• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dükkan üstü ev yani ikinci kat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.670
Puanlar
698
uzun zamnadır ev almak hayalim sanki bir adım yaklaştım fiyatı yeri muhiti herşyi istediğim gibi hatta güney cephede 4 yıllık yapı ama aklımı kemiren bi konu daha var malum burası kış memleketi dükkan üzeri soğuk olur deniyor acaba oturan varmı fikirleriniize ihtiyacım var ev 148 metre kare çarşıya pazara iş yeri servisine yakın ve ben bu fiyata haayatta başka bi ev bulamam

canım benim de evim dükkan üstü. bu yüzden balkon yapmamışlar. aynı şekilde 150 metrekare ve çok yapılı bir ev. evim çok iyi ısınıyo. tabi bunda merkezi sistem olması ve binanın izolasyonunun da etkisi var ama ben memnunum. yalnız ben kiracıyım ve ev alacak olsam dükkanüstü ev alırken çekinmezdim. yeterki ev bakımlı yapılı ve de balkonlu olsun.

canım benim de evim dükkan üstü. bu yüzden balkon yapmamışlar. aynı şekilde 150 metrekare ve çok yapılı bir ev. evim çok iyi ısınıyo. tabi bunda merkezi sistem olması ve binanın izolasyonunun da etkisi var ama ben memnunum. yalnız ben kiracıyım ve ev alacak olsam dükkanüstü ev alırken çekinmezdim. yeterki ev bakımlı yapılı ve de balkonlu olsun.

internette biras araştırınca çok gürültü olduğu söylenmiş çok kararsızım işte internetten aldığım bi kaç resmi $x331c841fed4fd2b033a3e3512a3fea07.webp $xxl_9f48f155171a79a3ed59ef2ef1506f7e.webp $xxl_cbde686a50f3ecbc7ed3502c0f0cd90d.webp en sağdaki dükkan üstü ve evde güneş enerjisi var mutafagında fazladan bi balkon daha var

Son düzenleme:
apartman sakinleriyle görüş bence. içi de çok önemli bir de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X