Dumur olmuş durumdayım..:((

Verdiğin aşırı tepkiyle haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

bu kadar çok sinir krizi geçirmek nedir:KK57: antidepresana başla

Evet tepkim abarti olmus olabilir ama bu nasil bir tavsiyedir Allah askina bir kere kriz gecirdim ve hemen antidepresan alayim oylemi? Ki normal hayatinda gayet sakin olan kimseyle tartisma yasamayan kocamla bile ayda yilda bir tartisan biriyim bu olay zaten benim icin cok ekstrim oldugu icin paylastim keske daha yapici bir yorum yapsaniz soyle yap boyle yap gibi ama cat diye ilac al demekte bana cok mantiksiz geldi yinede saol yorumun icin..

Sizi en iyi ben anlarım sanırım .
Aşırı dakik biriyim bende.
Bırak 15 dk yı 5 dk nın hesabını yaparım ve sinirden deliririm.
Bi yere söz verdiysem ne yapar eder söz verdiğim dakikalarda orda olurum .
Eşiniz kaba davranmış ama rahat biri sizi kolay kolay anlayamaz .
Yine de fazla uzatmayın çünkü eşinizin yapısı ve sizin yapınız farklı .

Bencede haksizsiniz olaylar karmakarisik olmus sayenizde. Ortada buyuk bsy yok uzatmayin ve 15 dk icin bu kdr hayati zindan etmeyin. Ne guzel tatile gidiyorsunuz esinizle arkadaslarinizla buna butceniz var zamaniniz sagliginiz arkadasiniz birbirinize sevginiz var ne kdr basit bsyden nerelere gelmis konu, esinizin rahatliginin hayatinizda problem cikarmamasi icin baska bi cozum olmali sinir krizi gecirmek deil..

Bende size dumur olmuş durumdayım

15 dk için 30 dk sinir buhranları geçirmişsiniz farkında mısınız?

(5.15 ve 5.45 arasında vuku bulduğundan ötürü)

Kizlar bişey sorucam bu sinir krizi nedir? Nasi geçiriliyo yani biri anlatsin lutfen. Hani Allah korusun yakinin ölür bişey olur anlarim da lastik yarilinca sinir krizi nedir Allah aşkına:KK45: ilgi cekme amacli davranislar bütünü bana kalırsa. Lutfen vara yoga sinir krizi numarasi cekmeyin cok komik gorunuyorsunuz. Size inanan saf kocalariniz daha komik görünüyor. Oradaki psikiyatrik problem sinir krizi gecirmek degil bu numaraya basvuracak kadar ilgi delisi olunmasi.

Ben ne kadarda sevsem deger versem birini.sinirliyken gozum doner kendimi hakli cikarmaya calisrim.
Gercekten soylemek istemdigim cumleleri soylerim, helede karsi taraf pisirip onume sunduysa.
Bosa oldu olacak, bosarim diye cikiverir agzimdan.
Abartmissiniz

Okudum bende dumur oldum ama sizin tepkilerinize. Evlilikte olur böyle vakalar. Yorumları okumadım ama bence abartıyorsunuz

Kizlar bişey sorucam bu sinir krizi nedir? Nasi geçiriliyo yani biri anlatsin lutfen. Hani Allah korusun yakinin ölür bişey olur anlarim da lastik yarilinca sinir krizi nedir Allah aşkına:KK45: ilgi cekme amacli davranislar bütünü bana kalırsa. Lutfen vara yoga sinir krizi numarasi cekmeyin cok komik gorunuyorsunuz. Size inanan saf kocalariniz daha komik görünüyor. Oradaki psikiyatrik problem sinir krizi gecirmek degil bu numaraya basvuracak kadar ilgi delisi olunmasi.

Umarim Allah yasatmazda hep böyle uçuş modunda devam edersiniz :) hayatimda tek ihtiyacim olan sey zaten ilgi cekmekti konuyu cozdum sayenizde..saka maka bende sizin bu yorumunuzu ilgi cekmek olarak algiladim napayim tebrik mi edeyim sizi hayatinizda hic kriz gecirmediniz diye aferin o zaman size ;) elestiri kaldiramiyorsan buraya konu acma da demeyin lutfen cunku bu yorumda elestiriden cok dalga gecmek var..

Ben ne kadarda sevsem deger versem birini.sinirliyken gozum doner kendimi hakli cikarmaya calisrim.
Gercekten soylemek istemdigim cumleleri soylerim, helede karsi taraf pisirip onume sunduysa.
Bosa oldu olacak, bosarim diye cikiverir agzimdan.
Abartmissiniz

Evet orada onunda tepesi atip öyle dedi zaten bende çok kafama taktim tamam bende sormamaliydim diye ama iste onunda hemen bosayacam zaten demesi beni üzdü ama o da hakli tabi..

Bende size dumur olmuş durumdayım

15 dk için 30 dk sinir buhranları geçirmişsiniz farkında mısınız?

