Dogalgaz bir yana dukkan ustunde oturup rahatsiz olanlar biliyorum. Ama sonucta dukkan ustunde oturan bir suru de insan var. Rahat bir mizacin varsa, ses konusunda da hassas degilsen oturabilirsin.Merhaba hepinize. Biz bu aralar ev bakiyoruz ama butcemize uygun guzel evler ancak 1.katta bulunuyor. Cok begendigim bir ev dukkan ustu mesela.
Merak ettigim dukkan ustundeki katta oturan arkadaslar dogalgazli evde isinma sorunu olur mu? Evleri bu sekilde olanlardan yardim lutfen
Ve baska dezavantajlar var midir aklima gelmeyen?
aşırı merak ediyorum dükkan üstü bir ev aldık tadilatı yapılıyor.Merhaba hepinize. Biz bu aralar ev bakiyoruz ama butcemize uygun guzel evler ancak 1.katta bulunuyor. Cok begendigim bir ev dukkan ustu mesela.
Merak ettigim dukkan ustundeki katta oturan arkadaslar dogalgazli evde isinma sorunu olur mu? Evleri bu sekilde olanlardan yardim lutfen
Merhaba hepinize. Biz bu aralar ev bakiyoruz ama butcemize uygun guzel evler ancak 1.katta bulunuyor. Cok begendigim bir ev dukkan ustu mesela.
dükkan ne dükkanı sektör?
bakkalsa gelen giden mal indirme bindirme çok olur
lokanta ise koku ses olur
vs..
Dolu ve klinik gibi bir yer var.Dükkan var mı boş mu
Yıllarca boş da kalabilir
Alttan yalıtım var mı
Bizim sitede 7 yıldır oturuluyor bir dükkan hariç hepsi boş
Bunu da düşünmek lazım alt boş olunca da soğuk olabilir bir de dükkanın her yeri
Cam ise o daha soğuk oluyor boş daireler daha sıcak oluyor
Ev yeni yalitimda sorun olmaz saniyorum. Satin alacagimiz icin bu kadar dusunuyorum aslinda yoksa begenmesem en cok sozlesme sonuna kadar bekler cikarim.Ben dükkan üstünde oturuyorum ama benim dükkan dediğim büyük bir market. Evimiz çok güzel, hatta bildiğin lüks. Ev sahibimiz de altımızdaki marketin sahibi. Aslında evin kirasının şu anki kiradan daha yüksek olduğunu ama market üstü olduğu için gece dondurucu sesi vs.den dolayı şimdiki fiyattan verdiğini söylüyor ki gerçekten haklı, ev çok güzel.
Gece ses oluyor mu dersen, olmuyor. Bina yeni olduğu için ses yalıtımı çok iyi. Bizim tek sıkıntımız ısınma. Altta market olduğundan ev zor ısınıyor, neredeyse binadaki en yüksek doğalgaz parasını biz ve karşı komşumuz ödüyoruz.
Alttaki dükkanın ne olduğu önemli bence. Bi de eviniz yeni yapılmışsa yalıtımı da bu konuda önemli oluyor. Korkulacak bir şey yok, evi beğendiyseniz tutun geçin
Su an klinik var ama iste 3 sene sonra kapandi firin oldu diyelim yandik demek ki hem gercek anlamda hem mecazi :)Firin mi
Kuafor mu
Emlakci mi
Cafe mi ?
Ben istemezdim
Firin olsa yazin cehennem gibi cekemem
Market ,cafe,kuafor olsa muzik gurultusu
Ayrica aksamlari dogalgazi kapatiyorlar buz gibi oluyor
Dolu ve klinik gibi bir yer var.
Ev yeni yalitimda sorun olmaz saniyorum. Satin alacagimiz icin bu kadar dusunuyorum aslinda yoksa begenmesem en cok sozlesme sonuna kadar bekler cikarim.
Su an klinik var ama iste 3 sene sonra kapandi firin oldu diyelim yandik demek ki hem gercek anlamda hem mecazi :)
Aksam kapaniyordur ama dogalgaz biri demis hic aklima gelmemisti. Girip bi goz gezdireyim haklisiniz. Normal insan klinigiarkadasım petshop üstünde oturuyor.
evde çoğunlukla dağalgaz yakmıyorlar gündüz kız gece gelince yakıyor.
çünkü dükkan sahibi hayvanlar zarar görmesin diye çok fazla yakıyormus.
sizinde diş kliniği gibi bir yer ise dava düşükse isida bir sorun olmaz.
girin bakın dükkana tavan yüksek mi?
sonuçta onlar klima vs yakmak zorunda müşteri geliyor öyle değil mi?
kirada oturmaktansa alın derim ben hayırlı uğurlu olsun
Dolu ve klinik gibi bir yer var.
Ev yeni yalitimda sorun olmaz saniyorum. Satin alacagimiz icin bu kadar dusunuyorum aslinda yoksa begenmesem en cok sozlesme sonuna kadar bekler cikarim.
Su an klinik var ama iste 3 sene sonra kapandi firin oldu diyelim yandik demek ki hem gercek anlamda hem mecazi :)
Onlar da soguk olmaz mi? Bebem olmasa hic bakmam da onu dusunuyorumAynen sicak
Bam gum sesler mal indirme bindirme
Bagris cagris
Bi de en ust katlara baksaniz onlar da ara katlara gore ucuz oluyo
normal insan kliğini miAksam kapaniyordur ama dogalgaz biri demis hic aklima gelmemisti. Girip bi goz gezdireyim haklisiniz. Normal insan klinigi
evet evim en üst katAynen sicak
Bam gum sesler mal indirme bindirme
Bagris cagris
Bi de en ust katlara baksaniz onlar da ara katlara gore ucuz oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?