• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

Ne kadar basitmis. Halaa inanamiyorum. Sanki ruyadan uyanicam her sey biticek. Bundan sora nasil davranmaliyim ben?

sana ulaşabileceği her yolu kapatıp yoluna bak bu kadar, intikam falan boş iş, dediğim gibi seni yatakta başkasıyla basmadıkça canı yanmaz ki o durumdada canı yanmaz kızar sadece başka bi erkeğe tercih edildiği için, gerek yok kendinden doğrularından ödün vermeye

seni öldürürüm dedi ha :))) kusura bakmayın sinirden gülüyorum.
pislik.. kendisine yapılamaz ama kendi yapar, oh ne ala.
ayrıca, intikam falan düşünmeyin. Allah'a havale edin. ve unuttuğunuzda, umursamadığınızda hayatınıza güzel bir şekilde devam ettiğinizde asıl intikamı almış olacaksınız. karşınızdakiyle de aynı seviyeye düşmemiş olacaksınız.
ha ayrıca, ben de aldatıldım ve çok kişiye anlattım, çok da rahatladım, iyi geldi. benim ne suçum var? sizin suçunuz ne?
zamanla acınız geçecek...

Off cok koyu bi duygu. Ben anlatamam kimseye. Gercekten cok yalnizim. Dayanamiyorum ilk ogtendigim an kendime zarar verecektim nerfeyse

sana ulaşabileceği her yolu kapatıp yoluna bak bu kadar, intikam falan boş iş, dediğim gibi seni yatakta başkasıyla basmadıkça canı yanmaz ki o durumdada canı yanmaz kızar sadece başka bi erkeğe tercih edildiği için, gerek yok kendinden doğrularından ödün vermeye

Baskasiyla mesajlasip resmini gonderiyim diyorum. Bi suru boyle seyler dusunuyorum. Yok olmak en iyisi galiba

Ne yapayim? Her yerden silip yokmu okayim yoksa mutluluk pozlarimi vereyim. Gercekten kafam cok karisik. Sanki hic sevemeyeck gibi hiss ediyorum. Yada hep aldatilicak gibi hiss esiyorum

Hislerin çok normal.. Aldatılan herkes (kadın-erkek fark etmez) önce karşı cinsten nefret eder,bir daha asla sevmeyecekmiş gibi hisseder ben de :) geçecek bunlar...

Yok olma niye yok olasın,sen utanılacak bir şey yapmadın.. Onu yok say.. sil her şeyden face falan... mutluluk pozlarını verebilirsin.. abartmaya gerek yok.yaşamına devam et.kendine oyalanacak bir şey bul..ararsa açma.msj atarsa ahlak,şeref,haysiyet,onur,gurur gibi kelimeleri iyice bir öğrensin sindirsin belki insan yerine koyabileceğini yaz.. o da belki... bir daha cvp verme..

hayatın pislik dolu beni bulaştırma da diyebilirsin...bu gibi ağır ama ince cümleler çok fena içine oturur.. :kkk: :kkk:

Onunla barışsan dahi ilişki eskisi givi olmaz.......aklına geldikçe görüşmek istemeyeceksin..........ben evliyken evle ilgilenmeyi bile bırakmıştım........yemek de yapmıyordum..................insanın o kadar hayat enerjisini söndürüyor
Yarın ona mesaj at.........durumumuz 1 -1 oldu de...........defolsun gitsin..........boşuna senin kafanı karıştırmasın

Hislerin çok normal.. Aldatılan herkes (kadın-erkek fark etmez) önce karşı cinsten nefret eder,bir daha asla sevmeyecekmiş gibi hisseder ben de :) geçecek bunlar...

