- Konu Sahibi izmirguzeli
ben de boşandım o sıfatı yakıştırmıyorum ama ben de dulum.bugüne kadar ne arkadas ne iş ne de aileden o şekilde yaklaşan olmadı.sadece cok üzüldüklerini söledileri.bence insan hal ve harketlerine dikkat ettği sürece bi sorun olmuyo.yani sonuçta hiç evlenmesen de bazı davranışlara dikkat etmek gerek.ben boşanmanın bu boyutunda değilim ama ruhsal boşluk en kötüsü .neden bunları yasıyorum .
Uzun süre cevap yazıp yazmamayı düşündüm, yazıyorum çünkü diğer arkadşları bilmem ama ben biraz kırıldım yazdıklarına. Hal ve hareketlerime her zaman dikkat ederim. Evime gelen giden olmaz. Akşamları dışarı çıkmam, Zaten küçük bir yerde yaşıyorum ve kalabalık bir yerde çalışıyorum. Ben tanımasam bile pek çok insan beni tanıyor, kimseye laf düşürecek hareketim yok. Ama bunlar mazeret değil, insanların beyinlerini, düşüncelerini, fesatlıklarını bilemiyorsun. Kimse kendisine laf gelecek yada kendini kötü durumda bırakacak davranışlarda bulunmaz, en azından ben bulunmadım. Sadece büyük bir fesatlık karşısında çok zor durumda kaldım. Sadece her işte bir hayır vardır diyorum bu da geçecek diye sabrediyorum. Umarım eleştirdiğin şeyler senin başına gelmez de anlamazsın. Çünkü bunu yaşayarak anlamak çok zor.