• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dul biriyle evlenmek?

bilmiyorum neden saklamış olabilir? evlilik konusunu en bastan berı açıyor ama ben hep bahane buldum

Kendimi senin yerine koyamiyorum. Bu konuda empati yapamadim dolayisiyla saglikli yorumda yapamiyorum.

Ben olsam takilir miydim evlilik cuzdanina?
Seviyorsam ve guveniyorsam takilmazdim. Icimde acaba eski karisini unutamadi mi suphesi varsa takilirdim..

Kendimi senin yerine koyamiyorum. Bu konuda empati yapamadim dolayisiyla saglikli yorumda yapamiyorum.

Ben olsam takilir miydim evlilik cuzdanina?
Seviyorsam ve guveniyorsam takilmazdim. Icimde acaba eski karisini unutamadi mi suphesi varsa takilirdim..
öyle bir şüphem yok ama yıne de orda bulunması nedendir diye düşündürdü

iyi de canım bunu 5 sene sonunda mı sorgulamaya başladın, yani biraz geç olmuş, çocuk kaç yaşında kiminle kalıyor, neden boşanmış bunlar önemli
çocuk yok ortalıkta boşandığını cüzdandan öğreniyorsun.böyle bir adam için farklı sorular gelirdi benim aklıma.çocuguyla neden ilgilenmiyor gibi

öyle bir şüphem yok ama yıne de orda bulunması nedendir diye düşündürdü

Evlen gitsin takılma böyle şeylere
Ben de boşandım ama evlilik resimlerimi kızlarım için saklıyorum. Evlenme cüzdanımı ex eşim almamış olsa onu da saklardım. Ortada çocuk var.

çocuk yok ortalıkta boşandığını cüzdandan öğreniyorsun.böyle bir adam için farklı sorular gelirdi benim aklıma.çocuguyla neden ilgilenmiyor gibi
çocuğuyla ilgileniyor boşandığını da söyledi hatta çocukla tanıstırdı bıle cüzdanı ben evde tesadüfen eski evrakların içinde buldum neden atmamıştır dıye düşündüm

Evlen gitsin takılma böyle şeylere
Ben de boşandım ama evlilik resimlerimi kızlarım için saklıyorum. Evlenme cüzdanımı ex eşim almamış olsa onu da saklardım. Ortada çocuk var.
eski eşin neden almış olabilir? gerçi benımde annemle babam ayrı bızde de var annemle babamın br sürü resmi vs falan ama sevmıyorlar ayrılmışlar ondan emınımde işte yasamadığım için kendımı onun yerıne koyamıyorum

valla canım direk bana yazıyosan tüm yorumları okumadım inan sadece konu sahibinin benden alıntı yaptıklarını okudum

Back
X