• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

def et bu uçkur delisi sapığı yalan konuşuyo bunun öncesi olduğundan adım kadar eminim ortaya çıkacak diye itiraf etti işte hayvan herif def et köpek gibi ulusun kapında

Seni kaybetmek istemiyorum dedi cok gec dedim. Ama canim cok yaniyor. Duygularimi anlatamiuorum. Cok zor kizlar gercekten dayanamiyorum

Bilirim o duyguyu acıyı... :ssz:

en büyük intikam onu yok saymak,insan yerine koymamak.. inan çok işe yarıyor.. hatta karşındaki dik duruşuna inanamayıp köpek oluyor,içinin yağları eriyor...

bir insan kendine ahlaksız,şe...siz, karaktersiz,iki yüzlü,sahtekar...vs. gibi sayısız sıfatı yakıştırıyorsa sana da seviyesini yüzüne vurup temiz hayatına devam etmek düşer..

tabi ağlayacaksın ama o bilmeyecek,görmeyecek.. zaman her şeyin ilacı.

bi erkek telefonda böyle bir şeyi itiraf etmez ya.
yatakta yakalasan inkar eder hatta.

sen söyle yoksa ayrılırım diyosun
o da hemen söylüyor. :53:
adamdaki rahatlığa bak..

belki de senden ayrılmak istiyordu böyle bi bahane mi buldu ki?

Yeterince kararlı söylese kız ikinciye arayacak cesareti ve yüzü bulamazdı. Demek ki bir şekilde kıza ılımlı konuştu ki direkt evine çağırabildi. İnsan reddedileceğini bilerek gece evine çağırmaz.

Anladığım kadarıyla zaten kendiliğinden itiraf etmemiş sevgiliniz, siz sıkıştırınca söylemiş. Belki de haberinizin olmayacağını düşünürek yaptı böyle bir şeyi.

Ama bu bir anlık gaflet değil, gayet planlı programlı, soğukkanlı bir aldatma. Bence affetmeyin.

İntikam almanız da bir şeyi değiştirmez, hatta bu olay soğuduktan sonra intikam almak için yaptıklarınızı düşünüp kendinize kızarsınız. Böyle bir hata yapmayın.

bi erkek telefonda böyle bir şeyi itiraf etmez ya.
yatakta yakalasan inkar eder hatta.

sen söyle yoksa ayrılırım diyosun
o da hemen söylüyor. :53:
adamdaki rahatlığa bak..

belki de senden ayrılmak istiyordu böyle bi bahane mi buldu ki?

Yok ben bi saat telde dil doktum. Soylemezsende bitecek dedim. Oda so ver ayrilmiyavaksin dedi. Bende soz veremem ya soylersin ya telefonu kaparim dedim.itiraf etti

Yeterince kararlı söylese kız ikinciye arayacak cesareti ve yüzü bulamazdı. Demek ki bir şekilde kıza ılımlı konuştu ki direkt evine çağırabildi. İnsan reddedileceğini bilerek gece evine çağırmaz.

Anladığım kadarıyla zaten kendiliğinden itiraf etmemiş sevgiliniz, siz sıkıştırınca söylemiş. Belki de haberinizin olmayacağını düşünürek yaptı böyle bir şeyi.

Ama bu bir anlık gaflet değil, gayet planlı programlı, soğukkanlı bir aldatma. Bence affetmeyin.

İntikam almanız da bir şeyi değiştirmez, hatta bu olay soğuduktan sonra intikam almak için yaptıklarınızı düşünüp kendinize kızarsınız. Böyle bir hata yapmayın.

Biliyorum.intikam alsamda bi sey dehiameyecek. Ama canimin acisi gecsin istiyorum cok kotuyum

Bilirim o duyguyu acıyı... :ssz:

en büyük intikam onu yok saymak,insan yerine koymamak.. inan çok işe yarıyor.. hatta karşındaki dik duruşuna inanamayıp köpek oluyor,içinin yağları eriyor...

bir insan kendine ahlaksız,şe...siz, karaktersiz,iki yüzlü,sahtekar...vs. gibi sayısız sıfatı yakıştırıyorsa sana da seviyesini yüzüne vurup temiz hayatına devam etmek düşer..

tabi ağlayacaksın ama o bilmeyecek,görmeyecek.. zaman her şeyin ilacı.

Ne yapayim? Her yerden silip yokmu okayim yoksa mutluluk pozlarimi vereyim. Gercekten kafam cok karisik. Sanki hic sevemeyeck gibi hiss ediyorum. Yada hep aldatilicak gibi hiss esiyorum

bi süre köpek olacak affetmezsen bu sefer tehdit edecek çirkinleşecek sende peşimi bırakmadı diye barışacaksın benim içime doğan bu

Senin yaşadığını evliyken yaşamıştım...........hiç boşuna bu meseleyi dallandırıp budaklandırma........bir anlık bir aldatma değil bu sen ona yetmemişsin ve yetmeyeceksin..........eminim buadamla ilişkini düzeltmeye çalışmak ya da intikam almaya çalışmak yerine hayatta daha önemli bir işin vardır.............git dostlarınla ağla burda içini dök...........ama bu adama yol ver gitsin.....gençliğine yazık

