- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Yok yapamadim.nasil beceriksiz bi kizim ben yaa
ben attım sana msj ordan ulaşabilirsin sanırım bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yapamadim.nasil beceriksiz bi kizim ben yaa
tabiki konuşabilirizşimdi benim ismimin yazdıgı yere tıklıyorsun orda özel msj var oraya gel, içindekilerin hepsini dök
![]()
ben attım sana msj ordan ulaşabilirsin sanırım bana![]()
Tamam ablacim tavsiyelerine kulak asicam. Unutucam ve kendimi yoluma devam edicem. Bu da bi sinav sonucta :)
Umutucam zaten. Omrumu onun icin uzulerek geciremem
su an ayrılıgınız cok yeni oldugu icin uzuluyorsunuz belki ama zaten ne yapacagını bilen guclu biri izlenimi uyandırıyorsunuz...
evli ve cocuklu iken gercek yuzu ile karşılasacagınıza simdiden bunu gorebilmis olmanızı sınavdan ziyade bir odul olarak bile gorebilirsiniz
elbet bu gunler gececek ve hayatınızında karaktersiz kisilere yer vermediginiz icin mutlu olacaksınız...
Sinirlendim.
Evine gittim ve birlikte olduk. Is bu mu yani ? Bu kadar basit mi ?
Lutfen affetme. Lutfen lutfen lutfen....
Defolsun gitsin.
Bana bir seyler sakliyormus ya da daha fazlasi varmis gibi geldi.
Bu is bu kadar değil gibi sanki.
Sizin daha önce bir konunuz vardı sevgilim opusmek istiyor ben karşıyim diye öpüşmek tamam çok büyük birşey deil ama onu bile haketmiyormus bu adam iyi yapmssnz önünüze bakın hc üzülmeyin.
3 yillik iliskimiz vardi. Bi kiz bunu aramis senden hoslaniyorum demis. Buda sozde sevgilim var demis. Gece kiz aramis evine davet etmis. Gece birlikte olmuslar. Ben dun aradim konusmak istemiyordu. Ama ni her gece konusuru. Isim var dedi. Kadinlar hiss eser ya bugun ya soyliyecekain yada bu iliski biter dedim itiraf etdi. Beni kaybetmek istemiyormus. Cok canim yaniyor.tarif edemiyorum
Merhaba kizlar. Cok kotuyum. Dun gece aldatilmisim.cok canim yaniyor. Beni aldatmis hala inanamiyorum. Ogrendigim an kendimi banyoya atdim agladim ama yinede cok canim yaniyor. Dayanamiyorum. Kendimden nefret ediyorum.ondan nefret ediyorum. Ne kadar kotu bir duyguymus. Bende onun canini yakmak istiyorum. Nasil toparlanicam ben? Bu omuzlarima yuklenmis cok agir bi yuk ;((
yaa evli olmadan böyle aldatılıp delirenlere ben deliriyorum, kaaç kurtul evli değilsin çocuğun yok anlamışsın iş işten geçmeden adamın kalitesini kuşlar gibi hafif olman lazım şimdi hadi geçmiş olsun 1 ayda unutursun devam edersem bir ömür ağlarsınn
Ne yapayim? Her yerden silip yokmu okayim yoksa mutluluk pozlarimi vereyim. Gercekten kafam cok karisik. Sanki hic sevemeyeck gibi hiss ediyorum. Yada hep aldatilicak gibi hiss esiyorum
kendinden neden nefret ediyorsun ki....ayrıca bu yük seni aldatanın omzunda sende değil suçlu olan sen değilsin
Yok dedimya aradi sans istedi.bende ona evde ayrildigimizi soyledim. Gelevek planlarimi degistirdim ve icinde sen yoksun dedim. Aglamadim aslayıkıldığını üzüldüğünü asla belli etme hatta ben de bu ilişkiyi bitirmek için bahane arıyordum oh bu çok iyi oldu üstelik sorumlusu da sensin diyerek bitir ve karşısında dik dur o zaman mahvedersin ağlayıp zırlarsan kendini adam zanneder daha da havalara girer benden söylemesi
Sakın affetme... Affetmediğin gibi ben de seni aldattım falan da deme. İnan bana ben de seni aldattım dersen en fazla, zaten bu hatun da hak ediyormuş aldatılmayı der. O kadar... Sen sessiz kal. Hiç hırsını, hıncını da çıkartmaya kalkma. Ağır ol... Bırak ne hali varsa görsün. Sen ondan intikam almaya çalışmadıkça o daha çok üzülecektir nasıl bir kadını kaybettiğini anlayıp. Sen de çabuk unutamazsın biliyorum ama kendini başka şeyler ver. Başka şeylerle uğraş. Beynini meşgul etme. Mümkün olduğu kadar az düşün. Mümkün olduğu kadar az konuş bu konuyu. Sen üstüne gittikçe olayın, acın daha derinleşir.
Dun kendimi oyle his ediyordum. Bugun iyiyim aslinda ama icimden konusmak gelmiyor aslinda geliyorda bagirmak istiyorum. Icimde hirs var.
lütfen üzüldüğünü ona hiç belli etme hayatının gidişatında hiçbir deişiklik olmamış ve onunla hiç 3 yıl yaşamamış gibi davran şükret ki evli değilsin 3 yıl ne ki salla gitsin... hayatından mutlaka çıkar ve asla da ben de seni aldattım filan deme çünkü o zaman adam kendini haklı bulur bunu sakın yapma
Yaa kiskandirmaya calistim delirdi. Kafeye falan onsuz gitmemi hic istemezdi aradifi zaman arkadaslarla kafedeyim bundan boyle sen hayatimda yoksun dedim delirdi.iyi yapmismiyim? Ha bide whatsappda engeli kaldirdim ama bu sana umut vermesin umrumda deyilsin dedim
Bence hiç muhatap olma. Sen umrumda değilsin demek bile bir iletişim şeklidir. Aslında sen umrumda değilsin diyerek umrunda olduğunu gösteriyorsun. O yokmuş, hiç olmamış gibi davran. Hayatına devam et...