Dukan diyetıne başlayalımm

Birlikte zayıflmak ıstersenız buyurun :):1::34:

ben bi haftada kendi listemi kendim yaptım bir haftada 2 kilo verdim. dukan diyetinde yanlış hatırlamıyorsam sabahları kahveyle başlıyordun. bend ehiç sevmeiyoru işte . bende kilo vermek istiyorumda istediğim kadar veremiyorum :40:

Dükan diyeti yapanların tecrübelerini paylaştığı başlığa bakarsanız işinizeyarayacak her türlü bilgiye ulaşabilir,sorularınıza cevap bulabilirsiniz.Mutlu zayıflamalar..:34:

Dükan Diyeti Deneyimlerimiz

ben dukan dıyetıne yarın annemle baslamak ıstıyorum ınsallah 3 gun atak ypıcaz ben 75 kılo ıle basladım 2 ay kadar sonro suan 68 kıloyum :):nazar: ama dukanı hıc denemedım oyle evde su ıc leslie sensone ile evde yurudum ekmegı kestım askam 8 den sonra bırsey yemedım boyle cok bıseyler yaptım yardım almak ısteyen olursa yada yardım etmek ısteyen olursa beklerız :)

slm arkadaşlar bende dukancıyım dukan dıyetı ıle 2ay olmadan 14 kilo verdim 84 kilodan 70 kiloya düştüm sonra düğünüm oldu annemin (kayın validemin )ye baskıları ve eşimin dukanı bırakmanı istiyorum baskısıyla mecburen bıraktım 5 kilo kadar geri aldım şimdi eşimi ikna ettim ve 1kez daha dukana başladım ben dukan dıyetını yaparken hıçbır rahatsızlık yaşamadım çok da memnundum tekrar bu maratona girdim kesinlikle zor bır dıyet degıl bana gore hıç aç kalmıyorsun ve izinli yıyeceklerı ıstedıgın kadar yıyorsun tek yapmanız gereken butun asamaları bıtırmeden sakın bırakmayın yoksa geri alınır her aşamayı sabırla bıtırın goreceksınız ne basardıgınızı ...

Back
X