Dün ameliyat oldum boğazda kan ??

cmpunkk011

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
63
12
8
27
Dün ameliyat oldum hiç morluk ve şişlik yok ama gece kan kustum bugünde ara ara boğazda kan birikiyor balgam çıkartır gibi çıkartıyorum.Acaba bu yuttuğum kan mıdır yoksa burundan tampon dolayısıyla gelemedişğinden boğazdan mı geliyordur?Sizdede böyle birşey oldu mu?Bide dün daha iyiydim şimdi burnumda aynı grip gibi tıkalı.

Tampondan dolayı biriken kan pıhtıları tıkanıklık yapar. İlk günlerde kanlı balgam ve kanlı akıntı olabilir. Benim on günde tamamen sarıya döndü akıntım, üçüncü haftamda kabuk dökerken hala kanlı çıkıyor bazen iltihap. Öte yandan ciddi kanamalardan ve ciddi bir tıkanıklıktan bahsediyorsanız enfeksiyon riski nedeniyle doktora başvurmanızı öneririm.

Burun içindeki kanama tampon yüzünden dışarıya değil boğaza akıyor. İlk gün biraz kan çıkardığımı hatırlıyorum. İkinci gün de biraz kanlı tükrük vardı, biraz da burun ucundan akmıştı ama önünde ekstra sargı vardı. Üçüncü günde bayağı azaltmıştı.

Burun içindeki kanama tampon yüzünden dışarıya değil boğaza akıyor. İlk gün biraz kan çıkardığımı hatırlıyorum. İkinci gün de biraz kanlı tükrük vardı, biraz da burun ucundan akmıştı ama önünde ekstra sargı vardı. Üçüncü günde bayağı azaltmıştı.
Valla

Okyanus spreyi daha kötü yaptı burnumun içi tamamen ıslak şekilde tıkanık boğazımda kan yapışık çıkartıyom yine geliyor

Okyanus spreyi daha kötü yaptı burnumun içi tamamen ıslak şekilde tıkanık boğazımda kan yapışık çıkartıyom yine geliyor
Tamponlar alınana kadar okyanus spreyi yapma. Kan damarların üstünde kuruyup kanamayı durduracak ki altta damarlar kendini iyileştirmeye başlasın. İlk üç gün biraz sıkıntılı sonrası rahat.

Dün ameliyat oldum hiç morluk ve şişlik yok ama gece kan kustum bugünde ara ara boğazda kan birikiyor balgam çıkartır gibi çıkartıyorum.Acaba bu yuttuğum kan mıdır yoksa burundan tampon dolayısıyla gelemedişğinden boğazdan mı geliyordur?Sizdede böyle birşey oldu mu?Bide dün daha iyiydim şimdi burnumda aynı grip gibi tıkalı.
Evet yuttugunuz kan. Anesteziden kaynakli korkmayin

Back
X