- 4 Ekim 2018
- 105
- 58
- 48
- Konu Sahibi Excellentjob
-
Bı de on gun sonra? Nasil bır kinse.Ya yemin ediyorum bu insanlar İşsiz ya sabahın köründe usenir insan
Belediye o çöpü temizlemek zorunda.. O döker siz temizlettirirsiniz yapacak birşey yok.Arkadaşlar merhaba benim ailemin küçük bir züccaciye dükkanı var ,kız kardeşim, kağıt toplayan bir kızla kardeşime ağıza alınmayacak küfürler ettiği için kavga etmişler ağız dalaşı şeklinde..ertesi gün dükkanımızın onune tamamen çöplük dokmusler nerdeyse bir 4 metre fln her tarafa çöp poşetlerini patlatmislar..kamera kayıtlarından baktık sabah 5.30 gibi el arabalarına koydukları çöpleri atıyorlar.biz polisi aradık bizim işimiz değil dediler ,zabıtayi aradık belediyeyi arayın dediler orayı aradık temizlik yapıyoruz sadece dediler ..10 gün sonra bugün hiç bir sey olmadığı halde tekrar çöp dokmusler,bizim yapacagimiz hiç bir şey yokmudur
Cidden cok dogru bir soz. 10 gun boyunca bunu dusunup mutlu oldular heralde sizofrenlerBı de on gun sonra? Nasil bır kinse.
Bır domuzla asla guresmeyın, ikinizde camura batarsınız bu domuzun hosuna gider atasozu tam bu konuua uygun.
Evet belediye temizliyor ama mesela ogle vakti geliyorlar,sabah 6 dan öğleye kadar öyle bekliyor çöpler ,biz temizlikten dolayı degil yaptiklarinin uyarı dahi olsa almaları içinBelediye o çöpü temizlemek zorunda.. O döker siz temizlettirirsiniz yapacak birşey yok.
Kavga sebebini bu yuzden merak ettim, ınsan bu derece kini ne sebepten duyarCidden cok dogru bir soz. 10 gun boyunca bunu dusunup mutlu oldular heralde sizofrenler
Kardeşime kötü kelime kullndilar sonrada ağız dalaşıYetkili birileri mutlaka kamera kayıtlarına bakmalı bence.
Neden kavga etmısler?
Kim olduğunu biliyoruz zaten herşey ortada ama polis bile bunlara bişey yapamaz diyolarŞahsi şikayet et tahrik ediyor beni diyerek kim olduğunu bulman lazim bu geldi aklıma suan
Dupdururken mi?Kardeşime kötü kelime kullndilar sonrada ağız dalaşı
Sabah 5te yatagimdan kalkmam icin cok onemli bir sebebe ihtiyacım var benimde (öyle bir sebep olamazhshdh) konu sahibi kavga sebebini beklıyoruzKavga sebebini bu yuzden merak ettim, ınsan bu derece kini ne sebepten duyar
Sabah bes. Tuvaletim gelse wcye gitmem usenırım
İnanın hiç birşey yapmıyoruz ordan gecerkn bile bakmiyoruz sonuçta 16 yaşında 2 cahil dedik kavga ederler dedik ama tekrar gelip yapmaları can sıkıyorBı de on gun sonra? Nasil bır kinse.
Bır domuzla asla guresmeyın, ikinizde camura batarsınız bu domuzun hosuna gider atasozu tam bu konuua uygun.
Evini biliyorsaniz sizde onların kapısına tezek dökünKim olduğunu biliyoruz zaten herşey ortada ama polis bile bunlara bişey yapamaz diyolar
Hee simdi anlaşıldı ergen kini bu. Gozlerini korkutun diyecegim ama zorİnanın hiç birşey yapmıyoruz ordan gecerkn bile bakmiyoruz sonuçta 16 yaşında 2 cahil dedik kavga ederler dedik ama tekrar gelip yapmaları can sıkıyor
Uzucu olan belli ki buna devam edecekler, on gun gecmıs unutmamıslar cunku.İnanın hiç birşey yapmıyoruz ordan gecerkn bile bakmiyoruz sonuçta 16 yaşında 2 cahil dedik kavga ederler dedik ama tekrar gelip yapmaları can sıkıyor
Yani soyle diyim babm rahatsız olduğu için kardeşlerim ve annem bakıyor dükkana,dükkanımıza bir kaç kere hırsızlık yapmaya kalktılar ,kardesimde dükkanda tek olduğu zaman bunlari içeri almamış çünkü tek kalındığı zaman geliyorlar dükkana bilerek ,biz sanki napiyoruz size diyerek kafayı taktılar ,bir de yaşıtlar haliyleDupdururken mi?
Eger dupdururkense o an sikayet etseydiniz polise kavga etmek yerine belalarını bulsalardı.
O an neden polisi aramadınız?
Bunlar belli ki takmıs, buna devam edecekler.
Al iste, yerden goge suclular.Yani soyle diyim babm rahatsız olduğu için kardeşlerim ve annem bakıyor dükkana,dükkanımıza bir kaç kere hırsızlık yapmaya kalktılar ,kardesimde dükkanda tek olduğu zaman bunlari içeri almamış çünkü tek kalındığı zaman geliyorlar dükkana bilerek ,biz sanki napiyoruz size diyerek kafayı taktılar ,bir de yaşıtlar haliyle
Evet bnde ondan korkuyorum birde bunun daha ilerisine gidip dükkana zarar verirler diye yada kardeşime birşey yaparlar diye korkuyoruzUzucu olan belli ki buna devam edecekler, on gun gecmıs unutmamıslar cunku.
Bence siz bir karakola gıdın. Goruntulerı de alın giderken. Copten degıl de sahıslardan sikayetci olun.
Yarın kardesını yolda gorduklerinde, bırsey yapmayacakları ne malum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?