Dumur olmuş durumdayım..:((

Siz fazlaca abartmissiniz. Esinize hak verdim ben. Böyle yaparak tatilinizi zehir etmissiniz. Keske soylenmek yerine bavulunu hazirlamasina yardim etseydiniz daha cabuk cikabilirdiniz. Bundan sonra daha sakin kalmalisiniz esleriyle cay icmeye gidemeyenler var boyle sudan sebeplerle zamani zehir etmeyin...

Esinin yerinde olsam ben sinir krizi gecirirdim kafani arabaya kendin vurmana gerek kalmaz ben hallederdim kesin ...okurken ben gerildim ya bide sokaklarda kosmaya baslamissiniz adam yine seni sakinlestirmis biraz hareketlerinize bakin ya hic normal degilsiniz

Ama 50 yle girdiğim virajda lastik yarıldı işte o viraja göre o hız çılgınlıktı ben aslında onu belirtmek istemiştim..neyse sayenizde fazlasıyla yatıştım hatta gidince eşime direk sarılıp sen ne kadar da iyi bir adammışsın diyecem cidden hepinizin yorumları sayesinde adamın kıymetini bir kez daha anladım :)
O zaten başlı başına yetenek 50km hızla onu başarmak:KK54:neyse şaka bir yana
abartma huyunuz var, yazdıklariniz ve yaptıklarınızdan bu sonuç çıkıyor. Esinizin durumunuda abartmış olabilirsiniz.
Barışın evet bencede.

sağol canım eşin bir hafta sonra anlatır millete çatlak bu hatun der
hatta boşama lafını ağzına almaz bir daha
sinirlenince neler yapabileceğini görmüş
ama sen de az fena değilsin
adam tövbe etmiştir belki
bakarsın dönüm noktası olmuştur
bir daha geç kalmaz sen bence akşam romantik bi masa hazırla
çağır bakam erken gelcek mi süslen bide :KK22::KK22:

Evet bu fikir çok hoşuma gitti :)

bence sende o da çok şanslısın
acayip eğlencelisin sen yaa orda seni izlemek isterim
bence eşin içten içten gülmüştür

Ahahaha artık güldü mü küfür mü etti orasını bilemedim :)

Diger yorumlari okumadim ama mutlaka abarttiginizdan bahsedilmistir, tekrar deginmeyeyim.
Benim ilgimi ceken hayati biraz film tadinda yasama isteginiz varmis gibi tavirlariniz (hizli araba kullanirken bosanma lafinin yankilanmasi falan) uc noktalariniz oldu.

Sinir krizini anlayabilirim cunku insan psikolojisi garip bir sey, yukleme yapmaya gelmiyor heke ki gunumuzde.
Arkadaslarini bekletmemeyi dusunecek kadar ince birinin(!) baskalarinin hayatini tehlikeye atarcasina tavirlari cok sacma.

Yol bostu Allahtan dediginize gore dolu da olsa ayni tavra gireceginiz anlamina gelir.

Dedigim gibi bence en buyuk sikintiniz yanlis seylere ozenmek, film tadinda yasama arzunuz.

Zira herkes bilir ki esiniz sinirli bir anda soylemis.
Oldur deseydiniz ona da evet derdi.
Bunu anlamayacak kapasitede olmadiginizi dusunuyorum.

O zaten başlı başına yetenek 50km hızla onu başarmak:KK54:neyse şaka bir yana
abartma huyunuz var, yazdıklariniz ve yaptıklarınızdan bu sonuç çıkıyor. Esinizin durumunuda abartmış olabilirsiniz.
Barışın evet bencede.

Evet sanırım abartmışım haklısınız :)

Evet bu fikir çok hoşuma gitti :)

Ahahaha artık güldü mü küfür mü etti orasını bilemedim :)

sen bugün dediğim gibi
yap adamın gönlü olsun
sonra yarın bana yaz nasıl geçtiğini ay acayip meraklıyım bende :KK54::KK54::KK54::KK16::KK53::KK53:

Diger yorumlari okumadim ama mutlaka abarttiginizdan bahsedilmistir, tekrar deginmeyeyim.
Benim ilgimi ceken hayati biraz film tadinda yasama isteginiz varmis gibi tavirlariniz (hizli araba kullanirken bosanma lafinin yankilanmasi falan) uc noktalariniz oldu.

Sinir krizini anlayabilirim cunku insan psikolojisi garip bir sey, yukleme yapmaya gelmiyor heke ki gunumuzde.
Arkadaslarini bekletmemeyi dusunecek kadar ince birinin(!) baskalarinin hayatini tehlikeye atarcasina tavirlari cok sacma.

Yol bostu Allahtan dediginize gore dolu da olsa ayni tavra gireceginiz anlamina gelir.

Dedigim gibi bence en buyuk sikintiniz yanlis seylere ozenmek, film tadinda yasama arzunuz.

Zira herkes bilir ki esiniz sinirli bir anda soylemis.
Oldur deseydiniz ona da evet derdi.
Bunu anlamayacak kapasitede olmadiginizi dusunuyorum.

Bilmem belki de dediğiniz gibi melankonik olmayı seviyorum ama şuna katılamayacağım yol dolu olsa bunların hiçbiri yaşanmazdı o konuda kendimi ne yaşarsam yaşayım frenlerim..en çok kızdığım şeydir kendi sorumsuzluğu yüzünden başkalarının canını hiçe sayanlar..

