Dün aksam erken dogum yaptim bebegim küvezde :(

Sevgi cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
92
24
33
35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastanede küvözde :KK43: solunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..

Canım Allah şifa versin, tez zaman da hayırlısı ile kavuşursun bebeğine inşaallah...

35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastanede küvözde :KK43: solunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..
Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun.
oğlum da 38+4 haftalıkken doğdu. erken olduğu için ciğerindeki suyu atamamış, solunum sıkıntısı vardı. 11 gün yoğun bakımda kaldı. ciğerindeki su bitmesini beklediler. oğlum hortumla besleniyordu. "biberona geçmesi ve beslenme miktarının artışı iyileştiğini gösteriyor" demişti doktoru.

inşallah en kısa zamanda bebeğiniz yoğun bakımdan çıkar. eve çıktığında ilk zamanlar hijyene dikkat edin. hasta insanlardan uzak tutun. yoğun bakımda çok hijyenin bir ortamda kaldıklarından dışarıda mikrop kapmaları kolay oluyormuş. ilk günler görmek isteyenlere maske taktırmıştım oğlum da gelenin eline kolonya döküyordu :)

bir de lütfen çok stres yapmayın ki sütünüz gelsin. süt bebeğiniz için çok önemli. benim üzüntüden sütüm gelmedi. i. hastanede bana galactago damla tavsiye ettiler. kullandıktan 3-4 saat sonra süt geldi. beslenmenize dikkat edin. tekrar çok geçmiş olsun

bir de lütfen çok stres yapmayın ki sütünüz gelsin. süt bebeğiniz için çok önemli. benim üzüntüden sütüm gelmedi. i. hastanede bana galactago damla tavsiye ettiler. kullandıktan 3-4 saat sonra süt geldi. beslenmenize dikkat edin. tekrar çok geçmiş olsun
cok teseekkur ederim cvplariniz icin sütüm gelcek mi bilmiyorum bu konuda endiseliyim biraz umarim gelir de bebegimi sütümle besleyebilirim

Kafan rahat olsun cnm hiiiç bişiycik olmaz ..bisüre küvezde kalır çıkar yav ..28,26haftalık doğanlar bile bisüre küvezde kalıç sapasağlam çıkıyorlar ,

canım hayırlısıyla iyi olup küvezden biran önce çıkar inşallah bebeğin
hep merak ederim bu benim 2. doğumum da
erken doğum tehlikesi anlaşılmadı mı önceden?
nst de falan görünmedi mi mesela
herhangi bir bişey mi oldu erken doğmasıyla alakalı?

bende endişeleniyorum arada sırada

Kafan rahat olsun cnm hiiiç bişiycik olmaz ..bisüre küvezde kalır çıkar yav ..28,26haftalık doğanlar bile bisüre küvezde kalıç sapasağlam çıkıyorlar ,
Kafan rahat olsun cnm hiiiç bişiycik olmaz ..bisüre küvezde kalır çıkar yav ..28,26haftalık doğanlar bile bisüre küvezde kalıç sapasağlam çıkıyorlar ,[/QUOTE
evet allahın iZniyle sagligina kavusur en kisa zamanda ins sadece onu oyle gormek cok uzuyo o kadar yoksa kuvezde kalmasi iyi gelisimini tamamlamasi acisindan

canım hayırlısıyla iyi olup küvezden biran önce çıkar inşallah bebeğin
hep merak ederim bu benim 2. doğumum da
erken doğum tehlikesi anlaşılmadı mı önceden?
nst de falan görünmedi mi mesela
herhangi bir bişey mi oldu erken doğmasıyla alakalı?

bende endişeleniyorum arada sırada
ya aslinda bi hafta önce ev tasIma isleri fln vardi cok yoruldum buyuk bi ihtimal bundan kaynaklanmis olabilir cunku 10 gun once gittigimde normaldi dun sabah doktora gittigimde nst de sanci cikti sonra baska bi hastaneye gittim orda da acilma cikti nst de de sanci cikti bende hissediyodum zaten oyle oldu yani ev tasimadan dolayi hafif agrilar oluyodu ama geciyodu bende onemsememistim

ya aslinda bi hafta önce ev tasIma isleri fln vardi cok yoruldum buyuk bi ihtimal bundan kaynaklanmis olabilir cunku 10 gun once gittigimde normaldi dun sabah doktora gittigimde nst de sanci cikti sonra baska bi hastaneye gittim orda da acilma cikti nst de de sanci cikti bende hissediyodum zaten oyle oldu yani ev tasimadan dolayi hafif agrilar oluyodu ama geciyodu bende onemsememistim
teşekkür ederim cvp için
benim ilk kkızımda 32. haftada sancılarım çıktı doktor çalışabilir raporu vermedi
ve 2 ay boyunca yattım o yüzden bu merakım

geçmiş olsun, biraz sabır ol, bol bol dua et, inşallah çabucak iyleşir gelir bebeğin. normal doğum tarihin ne zamandı?

35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastane
de küvözde :KK43: solunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..

Gecmis olsun oncelikle , ilk bebegiM 32 haftalikken agir kanamayla erken dogdu , cigerleri gelismemisti emmeyi bilmiyordu . 1 hafta kuvozde kaldi her 3 saate bir emzirmeye gittim saatimi kuruyordum gecenin bi vakti emzirmeye gidiyordum baslarda sutum yoktu ama kucagima aldikca sutumde geldi Allaha sukur erkenden cikti kuvoozden .sutun yoksa bile surekli git gormeye bebek hissedermis anneyi ben oyle yaptim simdi 2 yasinda.benim cadim insallah biran once sen kavusursun yavruna

X