İtiraf etmesine çok şaşırdım ki senden ayrılmak istemediği halde... Üç yil içinde ne yaşadınız bilmiyorum ama kendini ona mecbur hissetme DhA kötüsü olabilirdi evli olabilirdin nişanlı olabilirdin resmiyet yokken onun gerçek yüzünü gördün ışte allahın sevgili kuluymussun ona vereceğin en büyük ceza büyük başarıların ve ondan sonra çok daha mutlu olmak.tehditlerine falanda boyun eğme hayatına bak değmez İnanki.aynı şeyleri evlenmeden önceki sevgilimle yaşadım sonuna kadar inkar etti ama ben ispatladım çok ortak arkadaş vardio an çok üzüldüm çok buyuk acılar çektim ama geciyor İnanki bitiyor yani ileride sukredersin öyle bir adamın çocuklarinn babası olmadgna...nekdr basitmiski bir tel la uckurunun esiri olmuş...ne kızlar var anlamiorm hiçbir resmiyet olmadan evine çağırıp birlikte oluyorlar bu ne genişlik ??

Senin yaşadığını evliyken yaşamıştım...........hiç boşuna bu meseleyi dallandırıp budaklandırma........bir anlık bir aldatma değil bu sen ona yetmemişsin ve yetmeyeceksin..........eminim buadamla ilişkini düzeltmeye çalışmak ya da intikam almaya çalışmak yerine hayatta daha önemli bir işin vardır.............git dostlarınla ağla burda içini dök...........ama bu adama yol ver gitsin.....gençliğine yazık

Kimseye soyleyemem gururuma yediremiyorum. Sadece burafa icimi doke bilirim. Bundan sonra ne yapibda intikam ala bilirim onu dusunuyorum. Yarin sinavim var ve kendimi toplayamiyorum. Cok kotu bi aci. Yasamissin sende maalesedm beni cok iyi anlarsin :(

Neyle tehdit edecekki? Ben ona yaptigini odetmek istiyorum.

sen beni aldatırsan öldürürüm diye tehdit eden adam herşeyi yapar ne yapıp ödeteceksin dediğini yapsan ve onu aldatsan canı çok yanar ama seni öldürürmüş baksana, bi laf vardır erkekler başkasını sevsin ama başkasıyla yatmasın der kadınlarsa başkasıyla yatsın ama başkasını sevmesin der

İtiraf etmesine çok şaşırdım ki senden ayrılmak istemediği halde... Üç yil içinde ne yaşadınız bilmiyorum ama kendini ona mecbur hissetme DhA kötüsü olabilirdi evli olabilirdin nişanlı olabilirdin resmiyet yokken onun gerçek yüzünü gördün ışte allahın sevgili kuluymussun ona vereceğin en büyük ceza büyük başarıların ve ondan sonra çok daha mutlu olmak.tehditlerine falanda boyun eğme hayatına bak değmez İnanki.aynı şeyleri evlenmeden önceki sevgilimle yaşadım sonuna kadar inkar etti ama ben ispatladım çok ortak arkadaş vardio an çok üzüldüm çok buyuk acılar çektim ama geciyor İnanki bitiyor yani ileride sukredersin öyle bir adamın çocuklarinn babası olmadgna...nekdr basitmiski bir tel la uckurunun esiri olmuş...ne kızlar var anlamiorm hiçbir resmiyet olmadan evine çağırıp birlikte oluyorlar bu ne genişlik ??

Oyle bi kizla evlenki oda sana ayninu yapsin dedim. Nefret ediyorum kendimden.

sen beni aldatırsan öldürürüm diye tehdit eden adam herşeyi yapar ne yapıp ödeteceksin dediğini yapsan ve onu aldatsan canı çok yanar ama seni öldürürmüş baksana, bi laf vardır erkekler başkasını sevsin ama başkasıyla yatmasın der kadınlarsa başkasıyla yatsın ama başkasını sevmesin der

Ne kadar basitmis. Halaa inanamiyorum. Sanki ruyadan uyanicam her sey biticek. Bundan sora nasil davranmaliyim ben?

seni öldürürüm dedi ha :))) kusura bakmayın sinirden gülüyorum.
pislik.. kendisine yapılamaz ama kendi yapar, oh ne ala.
ayrıca, intikam falan düşünmeyin. Allah'a havale edin. ve unuttuğunuzda, umursamadığınızda hayatınıza güzel bir şekilde devam ettiğinizde asıl intikamı almış olacaksınız. karşınızdakiyle de aynı seviyeye düşmemiş olacaksınız.
ha ayrıca, ben de aldatıldım ve çok kişiye anlattım, çok da rahatladım, iyi geldi. benim ne suçum var? sizin suçunuz ne?
zamanla acınız geçecek...

Erkeklerde var bir salaklık ya ! Yakalansa anlayacağız birde kendi itiraf ediyor. Hem buna kim inanır kız aradı hoşlanıyorum dedi sonra eve davet etti bu inandırıcı değil

Back
X