- Konu Sahibi cmpunkk011
geçmiş olsun hangi doktora oldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamponlar ciktiktan sonra demedimi.Ama doktor günde 6 defa kullan dedi napcam zararı olurmu kullansam
Hayır.bide hapşurmada geliyor 3 defa hapşurdum ağzımı azda olsa açarak.uyurken gelirse ne olacakdoktorumun ismi emin kapıTamponlar ciktiktan sonra demedimi.
Tampon varken spreyi nasıl kullanıyorsun? Sprey tamponlar çıktıktan sonra içerdeki kan ve mukozayı temizlemek için kullanılıyor.Hayır.bide hapşurmada geliyor 3 defa hapşurdum ağzımı azda olsa açarak.uyurken gelirse ne olacakdoktorumun ismi emin kapı
Hatta burnu kulak çöpüyle yavaşça temizlersin dedi spreyleTampon varken spreyi nasıl kullanıyorsun? Sprey tamponlar çıktıktan sonra içerdeki kan ve mukozayı temizlemek için kullanılıyor.
Doktorunun antihistaminik ilaç vermiş olması lazım. Hapşurmayı önler. Özellikle ilk birkaç gün onu kullanman lazım.
En iyisi yarın doktorunu ara, detaylı kullanımlarını öğren.
Sen okyanus spreyini tampon varken kullandınmıBoğaza kan kaçma olayı yatış pozisyonundan kaynaklanıyor şöyle ki ben ameliyatan sonra yatağı yastıgı biraz dike yakın tuttum. Sonra baya iyidim akşama doğru dokturumun hemşiresi geldi dedi ki böyle yatmana gerek yok yorulursun ndedi yatağı indirdi biraz bi pozisyona aldı direk boğazıma kan girmeye başladı burnumun içinden bi akıntı içe doğru hissettim direk önceki pozisyonu aldım. Direk durdu o . Ben kesinlikle yatış pozisyonundan oldugu kanaatine vardım. Özellikle ilk gün çokta rahatınızı düşünmeyin sonra bu tarz şeylerden çıkıyor.
Hiçbirşey kullanmadım canım doktorum deemedi çünkü.Sen okyanus spreyini tampon varken kullandınmı
Ya üst dudağımı hiç oynatamıyorum ağzımı açamıyom zaten çok zayıftım 2 günde 2 2.5 kilo vermişim çok kötüyüm yaHiçbirşey kullanmadım canım doktorum deemedi çünkü.
Canım bak beteri var benim ağzımın içinde de dikiş vardı ona rağmen yemek yedim zorla kendini en ilaç insanın kendisidir. Moealini yüksel tut. Ben öyle kendimi iyi hissettim hep hasta moduna girince berbat oluyor insan. Çok açma ağzını sovı şeyler tüket çorba meyvesuyu tarzı zaten sakız çiğner gibi yemek çiğnenmiyor başlarda. Titre kendine gel ben iyiyim de biraz birşeyler ye.Ya üst dudağımı hiç oynatamıyorum ağzımı açamıyom zaten çok zayıftım 2 günde 2 2.5 kilo vermişim çok kötüyüm ya
Tmm saolCanım bak beteri var benim ağzımın içinde de dikiş vardı ona rağmen yemek yedim zorla kendini en ilaç insanın kendisidir. Moealini yüksel tut. Ben öyle kendimi iyi hissettim hep hasta moduna girince berbat oluyor insan. Çok açma ağzını sovı şeyler tüket çorba meyvesuyu tarzı zaten sakız çiğner gibi yemek çiğnenmiyor başlarda. Titre kendine gel ben iyiyim de biraz birşeyler ye.
Canım 2015 aralıkta bende emin kapıya ameliyat oldum. İlk gece çok kan kustum o normal bişey Benim de agzıma hep kan tadı geliyordu zamanla azaldı ve bitti. Burunun tıkanması normal hepsi zamanla geçiyor ama uzun bir süre sabır edip beklemen gerekiyorDün ameliyat oldum hiç morluk ve şişlik yok ama gece kan kustum bugünde ara ara boğazda kan birikiyor balgam çıkartır gibi çıkartıyorum.Acaba bu yuttuğum kan mıdır yoksa burundan tampon dolayısıyla gelemedişğinden boğazdan mı geliyordur?Sizdede böyle birşey oldu mu?Bide dün daha iyiydim şimdi burnumda aynı grip gibi tıkalı.
Bugün tamponlar alındı herşey iyi şuanda.bide çok esniyorum ağzımı baya açıyorym sıkıntı olmaz demi sendede oldu muCanım 2015 aralıkta bende emin kapıya ameliyat oldum. İlk gece çok kan kustum o normal bişey Benim de agzıma hep kan tadı geliyordu zamanla azaldı ve bitti. Burunun tıkanması normal hepsi zamanla geçiyor ama uzun bir süre sabır edip beklemen gerekiyor
Bende sürekli esniyordum ama ağzını çok açmamaya çalış ki dikişlerin açılmasın. Hapşuracağın zaman da dilinle damağına bastır işe yarıyor bana öyle demişlerdi pek sıkıntı yaşamadım o yüzdenBugün tamponlar alındı herşey iyi şuanda.bide çok esniyorum ağzımı baya açıyorym sıkıntı olmaz demi sendede oldu mu