• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

Jeanette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
277
12
28
Azerbaycan
Merhaba kizlar. Cok kotuyum. Dun gece aldatilmisim.cok canim yaniyor. Beni aldatmis hala inanamiyorum. Ogrendigim an kendimi banyoya atdim agladim ama yinede cok canim yaniyor. Dayanamiyorum. Kendimden nefret ediyorum.ondan nefret ediyorum. Ne kadar kotu bir duyguymus. Bende onun canini yakmak istiyorum. Nasil toparlanicam ben? Bu omuzlarima yuklenmis cok agir bi yuk ;((

Merhaba kizlar. Cok kotuyum. Dun gece aldatilmisim.cok canim yaniyor. Beni aldatmis hala inanamiyorum. Ogrendigim an kendimi banyoya atdim agladim ama yinede cok canim yaniyor. Dayanamiyorum. Kendimden nefret ediyorum.ondan nefret ediyorum. Ne kadar kotu bir duyguymus. Bende onun canini yakmak istiyorum. Nasil toparlanicam ben? Bu omuzlarima yuklenmis cok agir bi yuk ;((

Onun canını yakmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey onu unutmak! Yol verin gitsin. Sizde kendi yolunuzda emin adımlarla ve mutlulukla yürüyün. En büyük intikam bu.. Nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı? Kaç yıllık ilişkiydi?

evlimisin canım nasıl öğrendin bunu konuştunmu kendisiyle eminmisin yani durumdan

3 yillik iliskimiz vardi. Bi kiz bunu aramis senden hoslaniyorum demis. Buda sozde sevgilim var demis. Gece kiz aramis evine davet etmis. Gece birlikte olmuslar. Ben dun aradim konusmak istemiyordu. Ama ni her gece konusuru. Isim var dedi. Kadinlar hiss eser ya bugun ya soyliyecekain yada bu iliski biter dedim itiraf etdi. Beni kaybetmek istemiyormus. Cok canim yaniyor.tarif edemiyorum

Bende aynini sana yapicam intikam alicam dedim.seni oldururum dedi.inanirmisiniz kizlar bende onubaldatmak istiyorum.canimi acisi gecmiyor

Vay adi:47:
Boşver arkadaşım,yol ver gitsin,değmez böyle erkeğim diye geçinen müsveddelere:41:

Yol ver gitsin bununla evlide olabilirdin. Aldatılma aynı ama evli olsaydın daha üzülürdün hem o ne öyle ya kız arasın senden hoşlandım eve gel desin kızla ilişkiye girsin bundan adam olmaz

3 yillik iliskimiz vardi. Bi kiz bunu aramis senden hoslaniyorum demis. Buda sozde sevgilim var demis. Gece kiz aramis evine davet etmis. Gece birlikte olmuslar. Ben dun aradim konusmak istemiyordu. Ama ni her gece konusuru. Isim var dedi. Kadinlar hiss eser ya bugun ya soyliyecekain yada bu iliski biter dedim itiraf etdi. Beni kaybetmek istemiyormus. Cok canim yaniyor.tarif edemiyorum

Bu kadar kolay mı yaa:53: Bir kız arıyor senden hoşlanıyorum diyor. Adam yok olmaz sevgilim var diyor. Kız gece evine çağırıyor. Hoopp mercimeği fırına veriyorlarr. Bana öncesi var gibi geldi.:44:

aldatanı affetmek ona tekrar aldatabilmesi için verilmiş bir fırsattır ..
unutun gitsin Allah askına,erkek mi yok sana :47::47::47:

Bende aynini sana yapicam intikam alicam dedim.seni oldururum dedi.inanirmisiniz kizlar bende onubaldatmak istiyorum.canimi acisi gecmiyor

Arkadaşım aynı iğrençliği yapıp sen niye seviyeni düşüreceksin! Yol ver gitsin.. En büyük intikam unutmak!:34:

def et bu uçkur delisi sapığı yalan konuşuyo bunun öncesi olduğundan adım kadar eminim ortaya çıkacak diye itiraf etti işte hayvan herif def et köpek gibi ulusun kapında

kendıne yedirebılıyorsan devam eder ilişkin :23:
o senı aldattı düşün bi? sen yetmedın ona gıttı başkalarıyla takıldı
bırak yoluna gıtsın :34:
canı cehenneme pisliğin

Son düzenleme:
Oyle intikam mı olur, sen kendine yaparsın sadece:20:

Ona yapacağın en büyük kötülük; onu sensiz bırakmak
Yolun açık olsun de..yol ver gitsin
Sakın affetme

Back
X