- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Görmüyorum artık şaşkınım aileler tanışıyordu ciddiydik iyiki olmamışKendinize böyle leş bir adami mi layık görüyorsunuz?
İlgisizdi hep dün itiraf edip denedim dedi ama biliyorum ki gercekvalla burada çok konu açılıyor önceki konunuzu bilemiyorum şuan yazdığınızı da çok net anlayamadım doğrusu ama hayırlısı olsun
Oyleymis hakkımı helal etmiyorum Allah'tan bulsun ben bişey yapmicamAdam ilgisiz değil tavşan gibi bir sana bir kıza zıplamaya çalışıyor
Bilmem konuşmadık henüz şaşkınım üzgünüm kendimle cebellesiyorumAilenize de ders oldu mu?
Geçmiş olsun ama yazdıkların pek anlaşılmıyor ya da ben anlamadımMerhaba daha önce konu açmıştım dün aldatilmisim onu öğrendim
Aileler tanışıyor 13 aylık konuşma ya da konuşamama durumu diyelim
İlgisiz bir adam
Biz bitti dedik tatile gitti orda yanında kız var aileler varken itiraf etti ne zamandır var dedim bayadir 5 6 ay dedi 3 ay önce neden barıştık dedim sen geldin dedim ozaman küsmustuk kızla ayrilmistik dedi ben baya sert çıktım sonra denedik şaka yaptık denildi ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Kocaman bir ders olarak kaldı bana sizinle de paylaşmak istedim
Aslında çok olağan. Hayatınızdaki insanın size ilgisi yoksa o ilgi başka yerdedir. Sizde de böyle olmuş.Bilmem konuşmadık henüz şaşkınım üzgünüm kendimle cebellesiyorum
Oyleymis ders olduAslında çok olağan. Hayatınızdaki insanın size ilgisi yoksa o ilgi başka yerdedir. Sizde de böyle olmuş.
Çok doğru :)Iyyy sanki sadrazamın solu da herkes sıraya girmiş özgüvene bak sen önce bana yetseydin vasıfsız herif bir kişiye yetemiyorsun senin neyine aldatmak deseydin ya
Aileller tanışıyordu ciddiydik değil aslında, bence kendini kandırma.Görmüyorum artık şaşkınım aileler tanışıyordu ciddiydik iyiki olmamış
Kesinlikle haklısın 3 ay önce barismistik ozaman onunla kustuk o yüzden barıştım dedi şaka gibi :)Aileller tanışıyordu ciddiydik değil aslında, bence kendini kandırma.
Annenlerin arkadaşının çocuğuyla çıkmak ve iki sevgilinin birbirinin ailelerinin içine girmesi - kendi aileleri ile tanıştırmasi bambaşka şeyler.
Mesajından hiç bir şey anlaşılmıyor, kim dedi ne dedi bilinmiyor, ama sana hayat dersi olmuştur. İsterse anası danası değil yedi ceddi bilsin, onlar yine kendi oğullarını pamuklara sarar, el kızını aldatmasina da, ağlatmasina da üzülmez. Ailelerin seni bilmesinin önem değeri sıfır
Unutamıyordun, belki öğrenmen iyi bile olmuştur, soğuman açısındanKesinlikle haklısın 3 ay önce barismistik ozaman onunla kustuk o yüzden barıştım dedi şaka gibi :)
Haklısınız bitti zaten bı daha birine güvenip sevebilir miyim bilmiyorum hayatın neresinden baslicam bilmiyorumUnutamıyordun, belki öğrenmen iyi bile olmuştur, soğuman açısından
Daha barismazsin en azından
Ailesine de saygı hürmet vs ediyordun, gör nasıl insanlar
Bence onlar gelince merhaba demeye bile çıkma odandan
İlgisizdi hep dün itiraf edip denedim dedi ama biliyorum ki gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?