- Konu Sahibi whiteice67
-
bende öyle yazacaktimŞifahane güzel olur, hem bilinçaltına da mesaj olur
Yarasa kanadı sormaya gelen teyze... Haha. Benim de aklıma hep fantastik dünyalardan isimler geliyor ama öyle dükkanın ismine büyü filan sokarsan, muhtemelen iki günde camı çerçeveyi aşağı indirirler. İçeriye de çok büyü dükkanı havası vermemek lazım, zatanist bu diye mimlenmek olası.Ben olsam sırf eğlencesine Harry potter'dan yürür. Dükkanın ismini kaynar kazan ya da diegon aktarı koyar dekoru da ona göre yapardım. Ekstradan kristaller, tütsüler, tarot kartları filan satardım dükkanda. Sonra şehrin büyü işleriyle uğraşan teyzeleri bana yarasa kanadı sormaya gelirdi. :)
Ama geleneksel bir isim arıyorsanız Tabip Aktar olabilir. Lokman Aktar ya da Şifacı da uygun aktar ismi olarak. Ya da Bir Tutam Ot belki? Hayırlı olsun şimdiden dükkanınız.
Ben olsam sırf eğlencesine Harry potter'dan yürür. Dükkanın ismini kaynar kazan ya da diegon aktarı koyar dekoru da ona göre yapardım. Ekstradan kristaller, tütsüler, tarot kartları filan satardım dükkanda. Sonra şehrin büyü işleriyle uğraşan teyzeleri bana yarasa kanadı sormaya gelirdi. :)
Ama geleneksel bir isim arıyorsanız Tabip Aktar olabilir. Lokman Aktar ya da Şifacı da uygun aktar ismi olarak. Ya da Bir Tutam Ot belki? Hayırlı olsun şimdiden dükkanınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?