma sakın keske bende o zaman baslasaydım sımdı artık hıc uğrasmıcaktım 3 kılo 5 kılolayla of ya takıp eder değisklerı oğrenırım tatlım

Bende arastirdim,cok kilo veren var kiloda geri almiyorlarmis.umarim basarabilirim.bu sabah tartildim.73.8 ciktim.uzun zamandir 73 lu rakamlari gormuyordum.moral oldu.yanliz ben atak donemini yani 3 gun protein durumu bana agir geldi.ben 1 gun protein+1 gun protein+sebze seklinde devam etmeyi planliyorum.bugun kahvaltima domatesle salatalik ekledim.ama gun icinde protein agirlikli beslenmeye calisacagim.sende katil birlikte yapalim.ben bu kez kesin kararliyim.aksam leslie ile 35 dakikalik yuruyusumude yaptim.kilolarimla mutlu degilsem,onlardan kurtulmam gerekiyor.

Bugününü de başarıyla bitirdim.Diyetimi bozmadım.Şu an son olarak kayısılı form çayımı içiyorum. 5 mil leslie ile yürüyüş yaptım.
Hava çok sıcak.şimdi ben bu yaz dukan diyetinde olduğuma göre karpuz yiyemiycekmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…