Dukan - Karatay - Dukan Dez Pack bunlardan hangisine başlayalım bayanlar ?

3 ayda vermeye çalışmayın. Vücudunuz harap olur. Düzenli beslenin spor yapın. Gerisi gelir zaten.

dukan yapmayın, karatay daha sürdürülebilir bir diyet.. Dukan katı kuralları olan , ekmeğini bile kendin yaptığın bir diyet ve sosyal hayatta yağları , iyi yağları da dahil(zeytinyağı, badem vs ) kısıtlıyor ilk etapta.. Sosyal hayatınızı etkiliyor. Bu nedenle ikisi arasında karatay derim ben..
Ayrıca Dukan uzun vadede sağlık sorunları ortaya çıkarıyor. Çünkü aşırı proteinler böbrekleri yoruyor. Vücutta toksik oluşturuyor. Bu nedenle protein alımının arttırılıp karb ve yağ alımının kısıtlandığı diyetlere ketojenik diyet diyorlar. Ketojenik diyetlerin zararları diye google dan da araştırabilirsiniz.

Dez pack diyetiyetiyle kilo verenelr ne durumda acaba. Dusuncelerinizi yazabilir misiniz.

Dez pack diyetiyetiyle kilo verenelr ne durumda acaba. Dusuncelerinizi yazabilir misiniz.
Anneme de bana da aldik. 16 gunluk paket aldik
Ben 2 kilo verip geri aldim. Annemde 800 gr verdi. Harfiyen uyduk programa veremedik.
Verenler nasil veriyorlar sastim kaldim

Zamaninda 26 kilo vermis birisi olarak neredeyse butun diyetleri uyguladim o yuzden dukan diyorum simdi yine kilo vermem gerekiyor dukana basladim kilolarim gitmeye basladi bile

Merhabalar. Bende 2 yil once dukan diyetiyle 2 haftada 6 kilo vermistim. Sonrasinda disarda yedigim tavuk izgaradan zehirlendigim icin birakmistim. Sonrasinda hicbizaman o diyeti yapicak cesareti bulamadim kendimde :) 6 ay oncesine kadarda dezpack siparis ettimm ama 15 gunde hic kilo veremedim. İade konusunda hatta baya sikinti yasadim en aon sikayet.com a sikayet edince iade ettiler parami. Simdi cocukluk arkadasimin uzun yillardir kullanip artik saglikli yasam icin kullandigi bi urun var. İsim yazmak yasak mi bilmiorum ama onu kullanmaya baslicam. Su an 64 kiloyum. Hedefim 2 ayda 10 kilo vermek :)

ben de dukan diyetini deneyip 1 haftada 4 kilo kadar vermiştim ama malum bizim türklerin alışkanlıklarına pek uyan bir diyet değil o yüzden 2 gün bozdum hemen vücudun su topladı ayrıca diyeti yaparken kabızlık ve ağız kokusu oluyor ben artık sadece 2 öğün beslenerek yani öğlen yemeklerini geçiştirerek 3 haftada 42 bedenden 36 bedene düştüm öyle çok aşırı bir kilo kaybım olmadı ama spordan olsa gerek bedenim küçüldü

Slm bende Dukan diyeti yapmayi dusunuyorum 10kilo vermem gerek
basladinmi ? nsl memnunmusun?

Merhaba ben doğum yaptıktan 6 ay sonra kadar (emzirmiyordum) dukan diyetine başladım ama nasıl bir kararlılık bütün malzemelerini aldım falan filan :) ve başladık 3 gün atak zor geçti ama krsinlikle en ufak bir kaçamağım bile olmadı eve koşu bandı aldım her gün hiç aksatmadan yarım saat hızlı tempo yürüyüş derken 1.5 ayda 23 kilo gitti etrafımdakiler tanıyamıyordu artık hep balık etli biriydim ama dukanda inanılmaz zayıfladım çokta memnundum dukan gibi katı bir diyete çok güzel bir şekilde alışmıştım taa ki bir akşam bebişimi uyuttuktan sonra eşime ben az uzanayım dememle başladı bir anda yorgunluk olmuştu uykusuzluğa yordum bende gözümü açtığımda hastanedeydim bayılmışım ateşim 42 olmuş bir sürü tahlil yapılmış ben mışıl mışıl uyurken ben bitmişim okeye dönüyormuşum haberim yok :) enzimler tavan karaciğer pert insülin tepede kolestrol tavan ve şuan hatırlamıyorum adını ama vicudumuzda enfeksiyonlarla savaşan hücreler varmış onlarda bitmiş ateş fırlamış daha 23 yaşında biriyim ve bana dukanın hediyesi bu yaşta insülin direncim var tedavi görüyorum bıraktım 30 kiloyu 2 ay içinde geri aldım inanması zor belki ama bu şekilde..
Gelelim dezpack e dezpack ile ağustos ayında eşimin hadi tatile gidelim diyip 1 ay sonrasına yer ayırtmasıyla başladı bir anda yaa en aZından beş kilo verim diyip internetten araştırıp bulduğum bir ürün kullanıcı yorumlarına inanmadım ama dm den bi kaç kişiyle görüştüm aman onuda alayım denemekten ne olur dedim ve aldım 16 günlük paketi tadları iğrenç o doğru ben burnumu tıkayıp fondip yapıyodum evet tok tutuyor ama bir kebapçıdan çıkmışsınız gibide değil:) kısacası 16 günde 8 kilo verdim 3 ay geçti hala aynı kilodayım bugun tekrar 1 aylık sipariş verdim eşimden gizli alıyorum dukandan dolayı çok korkuyor diyetisyene git diyor ama ben saatli yiyip içemiyorum sebze yiyemiyotum onları yiyeceğime hiç yemem yada böyle şeyler içerim diyorum ve şeytana uyuyorum :) yan etkisini görmedim tavsiye edebilirim çok uzun yazdım kusura bakmayın ama dukandan dolayı dilim yandı kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemem hepimize bol eksiler :)))

2 yıl önce dukan diyeti yapmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum. İlk seferinde attack evresinden sonra 3,5 kilo vermiştim. Fazlalıklarımı atmama yeterli olmuştu. Tekrar aynı şekilde başlayıp fazla kilolarımı vermek istiyorum. Eğer kaynağa ihtiyacınız olursa iki yıl önce diyeti öğrendiğim site hala çalışıyor bakabilirsiniz. Tarfi ve bilgiler kitabına uygun olduğu için burayı tercih ediyorum.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…