Yok olma niye yok olasın,sen utanılacak bir şey yapmadın.. Onu yok say.. sil her şeyden face falan... mutluluk pozlarını verebilirsin.. abartmaya gerek yok.yaşamına devam et.kendine oyalanacak bir şey bul..ararsa açma.msj atarsa ahlak,şeref,haysiyet,onur,gurur gibi kelimeleri iyice bir öğrensin sindirsin belki insan yerine koyabileceğini yaz.. o da belki... bir daha cvp verme..

hayatın pislik dolu beni bulaştırma da diyebilirsin...bu gibi ağır ama ince cümleler çok fena içine oturur.. :kkk: :kkk:

Tamam canim. Hislerim cok karisik gercekten. Her seyi unutmak istiyorum. Cok kotu bi duygu gercekten. :(( duygularimi ifade edemiyorum. Kendimi toplayamiyorum

Onunla barışsan dahi ilişki eskisi givi olmaz.......aklına geldikçe görüşmek istemeyeceksin..........ben evliyken evle ilgilenmeyi bile bırakmıştım........yemek de yapmıyordum..................insanın o kadar hayat enerjisini söndürüyor
Yarın ona mesaj at.........durumumuz 1 -1 oldu de...........defolsun gitsin..........boşuna senin kafanı karıştırmasın
durumumuz 1 -1 oldu ........... bu gercekten cok koyar ona

Sakin ama sakin affetme...
Sakin onun gibi ucuzlasma da...
Sadece onu terket ve yasamina devam et...
Zor biliyorum ama yap, sonra iyi ki boyle yapmissin diyeceksin...
Ilk teklifte kosa kosa gidecek biri, midesiz, sadakat nedir bilmeyen, zavalli biri icin daha fazla zaman harcama...
Ne kadinlar var burada oku, iki cocukla kac yillik evliliklerini bir kalemde siliyorlar...
Sen de aynisini yap, seni hakeden biri ile ol, uckur sevdalisi bu pislikle degil...

Sakin ama sakin affetme...
Sakin onun gibi ucuzlasma da...
Sadece onu terket ve yasamina devam et...
Zor biliyorum ama yap, sonra iyi ki boyle yapmissin diyeceksin...
Ilk teklifte kosa kosa gidecek biri, midesiz, sadakat nedir bilmeyen, zavalli biri icin daha fazla zaman harcama...
Ne kadinlar var burada oku, iki cocukla kac yillik evliliklerini bir kalemde siliyorlar...
Sen de aynisini yap, seni hakeden biri ile ol, uckur sevdalisi bu pislikle degil...

Affetmiycem. Bu durumu atlatmak isyiyorum. Sanki hic sadik erkek ypkmus gibi dusunuyorum. Hic mutlu olmuyacak gibi...

itiraf etmiş ama tek gecelikti, bir anlıktı diye uydurursa yırtacağını düşünmüş..
hadi oradan yemezler, bu işin öncesi vardır, detayı vardır, bu anlattığı kadarına inanmam ben şahsen!..

Arkadaşım yapacağın tek şey o kişi ile muhattap olmamaktır. Onun seviyesine dusmek ne demek? Aldatarak yada aldattım diyerek hicbirsey elde edemezsin. Sadece seviyen düşer...:20:

Bende bunu yapicam :((

Ama gerçekten eminsen......birgün barışırsanız seni intikam almak için zor durumda bırakabilir.........sen yine de birşey demeden ayrıl.........çunku ben bunalmıştım ve sürekli barışmak için beni zorluyordu......benim derdim intikam değildi yani......

Son düzenleme:
Off cok koyu bi duygu. Ben anlatamam kimseye. Gercekten cok yalnizim. Dayanamiyorum ilk ogtendigim an kendime zarar verecektim nerfeyse

duygularınızı anlıyorum. yaşadım.. yıllar uzadıkça daha da ağır geliyordur muhtemelen.
ama inanın geçiyor, geçecek.
o sizi kaybetti, o güvenilir biri değil. bunu evlenmeden gördüğünüz için dua edin.
kurtuldunuz...

Affetmiycem. Bu durumu atlatmak isyiyorum. Sanki hic sadik erkek ypkmus gibi dusunuyorum. Hic mutlu olmuyacak gibi...

Sadik erkek var, yok diyene inanma, o ayrilma gucu olmayan kadinlarin uydurmasi...
Ilk soku atlatinca, yaptigin icin, ozsaygin icin, kararliligin icin mutlu olacaksin...
Ne hali varsa gorsun...
Sen kendine gelince bu guven probleminde buyuk olcude ortadan kalkar...
Az bucuk kalan olursa da guzel bir iliski ile zamanla ucar gider...
Her sey guzel olacak merak etme...:34:

Back
X