Ben de fazlaca dakikimdir, hatta bekletmektense beklerim. O derece. Eşim de rahattır (sanırım erkeklerin genel huyu bu)
Bu genel düzeni bildiğimden dolayı; ben akşamdan bütün gerekli hazırlıkları yaparım. Onun eşyalarını onun koymasını beklemem ben koyarım. Sabah kalktığında sadece kişisel bakım ve valiz taşımak kalır. Hatta son iki üç seferdir farklı bir çözüm daha bulduk, bagajı da akşamdan yerleştiriyoruz :KK45:

Evet, rahat bir insanla evli olmak yorucu olabilir ancak 10 senelik beraberlikte sanırım artık buna alışmış olmalısınız.

Yola , özellikle de uzun yola çıkacakken gerilip trafiğe stresli bir giriş yapmak hiç eğlenceli değil. Bir sürücü olarak bunu iyi biliyor olmanız gerekmekte. Ki zaten bunu agresif sürüş stili ile hem kendi hayatınızı, hem başkalarının hayatını riske atarak yaşamışsınız.

Baktınız rötarla başladınız güne, arkadaşlara bir telefon. "biz evden şimdi çıkıyoruz, bilginiz olsun" der, "geç olsun güç olmasın" mottasıyla ağız tadıyla tatil yaparım.

Ne oldu? tatil zehir oldu...Kalpler kırıldı.. Neden? Biraz geç kalındı.. Olsun candan önemli mi?

Ben de fazlaca dakikimdir, hatta bekletmektense beklerim. O derece. Eşim de rahattır (sanırım erkeklerin genel huyu bu)
Bu genel düzeni bildiğimden dolayı; ben akşamdan bütün gerekli hazırlıkları yaparım. Onun eşyalarını onun koymasını beklemem ben koyarım. Sabah kalktığında sadece kişisel bakım ve valiz taşımak kalır. Hatta son iki üç seferdir farklı bir çözüm daha bulduk, bagajı da akşamdan yerleştiriyoruz :KK45:

Evet, rahat bir insanla evli olmak yorucu olabilir ancak 10 senelik beraberlikte sanırım artık buna alışmış olmalısınız.

Yola , özellikle de uzun yola çıkacakken gerilip trafiğe stresli bir giriş yapmak hiç eğlenceli değil. Bir sürücü olarak bunu iyi biliyor olmanız gerekmekte. Ki zaten bunu agresif sürüş stili ile hem kendi hayatınızı, hem başkalarının hayatını riske atarak yaşamışsınız.

Baktınız rötarla başladınız güne, arkadaşlara bir telefon. "biz evden şimdi çıkıyoruz, bilginiz olsun" der, "geç olsun güç olmasın" mottasıyla ağız tadıyla tatil yaparım.

Ne oldu? tatil zehir oldu...Kalpler kırıldı.. Neden? Biraz geç kalındı.. Olsun candan önemli mi?

Yok bundan sonra tövbe zaten bekleyen de beklesin umrum olmaz artık :)

okurken gerildim yeminle..
adam iyi tahammül etmiş.

Canım sakin ol. Bi dakikle bi rahat bir araya gelince bu kavga az bile kalmış. Moralini bozma. Kabul et boşanma lafını sen etmişsin önce o da sinirden cevap vermiş. Kendini sakinleştir ama bu konuyu mutlaka konuş ki içinde büyümesin

Canım sakin ol. Bi dakikle bi rahat bir araya gelince bu kavga az bile kalmış. Moralini bozma. Kabul et boşanma lafını sen etmişsin önce o da sinirden cevap vermiş. Kendini sakinleştir ama bu konuyu mutlaka konuş ki içinde büyümesin

Saol canım evet daha sakinim şuan ve haksız olduğum yerleri daha net görebildim

Ben adami hakli buldum, cunku ben de onun gibiyim, daha esnek bir insanim. Burda aslinda hakli/haksiz yok, birbirinize bu konuda benzemiyorsunuz, bu yuzden de ikinizin de bu konuda tahammul siniri dolmus. Ben adam olsam ben de sizin gibi birine tahammul edemezdim. Sizin de limitiniz dolmus. Bence konusup orta yolu bulun.

Bencede fazla büyütülmüş gibi geldi senin tarafindan mesele..
15 dakika yada yarim saat bekletilmis olmak gerçekten sinir bozucu birsey olsa gerek ama senin bunu takinti haline getirmiş olman üstünde fazla israr ve baski yapman hem seni hemde esinin sinirini iyice bozmus..

Esinizin donunce bosanicaz onuda yapicam falan demesi kesinlikle ciddiye alma canim o sinirle söylenmiş bir şeydir diye düşünüyorum..
Bunun aksi varmi şu anda..

Bencede fazla büyütülmüş gibi geldi senin tarafindan mesele..
15 dakika yada yarim saat bekletilmis olmak gerçekten sinir bozucu birsey olsa gerek ama senin bunu takinti haline getirmiş olman üstünde fazla israr ve baski yapman hem seni hemde esinin sinirini iyice bozmus..

Esinizin donunce bosanicaz onuda yapicam falan demesi kesinlikle ciddiye alma canim o sinirle söylenmiş bir şeydir diye düşünüyorum..
Bunun aksi varmi şu anda..

Evet sinirle söyledi zaten ama kendisi hep karşı çıkardı buna o yüzden bende alındım bu duruma..

15 dk icin kazalar yapmissin krizler gecirip kafani arabaya vurmussun sokaklarda kosmussun aman allahim neler yapmissin bi de esine küsüyosun valla cocuk gibisin gülünc

Verdiğin aşırı tepkiyle haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

bu kadar çok sinir krizi geçirmek nedir:KK57: antidepresana başla

Back
X