Dukan'la 114'den yolculuğa başlıyorum :)

İpek'in dukanla zayıflayacağına inanıyorum...

• inanmıyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

epack2013

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
88
0
16
Ankara
Evet kızlar 22/07/2013 itibariyle dukan diyetine başlıyorum :))
Daha önceden yapıp başarılı olmuştum şu an hedefim bayrama kadar yani 8 ağustosa kadar 4 kilo vermek :)
bu konuda sizlerin desteği nede çok ihtiyacım var. Şu saate dukan krepimi ve dukan ekmeğimi yaptım...
yarın itibariyle sizlere menülerimide yazacağım hadi hayırlısı...

Kilo vermek isteyen herkesin allah yardımcısı olsun :)

kaç kilo ile başlıyosun?
bende başlamak istiyorum dukana hiç olmazsa atağı yapayım ama bi türlü o gücü bulamıyorum

kaç kilo ile başlıyosun?
bende başlamak istiyorum dukana hiç olmazsa atağı yapayım ama bi türlü o gücü bulamıyorum

Tatlım 114 kilo ile başlıyorum... Esasında çok basit ben atak süresini 10 gün yapacağım...

buraya hergün yazarım ne yediğimi yapması çok kolay tek sorum ekmeğini yapman...

Tatlım 114 kilo ile başlıyorum... Esasında çok basit ben atak süresini 10 gün yapacağım...

buraya hergün yazarım ne yediğimi yapması çok kolay tek sorum ekmeğini yapman...

sen o zaman atakda baya verirsin.ben dukan yaptım 2 kez,ama sıkılıp bırakıyorum zaten tek sorunum bu

sen o zaman atakda baya verirsin.ben dukan yaptım 2 kez,ama sıkılıp bırakıyorum zaten tek sorunum bu

yok yok artık sıkılmak yok :)) zaten bol peynir bol et olan bir diyeti bırakmak istemiyorum. bu kilolarımı tamamiyle bilinçsizliğimden aldım ama inat ettim vereceğim :))

yok yok artık sıkılmak yok :)) zaten bol peynir bol et olan bir diyeti bırakmak istemiyorum. bu kilolarımı tamamiyle bilinçsizliğimden aldım ama inat ettim vereceğim :))

inşallah canım :)
dukan iyi gelecektir sana eminim :)

Güyya 114 ile başlayacağım yolculuğu sabah bir çıktım tartıya ne göreyim olmuşum 115
hoş şişliğim var ama bakalım sabah çok güzel dukan ekmekli tostumu yedim. öğlene köfte ve ayran hazırladım..
akşamada tavuk yiyeceğim. hadi inşallah ..
allah utandırmasın beni :)

Sana ciktigin Dukan diyeti yolculugunda basarilar diliyorum. Aslinda yapmasi cok kolay ve eglenceli olan bir diyet... Ancak hayatinin asiri duzenli olmasi gerekli. Is nedeniyle veya baska sebeple en az bir ogununu disarda yemek zorundaysan yaninda sefer tasini tasimak zorundasin. Ben 1 ayda 6.5 kilo verdim, bozuldu daha sonra 1.5 ay kadar kilo almadim daha sonra verdigimi aldim. Bir de cok meyve sevmeyen ben resmen meyve aserdim...Bobreklere,pankreas ve karacgere de zarari olabilir diye dusunuyorum. Kararsizim yeniden baslayip dusunmeyeyim mi yoksa baska yollara mi basvursam bilemedim

Dermanara cok tesekkur edyorum. Destegin icin.. bu sefer yilmak istemiyorum.. ben meyve inan hic yemiyorum canim istemiyor... bakalim gunbe gun deneyimlerimi yazacagim

merhaba arkadaşlar..
siteye yenı üye oldum..dukan diyetı ıle 24 kg verdım hayatım değiştı..6 ay gıbı surede oldukça sağlıklı bır şekılde verdım..Ramazandan dolayı sekteye ugrasada elımden geldıgınce devam edıyorum..dukana ek olarak her öğunden yarım saat önce 1 çay kaşıgı zerdeçal zencefıl tarcını1 kase yoğurda katıp yıyorum yeşil çay olmazsa olmaz zaten bu dıyette..ve kabız olamamaya gayret edın yoksa dıyet zorlaşıyor..sormak istedıgınız bırşey olursa yardımcı olmaya çalışırım..Rabbım herkese güç kuvvet versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…