(5.15 ve 5.45 arasında vuku bulduğundan ötürü)

Yok bizim garajdan cikmamiz 5.35 i buldu kaza evimizin yakınında oldu hemen yani aslinda hemen hemen 40 dakkayi buldu ama keske asıl sorun 15 dakka 1 saat ya da benzerleri olsa zaten alistim bekletilmeye ama insanlarin sabahin köründe beklemesi sinirlendirdi hadi bana yapiosun bari onlara yapmaydi asıl sinirim ama bundan sonra kimseyi düşünmeme kararı aldim bekleyen bekler sorarsada cevabim hazir bana degil esime sorun ;)

Bencede haksizsiniz olaylar karmakarisik olmus sayenizde. Ortada buyuk bsy yok uzatmayin ve 15 dk icin bu kdr hayati zindan etmeyin. Ne guzel tatile gidiyorsunuz esinizle arkadaslarinizla buna butceniz var zamaniniz sagliginiz arkadasiniz birbirinize sevginiz var ne kdr basit bsyden nerelere gelmis konu, esinizin rahatliginin hayatinizda problem cikarmamasi icin baska bi cozum olmali sinir krizi gecirmek deil..

Evet onun benim gibi olma şansı yok ama belki ben meditasyonla falan onun kadar rahat olabilirim bunu yapmayi koydum kafama :)

Sizi en iyi ben anlarım sanırım .
Aşırı dakik biriyim bende.
Bırak 15 dk yı 5 dk nın hesabını yaparım ve sinirden deliririm.
Bi yere söz verdiysem ne yapar eder söz verdiğim dakikalarda orda olurum .
Eşiniz kaba davranmış ama rahat biri sizi kolay kolay anlayamaz .
Yine de fazla uzatmayın çünkü eşinizin yapısı ve sizin yapınız farklı .

Yok uzatmadim zaten bu sadece içimde yaşadığım bir durumdu buradaki yorumlar sayesinde de artik bende rahat olmaya karar verdim anlaşılan ben insanları fazla düşünüorm çokta gereği yokmuş..

Bende aynen senin gibiyim
Takıntı gibi bişey bu
Eşim de çok rahat
Bende mecbur frenleme ye çalışıyorum kendimi ne yapayım. .
Bazen sormak istediğim şeyler oluyor ama tutuyorum kendimi..

Bende aynen senin gibiyim
Takıntı gibi bişey bu
Eşim de çok rahat
Bende mecbur frenleme ye çalışıyorum kendimi ne yapayım. .
Bazen sormak istediğim şeyler oluyor ama tutuyorum kendimi..

Evet beni en iyi sen anlarsin bu zamana kadar bende hep frenledim kendimi ama birikip kriz noktasina gelince yanlis yaptigimi anladim artik onun degismesini ummak yerine kendimi degistirme karari aldim insallah becerebilirim :)

Tabiki sinirden söylemiştir
.Zaten sende ortaya yem atmışsn canım ya :) bu oyle buyutlcek bir sey degil ki sonuçta ıkinizin de tatili zehir olmustur.Ama tecrube olmuştur bir daha yapmazsın olur biter :)

Umarim Allah yasatmazda hep böyle uçuş modunda devam edersiniz :) hayatimda tek ihtiyacim olan sey zaten ilgi cekmekti konuyu cozdum sayenizde..saka maka bende sizin bu yorumunuzu ilgi cekmek olarak algiladim napayim tebrik mi edeyim sizi hayatinizda hic kriz gecirmediniz diye aferin o zaman size :KK66: elestiri kaldiramiyorsan buraya konu acma da demeyin lutfen cunku bu yorumda elestiriden cok dalga gecmek var..
Amin Allah yasatmasin tabi niye yasatsin. Psikiyatrik destek almak lazim bu krizler boyle sebeplerden dolayi olabiliyosa ciddiyim. Bide su forumda kimin ilgisini ceksen ne olacak allah askina

Uffffffff ayni esimsin ya!
5-10 dk icin boyle uyuz eder beni, bagirinca da niye bagirdi.
Valla cekilmez bir tarz bu. yasayan bilir,
Kufur hakaret falan tamam olmamis ama ne kadar sinirlendigini cok iyi anliyorum.
Basak burcu musun :27:

Amin Allah yasatmasin tabi niye yasatsin. Psikiyatrik destek almak lazim bu krizler boyle sebeplerden dolayi olabiliyosa ciddiyim. Bide su forumda kimin ilgisini ceksen ne olacak allah askina

Evet birden cok yasanirsa bence de destek alinmali ama bu hayatimda ilk defa yasadigim bir durum bir daha olursa zaten direk doktora giderim..ilgi cekmek konusuna siz deginmissiniz benimde belirtmem bunun üzerineydi yoksa simdiye kadar hic boyle birseye ihtiyacim olmadi olmazda..

Back
X