Dun Aldatilmisim

4 yıl sayılabilebilecek bir ilişkim vardı, aldatıldım.
birde keşke 1 kızla olsaydı.
aldatılalı 1.5 sene oluyor galiba emin değilim(o kadar önemsiz artık benim için)
ilk zamanları çok iyi biliyorum.
canının yanması deyimini iliklerine kadar yaşıyor insan.
intikamda almak istiyorsun ama inan en büyük intikam unutmak.
başka birine aşığım şu an, atlatabileceğini düşün öncelikle.
ve asla ama asla geri dönme...

Son düzenleme:
son durumu anlatayim kizlar. ben sakinlestikten sonra iste konustuk telde. bana dedi ki o kizla iliskim yok sadece birlikte olmak icin bi araya geliyorduk zaten sevgilim oldugunu soylemistim ona. senden ozur diliyorum beni affet ama barismak icin diil cunki yuzum yok.ben en sevdiyim insana cok acilar yasatdim artik yuzune bakamam dedi. seni seviyorum lutfen affet ama inan bir daha karsina cikmiycam seni rahatsiz etmiycem dedi. simdi bence sucluluk duygusu yasiyor. valla ondan boyle bisey bekliyordum. artik zamana biraktim acilarimda hafifledi tabi. onu unutdugum ve yeniden asik oldugum gunu bekliyorum sabirsizlikla...

cok zor canim. aldatilmak kadar kotu bi sey yok. oylesine ayrilik oldugu zaman bu kadar acimaz bence. sevdiyin insanin baskasina dokundugunu dusunmek kadar can yakan baska bi sey yok bence.

nefret edıyorum bu tiplerden.. hem suclu hem de duygu sömurusu yapıyor.. seviyomuş..özur dıelmeye yuzu yokmus..

Canım çok şey yaşamışsın...İnşallah atlatırsın bir an önce....

Olur olur
Hepsi olur zamanla
Sen şuna hak ettiği 38 numarayı bas ta
Ne hali varsa görsün haysiyetsiz
Dram yapıyo inanma

Son düzenleme:
En nefret ettiğim erkek tipi!
Yok yüzüne bakamam, yok suçluyum ama affetme, bla bla bla!

Yani diyorki; seni aldattım, itiraf ettim. Zamanla zaten affedeceksin ve ilk fırsatta yine yapacağım! Sonuçta seni aldattığımı bile bile affettin beni!

Allah ıslah etsin! Sanada doğru kararları vermek için güç versin canım!

evet aynen oyle dedi. iku gun ince bi sans ver diyordy simdu biz birlikte olamayiz hatalarimdan dolayi ama affet diyor

canım benım sakın ınanma belliki ayrılmak işine gelecek... o bir secım yapıyor ve senı secmıyor... bu soyledıkelrım sana sert ve kırıcı gelebilir amacım ne buyuk konusmak ne de senı kırmak (sadece buradan gordugum bu..bazen gercekle de yuzlesmek lazım) ama ben de yasadım buna benzer bırseyı aldatılma olmadı ama bu sekılde kendı hatasını ayrılık için kullanan biir oldu hayatımda... duygu somurusu yapıyor... bal gıbı de seni gözden cıkarıyor... pişman değil ve buna benzer seyler yapmaya devam edecek bence...
bana kalırsa bu senı daha cok uzer.. metanetli ol bol bol dua ve şükür et... kendıne güçlüyüm diye telkinlerde bulun....

Son düzenleme:

aynen canim bi bakima oyle. yasadiklarim film gibi yaa . nasik bu hale geldik inanamiyorum

bende basta oyle dusundum. insan hic olmazsa bi seyler yapar hani pismanim gibu ama yok bu duygu somrusu yapiyor. cikip gidicem buralardan seni cok uzdum haketmiyorum gibu seyler soyledi. ben anlamiyorumm bu erkek milletini amlayan varsa banada anlatsin lutfen..

canım benım bu tipplerden cok var... ay hatalıyım, yuzune de bakamam ki şimdi vs vs.... hıc dınleme bile bunları ..olacak olan su bence bu yapacak edecek yıne onla bunla gezcek tozacak sonra aradıgını bulamayıp kapını calacak.. sen suanda dınnleme bile bu duygu sömürülerini... adam hatamı kabule dıyorum hayatından cekılıyorum bıraz daha egleneyım derdın de... oyle acı cekıyorum lafları falan hıc ınandırıcı gelmıyor bana utansa dıyecem ..utansa da yapmazdı heralde sevgılısı varken boyle seylerı ...3 yıllık ilişkiye nasıl kıyabılıyrsa sen de kıy ona....

döner dolasır gelır bır gün.. kimsenın ahı kımse de kalmaz.... Rabbım sana güç versin.. dogru kararlar aldırsın... sen zayıfsan senı güçlü kılsın inşallahhh

hep aynı laflar..çekip gitcem buralardan. seni hak etmiyorum .ben kötü bir insanım..seni çok üzdüm..erkeklerrrrrrrr..hep aynı...kafaları ancak bu lafları söylemeye yetiyor..inan sıradan kelimeler bunlar..erkeklerin hepsi bu cümleleri kurar..birileri akıl vermiş olabilir bile..ayak yapıyor..seni deniyor..sakın düşme bu tuzağa.

cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin . insallah Allah yardim eder.sadece bana diil tum insanlara. bende sinir oldum. madem oyle dusunuyorsun yapmasaydin be adam. yada ilk ogrendigimde bi sans ver demeseydin

bi dedigi bi dedigine uymuyor. zaren yengec burcu dengesizmis. bide sadij derler gercektenncok sadikmis

Affedersen iliskinin devami cok yipratici olur, bu unutulacak sineye cekilecek bi durum degil cunku. Zaten affetmek ikinciye davetiye cikarmaktir. Bhnun sonu yok. Bir kere bisey olmaz falan diye bisey yok, insanin icinde varsa biri de bir, binide bir. Icinde olmayan gercek sadik birini cikarir insallah Allah karsina. Maalesf aci cekmeden tecrube edilmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…