Dukana basliyorummm (yeniden :)

Canım özel günlerde çok takma bence çünkü insan o zamanlar çok şişiyor ve kilo olarak çok artı çıkıyoruz bide seyire daha yeni geçtin sayılırır canımm gider sen sıkma birde bol su içmeye çalış canım :KK66:
Bende ole umuyorum canm ya

İncir yasak ama cnm
Canım yasak ama sen wc sıkıntısı yaşıyorsan bu tarz şeyler tüketmen lazım bir ara bendr yaşadım hergün 4-5 tane kuru kayısı yedim canım bir yerden zayıflarken biryerden batırmayalım ;)

Basarili :KK66: bence devam . kac gun yaptin dukan okdar verdin ? Benmkide 16 aylik :KK66: verdigin kilolari gerimi aldin yoksa korumayi yaptinmi
korumayı guclendırmeyı yapmadım canım hedefıme sadece 2 kilo kılo kalmıstı.ama hamılelıkden sonra aldım.tekrar.şimdi 2,5 aylık bebeğim var.:)

Canım yasak ama sen wc sıkıntısı yaşıyorsan bu tarz şeyler tüketmen lazım bir ara bendr yaşadım hergün 4-5 tane kuru kayısı yedim canım bir yerden zayıflarken biryerden batırmayalım :KK66:
Eweettt dukani bozmus bulunuorum :KK76:
Pisman degilim :eek:
Bulgur plavi yedim ;)
Yagsiz tuzsuz tabi. :KK53:
3 beyaza hayir ! :)

Canım haftada 1-2 defa bakliyat ekle diyetine hem sıkılmamış olursun hem onların besin değerinide almış olursun ;)

Canım haftada 1-2 defa bakliyat ekle diyetine hem sıkılmamış olursun hem onların besin değerinide almış olursun :KK66:
Aynen o seklde canm . smdik soyle yapicam 6dan bisey yemiorum zatrn sutumu icip yatiorum . meyve sevmem zaten. Sekersizlige tuzsuzluga alistim zatrn un olmasada olur ekmekte yemesem olur . ama habire ben eti tavugu nerde bulcam aaaa. Yazin dukan cok guzel yapilio icicekle dolduruon karnini ama kisin hic cklmiomus ya . oohhh misss gibi bulguru yedim 5te karnim tok aklim yemekte degil. Bulgur kirmizi biber kabak karistrdim yedim. Benim diyet karataya döndü biraz :KK48:
Aksam Co ba icerim yeter .
Dedihim gibi
6dan sonra bisey yemek yok
Seker yok
Tuz yok
Yag yok
Un yok
2 litre su
Yuruyus yarim saat
Bunlar olursa zaten kilo veririm.
Ama tavuk balik et kisitlamasi girince hepten cember daraliyor bana fenaliklar basiyor vallahi . ama tuzsuzluga alistigima inanamiorum ya. Ödem yapiomus ya otomatikman kafamdan atmisim :KK48:

Hımm ne deyim ki bilemedim canım zor geliyorsa birazdaha farklı birşekilde devam et diyete bence canım:))
Bulgur dedimde ole yagli falan yapmadim gene tatsiz tuzsuz yaptim. Yanina sogan kirdim oohhhh misss . iyuce mutsuz olmaya basladim inanki ya kabizlik cabasi oda moralimi bozuo. 3 gune bi ekmek yapp ooo . cocuktan ekmekmi yapilio vakit bulup :KK12: tatlim bu arada bnm inttrnette prblem var esimden giriom aksamlari

Aynen o seklde canm . smdik soyle yapicam 6dan bisey yemiorum zatrn sutumu icip yatiorum . meyve sevmem zaten. Sekersizlige tuzsuzluga alistim zatrn un olmasada olur ekmekte yemesem olur . ama habire ben eti tavugu nerde bulcam aaaa. Yazin dukan cok guzel yapilio icicekle dolduruon karnini ama kisin hic cklmiomus ya . oohhh misss gibi bulguru yedim 5te karnim tok aklim yemekte degil. Bulgur kirmizi biber kabak karistrdim yedim. Benim diyet karataya döndü biraz :KK48:
Aksam Co ba icerim yeter .
Dedihim gibi
6dan sonra bisey yemek yok
Seker yok
Tuz yok
Yag yok
Un yok
2 litre su
Yuruyus yarim saat
Bunlar olursa zaten kilo veririm.
Ama tavuk balik et kisitlamasi girince hepten cember daraliyor bana fenaliklar basiyor vallahi . ama tuzsuzluga alistigima inanamiorum ya. Ödem yapiomus ya otomatikman kafamdan atmisim :KK48:
Aynen canım her zaman et tavuk balık bulunmuyor bulunsada insanın midesi bulanıyor bir süre sonra en iyisini yaptın sağlıklı beslenerekte güzel kilolar veriliyor :) kendi vucuduna göre ayarla tatlım kendini ;)
Bulgur dedimde ole yagli falan yapmadim gene tatsiz tuzsuz yaptim. Yanina sogan kirdim oohhhh misss . iyuce mutsuz olmaya basladim inanki ya kabizlik cabasi oda moralimi bozuo. 3 gune bi ekmek yapp ooo . cocuktan ekmekmi yapilio vakit bulup :KK12: tatlim bu arada bnm inttrnette prblem var esimden giriom aksamlari
Çocukla çok zor canım onunla ilgilenirken ev mi temizleyecen yemek mi yapacan spor mu yapacan Allah yardımcın olsun :) tmm tatlım sıkıntı değil sen girdikçe yaz ayrıca afiyet olsun ;) kabızlık içinde beyaz leblebi demişlerdi dün arkadaşlar canım bi dene istersen ;) bide aslında zararlı şeylerden uzak dursak kilo veririz inşallah ;)

Back
X