- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.682
- 898
Bende bu konudan muzdaribim.ama buraya yazsam bi faydası olur mu bilmiyorum.belki de kimse okumucak ama gene de yazma gereği duydum içim sıkılıyor ne yapsam bilemiyorum.çok seviyoruz birbirimizi ama o beni tek istiyor. Çocuklarımı istemiyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.biraz daha zamana ihtiyacımiz mi war değisir diye bekleyim mi.ama biliyorum ki degismicek ama ayrilamam da çok baglandim.bana beni tatmin edecek bişeler söyle diyor kafam da soru işareti kalmasin diyor.ama ne dicemi bilmiyorum.Aşk kolay bulunmuyor bulmusken tekrar üzülmek istemiyorum ben kaybetmek de istemiyorum.ne yapabilirim acaba
Bence olur kaldirilqmayacsk bir durum değil. Ancak gel gör ki adamın ailesinden bu durumu çok didikleyen olabilir. Evlilik olunca işin içine akraba faktörü giriyor. Onlar bu konuyu didiklemekten size huzursuzluk vermekten zevk alabilir
Aşk kolay bulunmuyor ama ya evlat o kolay mı bulunuyorBende bu konudan muzdaribim.ama buraya yazsam bi faydası olur mu bilmiyorum.belki de kimse okumucak ama gene de yazma gereği duydum içim sıkılıyor ne yapsam bilemiyorum.çok seviyoruz birbirimizi ama o beni tek istiyor. Çocuklarımı istemiyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.biraz daha zamana ihtiyacımiz mi war değisir diye bekleyim mi.ama biliyorum ki degismicek ama ayrilamam da çok baglandim.bana beni tatmin edecek bişeler söyle diyor kafam da soru işareti kalmasin diyor.ama ne dicemi bilmiyorum.Aşk kolay bulunmuyor bulmusken tekrar üzülmek istemiyorum ben kaybetmek de istemiyorum.ne yapabilirim acaba
Konu mu hortlatıldı acebaaağğğ:)Cocuklara ne diceksiniz peki? Ilerde bizi neden atip gittin dediklerinde onlara da ask kolay bulunmuyor diyecek misiniz?
Cocugunu birak diyen vicdansiz bir insana asik da olmayiverin bana kalirsa.
Bende bu konudan muzdaribim.ama buraya yazsam bi faydası olur mu bilmiyorum.belki de kimse okumucak ama gene de yazma gereği duydum içim sıkılıyor ne yapsam bilemiyorum.çok seviyoruz birbirimizi ama o beni tek istiyor. Çocuklarımı istemiyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.biraz daha zamana ihtiyacımiz mi war değisir diye bekleyim mi.ama biliyorum ki degismicek ama ayrilamam da çok baglandim.bana beni tatmin edecek bişeler söyle diyor kafam da soru işareti kalmasin diyor.ama ne dicemi bilmiyorum.Aşk kolay bulunmuyor bulmusken tekrar üzülmek istemiyorum ben kaybetmek de istemiyorum.ne yapabilirim acaba
Erkeğin olğunluğuna bağlı çevremde var hemde ikinci çocukları oldu :)arkadaşlar size soruyorum dul çocuklu bi bayanla bekar bi erkek olabilirmi evlilik olurmu kaldıra bilirmi bi erkek cevaplarınızı bekliyorummm
Şaka mi yapıyorsun? Iddia ettigin gibi seni seven insan nasil cocuklarini birakip gelmeni ister, boyle bi secime nasil zorlar, nasil arada birakir seni?Bende bu konudan muzdaribim.ama buraya yazsam bi faydası olur mu bilmiyorum.belki de kimse okumucak ama gene de yazma gereği duydum içim sıkılıyor ne yapsam bilemiyorum.çok seviyoruz birbirimizi ama o beni tek istiyor. Çocuklarımı istemiyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.biraz daha zamana ihtiyacımiz mi war değisir diye bekleyim mi.ama biliyorum ki degismicek ama ayrilamam da çok baglandim.bana beni tatmin edecek bişeler söyle diyor kafam da soru işareti kalmasin diyor.ama ne dicemi bilmiyorum.Aşk kolay bulunmuyor bulmusken tekrar üzülmek istemiyorum ben kaybetmek de istemiyorum.ne yapabilirim acaba
Guncelde skandal bi yorum gördük de onun uzerinden yorum yapip devam ediyoruz : ) 10ncu sayfada..Konu mu hortlatıldı acebaaağğğ:)
Aşk kolay bulunmuyor.. Hmmm hemen git bırak çocuklarını.. O adamla evlen yeni çocuk yap.. Ayrıl sonra başkasıyla evlen ama ikinci adamdan olan çocuğunu da bırak.. Aşıkmışşşş..! Evlat yolda bulunan bişi çünkü... Eğer bunu yaparsanız inşallahhhhh o çocukların eline yaşlandığınızda düşün de görün o zaman aşk neymiş..! Karıma ya da kocama çok aşığım anne.. Seni istemiyor.. Malesef der kapısını kapatır diye düşünüyorum...Bende bu konudan muzdaribim.ama buraya yazsam bi faydası olur mu bilmiyorum.belki de kimse okumucak ama gene de yazma gereği duydum içim sıkılıyor ne yapsam bilemiyorum.çok seviyoruz birbirimizi ama o beni tek istiyor. Çocuklarımı istemiyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.biraz daha zamana ihtiyacımiz mi war değisir diye bekleyim mi.ama biliyorum ki degismicek ama ayrilamam da çok baglandim.bana beni tatmin edecek bişeler söyle diyor kafam da soru işareti kalmasin diyor.ama ne dicemi bilmiyorum.Aşk kolay bulunmuyor bulmusken tekrar üzülmek istemiyorum ben kaybetmek de istemiyorum.ne yapabilirim acaba
Şu saatte nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.elin adamı evlatlarından daha mı kıymetli?arkadaş bu kadar mı nefsinize duskunsunuz ya? aşkmış,kolay bulunmazmis? evlatlar ne kolay bulunuyor değilmi?evlatları harcamak çok kolay yani!sizin o aşk dediğiniz seyin içine ........Bende bu konudan muzdaribim.ama buraya yazsam bi faydası olur mu bilmiyorum.belki de kimse okumucak ama gene de yazma gereği duydum içim sıkılıyor ne yapsam bilemiyorum.çok seviyoruz birbirimizi ama o beni tek istiyor. Çocuklarımı istemiyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum.biraz daha zamana ihtiyacımiz mi war değisir diye bekleyim mi.ama biliyorum ki degismicek ama ayrilamam da çok baglandim.bana beni tatmin edecek bişeler söyle diyor kafam da soru işareti kalmasin diyor.ama ne dicemi bilmiyorum.Aşk kolay bulunmuyor bulmusken tekrar üzülmek istemiyorum ben kaybetmek de istemiyorum.ne yapabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?