- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendı yası gereği de ıstıyor daha ıyı ılgılenebılmek içinArkadaşım,
Zaten 18 yaş fark var.
Hemen hamile kalsanız doğana dek 19 olacak.
Ha 19 ha 20 veya 21
Sizce mantıklı mı bu adamın bu dediği???
bilemedim sevıyorum o da sevıyorum dıyoreski karısını unutabilen adam görmedim istisna vardır elbet degenelde ona saf bir aşkla umutla bağlanmış oluyorlar sonra hüsran
5 sene önce düşünüp uzak duracaktın
bi de kavga gürültülüsünüz bence ayrıl
sevıyorum ve kopamıyorum da şimdi ne yapacağım benevlenmek gibi ciddi bir konuda tereddüte düşeceğinden korktuğun birisiylle neden 5 yıl görüştün
amaç zaman geçirmekse fazlaca uzun bir zaman olmamışmı
bence hiç görüşmemeliydin madem karşısın bu tarz şeylere
boşuna ümit vermeyecektin
bilemedim sevıyorum o da sevıyorum dıyor
14 yaş fark çok bence bir kez daha düşünün,evlenince kavgalarda bitmeyecek daha da kötü olabilir.28 oldum evet o da 42 yasnda olgun olduğu için sevdım zaten
Dul sözünün nesi varmış? Evlenmiş ayrılmışa dul denir. Argo falan degıl yanidul sözü için özür dilerim. evet biliyordum durumu ama yenı yenı cıddıye bındı ıs o yuzden sımdı soruyorum
Çünkü adam çocukları ile eşi arasında denge kuramıyor...neden?
dedik ama zaten ayrılığın konusu benım evlenmek ıstememdi kendısını oyaladığımı düşünmüş
o evlenmek ıstedı ben ıstemedım çünkü tereddütlerim vardı o da kendısını oyaladığımı düşündü iş uzadıTam hah anladım diyorum yeniden beynim yanıyor. Sorun sizin evlenmeyi istemeniz mi istememeniz miydi? Oyaladığınızı o mu düşünmüş siz mi oyalandığınızı düşündünüz?
bilmiyorum belki hepsi aynı değildirÇünkü adam çocukları ile eşi arasında denge kuramıyor...
seviyorum ne yazık kiBence kendini yakma derim ne gerek var tertemiz bi sayfa açmak herseyi beraber ilk defa tadı cak birini bul davul bile dengi dengine
bilmiyorum neden saklamış olabilir? evlilik konusunu en bastan berı açıyor ama ben hep bahane buldumYasindan oturu bir an once bebek isteyen,
Kardesiyle arasinda fazla yas farki olmasin diyen adam bes yil beklemezdi. Daha evvel evlilik mevzunu gundeme getirirdi. Bebek kardes vs bahane gibi geldi bana.
Cocuguna gostermek icin evlilik cuzdani saklamak bana cok anlamsiz geldi. Neyi ispatlayacakti ki boyle. Bak valla biz bir zamanlar annenle evliydikk.. gibi bisey mi?
tepki alınca özür dileme gereği duydumDul sözünün nesi varmış? Evlenmiş ayrılmışa dul denir. Argo falan degıl yani
Dünya da gördüğüm en aşık ,en romantik erkekti....Keman çalarak şarkılar söylerdi....Şimdi keman sesi yerine bol gürültülü,hır gürlü bir ortamları var malesef....Hepsi böyle midir bilemem ama bu adam bunu yaptıysa herkes yapar kanısındayım..............bilmiyorum belki hepsi aynı değildir
işte düşüne düşüne içinden çıkamadım14 yaş fark çok bence bir kez daha düşünün,evlenince kavgalarda bitmeyecek daha da kötü olabilir.