çocuğu küçük değil ama ya 18 yaşında ve artık daha az görüşüyorlar. ve evlenir evlenmez yenıden çocuk sahıbı olmak ıstıyor 3 ay içinde
Çocuklu biriyle evlenmek ağır sorumluluk
Yaşının 18 olması bir şeyi değiştirmez her zaman görevleri olacak
Öncelikle şunu söylemeliyim para konularında titizliğiniz varsa hiç başlamayın
Çünkü yaşları kaç olursa olsun çocukları ihtiyaçları oluyor, hastalıkları oluyor, nafakayı verdim bitti olmaz yani
Sevdikleri bir şey yenecekse o akşam eşim alıp onlara da bırakır geçmez boğazımdan der, bunun gibi bir sürü şey var
Nafakalar 300-400 lira arası asla bir çocuğun tüm ihtiyaçlarına yetmez. Servisleri var, kursları var, giyimdi, telefondu, bilgisayardı sürüyle ihtiyaçları oluyor. Kendi adıma bunlar hiç gözüme görünmez, eşimin yetemediği yerde desteklerim, çocukları beni sevmez ama ben onları eşimden bir parça olduğu için, onları çok sevdiği için severim ve düşünürüm
Eski eşle de görüşmeleri gerekebilir çünkü ortak çocukları var
Bazen ikinci planda kalmanız gerekebilir
Bunlara hazırlıklı olmanız gerekir, kendinizi iyi tartın yoksa sorun yaşarsınız
Eşimin kızı da 18 ine giriyor bu yıl, oğlu 13 yaşında günde en az on kez telefonla görüşüyorlar, evimiz çok uzak değil haftada en az dört kez görür çocuklarını, hastalık vs.. gibi durumlarda gece ansızın çıkıp gider doktora götürür, onlarla ilgilenmesi beni hoşnut ediyor. Artık daha az görüşüyorlar cümleniz bana pek hoş gelmedi, bir babanın evladına mesafesi olamaz asla oluyorsa o babanın kişiliğinde aksayan bir şeyler vardır. Daha az görüşüyorlar demeniz ayrıca bana sizinde bu duruma olumlu baktığınızı düşündürdü nedense, sadece bir his tabi benim ki, böyle bir şey varsa bu adama karşı dikkatli olun, ilk etapta çocuk yapmayın, boşanınca çocuktan da boşanan, nafakasını veririm kalanına karışmam türünden bir insansa güven olmaz asla, evladına kıymet vermeyen size hiç vermez.