Dukkan ustunde oturanlar

Yani yalitimli ust kat da olabilir diyorsunuz. Ona da bakalim o zaman. En azindan diger blokta oturan ust kattakilere sorabiliriz

Evet aslinda ust katlar yazin sadece cati var diye sicak oluyor ama yalitim varsa o risk te ortadan kalkiyor
Hem ust katin gurultusu yok
Hem kapinin onu temiz
Hem de rahat daha havadar
Bende severim ust katlari

Evet aslinda ust katlar yazin sadece cati var diye sicak oluyor ama yalitim varsa o risk te ortadan kalkiyor
Hem ust katin gurultusu yok
Hem kapinin onu temiz
Hem de rahat daha havadar
Bende severim ust katlari
aynen öyle canım diğer evim üstün bir altı idi kavga gürültü halı silkeleme vs.
balkonu yıkama o balkonu temiz olacak diye bneim balkon cam vs batıyordu.
yazında çok çok sıcak olmuyor tabi evin cephesine göre değişir

Yani yalitimli ust kat da olabilir diyorsunuz. Ona da bakalim o zaman. En azindan diger blokta oturan ust kattakilere sorabiliriz

çatıda akma vs gibi sorunlar yoksa evet üst katta düşünebilirsin
benim ilk yıl aktı sele gitti yer yanım
ama çatı yapıldı şimdi rahatım

yani paran az ve kısıtlı ise sana uygun en iyi evi almaya çalış mühit önemli otobüs dolmuş yolu olması önemli
evet evim merkezi bir yerde 2+1 30 yıllık bina eski ama bana yetiyor şimdilik çok şükür..

arkadaşım fırının üstünde oturuyordu. ev sıcacıktı :))) ama sesten duramıyorlardı. sabah saatlerinde de mis gibi ekmek kokusu...
Yazın ssicak olmuyor muydu.bizim arkadaşlar fırın üstü diye bir ev tuttular.kısın pencere acık oturuyorlardı.etrafa hava atıyorlardı karın ortasında soba yakmadan oturuyoruz diye...ama yazın o pencerelerden sarktılar resmen sıcaktan. :))) edemeyip oradan tasındılar.

sakın dukkan ustu ev alma

eşimin yengeside öyle bir evde oturuyor kışın hiç yakıt yakmıyor
yazında mübarek bizim burası çok sıcak olur
klima bağlattı evde ise onu çalıştırıyor genelde toruna baktığı için gelinin evinde kalıyor yazı bu şekilde atlatıyor.
ama evi olmamasından kira ödemekten iyidir.

Cok begendigim bir evin altini oto yikamaya verdiler
Yada market uzerinde oturmak istemem buz gibi olur
Firin gibi yerler hem sakincali hem sicak olur kisin dogal gaz odemezsiniz ama yazin klimaya mahkumsunuz
Firin uzerinde calisiyorum. Herseyi gectim klima beni mahvediyor

Bizim apartmanın altında tam 4 tane dükkan var biz en üst kattayız.Biri hariç hepsi lokanta.Yazın gece 3’te hatta bazen 5’te kapatıyorlar.Bangır bangır müzik sesi,yaptıkları sohbetler,gülme sesleri,apartman kapısının önüne masa sandalye atmaları..Çok büyük sıkıntı.

bizim iki dükkan var bi öne bakan kozmetikçi biri de pastane imalathanesi gibi bir yer. başta sıkıntı çektik çok az ama açıkçası sıcak oluyor ve biz memnunuz

Bizim binanın altınde 3 dükkan var. Dükkan üstünde oturan arkadaş doğalgazı ortadakinden biraz daha fazla veriyo 20 lira kadar. Ama ben çatı katıyım ben hepsinden fazla veriyorum. Dükkan üstünde olduğu için de pek sıkıntıları yok. Ben daha şikayetçiyim en yüksek fatura bana geliyo diye :)

Bu eski konuları nerden bulup da yorum yapıyolar ben anlamıyorum. Gözlerim ve bu yorumu da yazmak icin parmaklarim yoruldu bos yere.

Bu eski bir gönderi ama ben de dükkan üstünde oturuyorum yazayım dedim. Isınma konusunda büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum sonuçta açık alan değil orası da kapalı bir alan pek farketmiyor. Evde hareket ederken biraz daha rahat olabiliyorsunuz özellikle geceleri aşağıya gürültü gider de komşu rahatsız olur mu derdi olmuyor. dejavantajlarına gelince onlardan size gürültü gelebilir gündüz saatlerinde nasıl bir dükkan olduğuna bağlıdır bu durum. Bir de dükkan üstü doğal olarak 1.kat falan olacağından dükkandan bağımsız olarak gece gündüz sokak gürültüsü de sizin dairenizin içinde oluyor o da 1.kat dejavantajı.

Merhabaa biz izmirde annemle 15 yil dukkan ustu oturduk. Izmir oldugu icindir belkide hic oyle bu ev isinmiyor sorunu yasamadik. Aksine dugun dernek cenaze ev kalabalikliginda ses sikimyisi yasamadik tedirgin olmadik

Puff. Ben dulkan ustu oturuyoeum.soguk.gürültülü oluyor. Ben memnun degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…