• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun ameliyat oldum

Evet burun alci cikana kadar ve ciktiktan sonra bir sure sis kalicak o yuzden cok normal tabikii inmesi zaman alicak burnun, dikis aldirmayi bilmiyorum acikcasi benimki kendisi dusen dikisler oyle oldugunu biliyorm doktor ayrica dikis almadi bende. Sadece tamponlari cikarirken kesti sanirim o kadar o konuda bi bilgim yok malesef ama acicagini sanmiyorum kolay diyorlar cunku genelde
Kizlar ya burnum soyuluyo ve tamamen siyah nokta kapladi. Sac diplerime kadar sivilcelendim. Yuzumu gectim ama burnum pul pul duruyo. Disari cikmak istemiyorum. Sizinde boylemi cildiniz ? 16. Gunumdeyim. Sabah aksam evoderm kopugu ile yikiyorum arada sebamedle yikiyorum ama duzelme yok. Napmam lazim ?

Kizlar ya burnum soyuluyo ve tamamen siyah nokta kapladi. Sac diplerime kadar sivilcelendim. Yuzumu gectim ama burnum pul pul duruyo. Disari cikmak istemiyorum. Sizinde boylemi cildiniz ? 16. Gunumdeyim. Sabah aksam evoderm kopugu ile yikiyorum arada sebamedle yikiyorum ama duzelme yok. Napmam lazim ?
Ayni dert bende de var. Hatta foruma bakip duruyorum cilt bakimi icin.siyah noktadan ziyade burnum hep pul pul soyuluyor ozellikle banyo sonrasi daha cok soyuluyor. Ama 16. Gun daha kotuydu cildim 1 ayi gecti hala az az burnumda var pulluklar. O yuzdeki sivilceler yaglanma geciyor yine ama burunu nasil halledicez bende bilmiyorum ya.

Merhaba herkese. Yeni bir doktor buldum. Hastalarıyla görüştüm (bir kaçı ile sadece). Ve hepsi memnun. Sosyal media hesabında da yaptığı burunlar harika.
Şimdi anlatıcaklarım hakkında sizinde düşüncelerinizi almak isterim.
Doktor bey şu şekilde çalışıyor.
Hastalarını dinliyor fakat fazla konuşturmuyor. Hastanın isteklerini pek uygulamıyor tam tersine kendisi hastanın yüzüne uygun ve estetik gördüğü burunu tasarlıyor ve hasta kabul ederse o burunu yapıyor başka değil. Bazılarına bu çok saçma geliyor olabilir fakat ben bunu pozitif olarak gördüm. Bana güven verdi çünkü sadece gerektiği kadar değişiklik yapılacak. Ben mesela çok kalkık burunları beğeniyorum ve istiyorum ama sonunda bu bana yakışmazsa daha da mutsuz olurum. Doktor bey bu şekilde bu yükü ve kararı benden almış oluyor. Zaten beğenmezsem tasarımı yaptırmak zorunda da değilim. Ama çok sempatik geldi bana bukadar kendine güvenmesi. Kendisi eşi ile birlikte çalışıyor. Eşi de burun estetiği, botox, kalıcı makyaj gibi şeyler yapıyor. Şunu da eklemek istiyorum. 7/24 ulaşa biliyorsunuz sekreterine ve eşine. Bütün soruları cevaplıyorlar yardımcı oluyorlar
Doktor secimini titiz yapmaniz cok guzel. Her doktorun sorun cikmis hastasi var bence. En unlu pahali doktorlarin bile yaptiklari burunlarda sorun cikabiliyor burada onemli olan hatanin telafi edilebilir olmasi ve doktorun hastasina tavri. Bazi hatalar doktor kaynakli olabiliyor bazilari ise tamamen kisinin burnuyla ilgili olabiliyor. Nacizane tavsiye olsun benden :) Ozellikle buna dikkat edin doktor secerken. Gecmis olsun.

2 ay önce Teoman Doğan a ameliyat oldum ve 2. ay kontrolümde kovulmaktan beter oldum, yaptığı ameliyatta yamukluk vardı , yapabileceğimin en iyisi bu dedi, nefes de rahat alamıyorum geceleri ağzım açık uyuyorum 6 ay-1 sene arasında düzelir, benden daha iyi nefes alıyorsunuz dedi, oysaki ameliyat olma amacım şekilden ziyade nefes alabilmekti. ve kovmaktan beter etti, hastalarım bekliyor lütfen dedi. Ve bir daha da kontrole gitmeme gerek olmadığımı söyledi normalde diğer doktorlar rutin olarak hastalarını görür. Bakalım şu an için bekliyorum... Ancak yakınlık ve sıcaklık beklemeyin kendisinden...
Benim 2 . ameliyatımdı ama ilkinde sadece sinüzit deviasyon burun eti ameliyatı olmuştum şekile hiç dokunulmamıştı, ama nefesin için ucunun kalkması gerekiyordu Teoman Bey de karar kılmıştım, bir daha yaptırma düşüncem yok açıkçası , max 1 yılı bekliyorum son şekli görmek istiyorum, benim problemim burun deliklerinin farklılığı ve alttan bakılınca sağa kaymanın olması ..Ama Teoman Bey in revizyonları var, hatta 2 hastasını biliyorum , biri yeniden yaptırmış diğeri Nisan da yaptıracak yeniden. Hata olur inanın onu takmıyorum ama davranışı bu kadar para alan bir hekime etik açıdan yakışmıyor... yandan sağ sol da farklı ..olsun güzel olmuş diyor ilgisiz....Siz kime karar kıldınız ?

Aynı durum bende de oldu, alttan bakıldığında yamuk, burun deliklerim asimetrik ve nefes almam bozuldu..yıllar evvel olmuştum

Teoman Doğan tıpkı sizin bahsettiğiniz gibi bana da davrandı acaba o diğer kovulmaktan beter olan hasta kim bir an anlattıklarınızdan kendim sandım:) Onunla da konuşmak isterim ...
Paraya doyduysa havaya girmistir. Sanki bedavaya yapiyorlar.

oncelikle korkmayin bir gram agrim sizim olmadi. Ameliyat olmamis gibiyim. Cok hafif odemim var o da yakinda gecer. Normal sekilde ayaga kalkiyorum,yiyip iciyorum,rahatim. Korkmaniz gereken hicbisey yok.ameliyata Girerken cok korkuyodum ama cok gereksiz bir korkuymus. Bu da ameliyata gireceklere dipnot olsun.

Bu sureci yasayan arkadaslar bugun 2. Gunum ve burnumdan nefes alamiyorum tamamen tikali burnumdan ses geliyor arada gacir gucur diye. Sanki hava baloncuklari varda patliyo gibi. Normal mi bu ?
Doktor tampon koymadi bu arada .

Ağrı sızı olmadığını duymak içimi rahatlattı umarım bende de olmaz. Geçmiş olsun.

Back
X