Yani yalitimli ust kat da olabilir diyorsunuz. Ona da bakalim o zaman. En azindan diger blokta oturan ust kattakilere sorabilirizevet evim en üst kat
ilk sene çok üşüdük.
ikinci sene çatıya yalıtım yaptırdık bizim tarafa
ve ayrıca bizim tesisat küçük döşnemiş büyüttük çok şükür ısındık sorun olmadı
bir daha ev alsam yine üst alırım
en azından yeni yıkanmış balkonuma teyzeee yapma burada erzak var halı silkeleme dediğimde duymamazlıktan gelmemezlik yapmaz...
kafam rahat
evet evim en üst kat
ilk sene çok üşüdük.
ikinci sene çatıya yalıtım yaptırdık bizim tarafa
ve ayrıca bizim tesisat küçük döşnemiş büyüttük çok şükür ısındık sorun olmadı
bir daha ev alsam yine üst alırım
en azından yeni yıkanmış balkonuma teyzeee yapma burada erzak var halı silkeleme dediğimde duymamazlıktan gelmemezlik yapmaz...
kafam rahat
aynen öyle canım diğer evim üstün bir altı idi kavga gürültü halı silkeleme vs.Evet aslinda ust katlar yazin sadece cati var diye sicak oluyor ama yalitim varsa o risk te ortadan kalkiyor
Hem ust katin gurultusu yok
Hem kapinin onu temiz
Hem de rahat daha havadar
Bende severim ust katlari
Yani yalitimli ust kat da olabilir diyorsunuz. Ona da bakalim o zaman. En azindan diger blokta oturan ust kattakilere sorabiliriz
Yazın ssicak olmuyor muydu.bizim arkadaşlar fırın üstü diye bir ev tuttular.kısın pencere acık oturuyorlardı.etrafa hava atıyorlardı karın ortasında soba yakmadan oturuyoruz diye...ama yazın o pencerelerden sarktılar resmen sıcaktan. :))) edemeyip oradan tasındılar.arkadaşım fırının üstünde oturuyordu. ev sıcacıktı :))) ama sesten duramıyorlardı. sabah saatlerinde de mis gibi ekmek kokusu...
sakın dukkan ustu ev almaMerhaba hepinize. Biz bu aralar ev bakiyoruz ama butcemize uygun guzel evler ancak 1.katta bulunuyor. Cok begendigim bir ev dukkan ustu mesela.
Merak ettigim dukkan ustundeki katta oturan arkadaslar dogalgazli evde isinma sorunu olur mu? Evleri bu sekilde olanlardan yardim lutfen
Ve baska dezavantajlar var midir aklima gelmeyen?
Edit: altta su an icin klinik var. Ilerde ne olur allah bilir tabi
Yazın ssicak olmuyor muydu.bizim arkadaşlar fırın üstü diye bir ev tuttular.kısın pencere acık oturuyorlardı.etrafa hava atıyorlardı karın ortasında soba yakmadan oturuyoruz diye...ama yazın o pencerelerden sarktılar resmen sıcaktan. :))) edemeyip oradan tasındılar.
rültüsü bir yana kışı
aboo sazan gibi girişmişim ben de konuyabacım derdiniz neydide teee2017 konusunu hortlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?