- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
bana diyor ki insan evleninceye kadar baskasina gidermis yada sevdigiyle olurmus. bak bak baska ne istiyorsun diye sordum bende
evet onun kusurunu kimseye soylemek istemiyorum ne yaptiysa yapti. tek istedihim bu gunleri atlatmak. ne zor yaa bu aldatilmak hissi. sanki insani diri diri gomuyorlar. Allah kimseye yasatmasin
Ya bu zihniyetteki erkeklerin bir numaralı bahanesi de bu. Allah karşımıza içi temiz, kalbi temiz insanlar çıkarsın inş. Başkasına gitmek veya sevdiğiyle olmak zinadır buda en büyük günahlardan biridir, lafa gelince namustan bahsederler ama kendileri namustan bihaber
Amin canım ama geçecek bu günler inan :)
yok canim ben oyle yaparsan adim neye cikar biliyosun iste. yaa benim ondan once bi aylij iliskim olmusdu onu sindiremiyomus simdi yaptigina bakBoylelerini ibret olsub die asacaksin terbiyesiz yaa bide evlenene kdr istedgime gderim diyor demek bende gderim o zmn deseydin
yok canim ben oyle yaparsan adim neye cikar biliyosun iste. yaa benim ondan once bi aylij iliskim olmusdu onu sindiremiyomus simdi yaptigina bak
evet. bu konusmasindan anlasildigi gibi beni sucluyor hem aldatiyor hem sucluyor. manyak mi bu adam? islak odunla dovesim var. Allah bunun gibu erkekleri prostat etsin Insallah
Yapman gereken tek sey onu hayatından s..tr etmek
Boyle bi insandan hicbisey olamaz
guzel dimi?ay ne güzel bir dua öyle amin canım aminn
hic cvp verme ariyomu msj mi atiyor tinlamaetdim canim. simdi ona aci cektirmek istiyorum. beni kaybettigine yansin. surunsun istiyorum. nasil bi yol izlemeliyim acaba?
Merhaba kizlar. Cok kotuyum. Dun gece aldatilmisim.cok canim yaniyor. Beni aldatmis hala inanamiyorum. Ogrendigim an kendimi banyoya atdim agladim ama yinede cok canim yaniyor. Dayanamiyorum. Kendimden nefret ediyorum.ondan nefret ediyorum. Ne kadar kotu bir duyguymus. Bende onun canini yakmak istiyorum. Nasil toparlanicam ben? Bu omuzlarima yuklenmis cok agir bi yuk ;((
iste bu canim. bende boyle olsun iatiyorum tabi barismak degil ama hayatinin en aci gunlerini yasasin istiyorum. bunu nasil basara bilirim. yani ne yapmaliyim bundan sonrasi icin?Aynısıı bende yaşadım. Hemde morele çok ihtiyacım olduğu bi zamanda öğrenmiştim bunu. Sonuç ne mi oldu. Bağırdı çağırdı barıştık. Ve benm ona bi gram bile aşkım kalmadı. Artık yeni aşklar aramaya başlafım. Ve o da bunu farkettikçe daha çok bana bağlandı. Sonuç benim umrumda değil ama o şuan hayatının en zor anlarını yaşıyo
yok canum aramiyor artik. whatsappdan engelli. eski tel numarami kullaniyorum simdi. aradi hesap sorunca iste sen yatmadin baskasina gittim falan dedi sonra uste cikmaya basladi kapadim sonrada aramadihic cvp verme ariyomu msj mi atiyor tinlama
Kufur bile etme sonra utanmadan yne kendini savunacak sen cvpnverdikce
iste bu canim. bende boyle olsun iatiyorum tabi barismak degil ama hayatinin en aci gunlerini yasasin istiyorum. bunu nasil basara bilirim. yani ne yapmaliyim bundan sonrasi icin?
Ben onla uzun bi süre konuşmamıştım. Sonra kardeşimden arkadaşmdan bana ul ştı bi şekilde barıştık. Fakat eski hislerim olmadığı için onunla çıkmak umrumda deildi. Bana aşık değilsin diyodu bende cevap vermiyodum. Hergün arıyo beni zaten sevmiyodun bi daha aramıycam dio yine arıyo. Yani kısacası: takma onu. Başka işlerle oyalan Arkadşlarınla daha çok vakt geçir mesela
yok canum aramiyor artik. whatsappdan engelli. eski tel numarami kullaniyorum simdi. aradi hesap sorunca iste sen yatmadin baskasina gittim falan dedi sonra uste cikmaya basladi kapadim sonrada aramadi
yok canum aramiyor artik. whatsappdan engelli. eski tel numarami kullaniyorum simdi. aradi hesap sorunca iste sen yatmadin baskasina gittim falan dedi sonra uste cikmaya basladi kapadim sonrada aramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?