Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandiniz mi ?dez pack 'te karar verdim yarın sipariş vereceğim 3 ayda 20 çok iyi olurdu umarım işe yarar
Anneme de bana da aldik. 16 gunluk paket aldikDez pack diyetiyetiyle kilo verenelr ne durumda acaba. Dusuncelerinizi yazabilir misiniz.
Slm bende Dukan diyeti yapmayi dusunuyorum 10kilo vermem gerekMerhabalar. Bende 2 yil once dukan diyetiyle 2 haftada 6 kilo vermistim. Sonrasinda disarda yedigim tavuk izgaradan zehirlendigim icin birakmistim. Sonrasinda hicbizaman o diyeti yapicak cesareti bulamadim kendimde :) 6 ay oncesine kadarda dezpack siparis ettimm ama 15 gunde hic kilo veremedim. İade konusunda hatta baya sikinti yasadim en aon sikayet.com a sikayet edince iade ettiler parami. Simdi cocukluk arkadasimin uzun yillardir kullanip artik saglikli yasam icin kullandigi bi urun var. İsim yazmak yasak mi bilmiorum ama onu kullanmaya baslicam. Su an 64 kiloyum. Hedefim 2 ayda 10 kilo vermek :)