• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi normal mi ??

lidan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2023
66
6
1
48
Merhaba, 2 hafta once burun ameliyati oldum. Deviasyon da vardi ve sol taraf tikaliydi. Su anda sol taraf yine tikali. Bu normal mi ?

Doktor cok acele ettigimi iceride kabuklar olabilecegini odem vs olabilecegini soyliyor. Ama sag tarafim acik su anda.

Acaba ne yapmaliyim ? Sizin deneyimlerinizde ne zaman tam nefes alabilmistiniz ? Tampon filn koymadi bu arada.

Sağ açık sol tikaliysa sıkıntı vardır. Benimde sağ çok iyi sol biraz tıkalı gibiydi ameliyat sonrasından beri hiç değişmedi 7 ay oldu

Sağ açık sol tikaliysa sıkıntı vardır. Benimde sağ çok iyi sol biraz tıkalı gibiydi ameliyat sonrasından beri hiç değişmedi 7 ay oldu
Peki oncesinde de ayni yer mi tikaliydi ? Oraya cok islem yapmissa ondan da tikali olabilir diye dusundum

2 hafta cok erken . Ayni şikayetler bende de vardı doktor bana da kabuklarin olduğunu ve burnumun şiş olduğunu söyledi değişen bir sey olmadı .benim alerjim varmış ve etim şişiyormuş ilac kullanıyorum şuan daha iyi. Biraz zamana bırakın kabuklardan olabilir sizin

Peki oncesinde de ayni yer mi tikaliydi ? Oraya cok islem yapmissa ondan da tikali olabilir diye dusundum
Aynıydı hep bastan beri sol taraf ufak birseyde tıkanıyor sağda sıkıntı yok. Sağ tarafa daha çok işlem yapıldığı halde sol taraf sıkıntılı. Dr el becerisi ile alakalı galiba. Belki sizin toparlar dedikleri gibi.

benim de ilk ay tek taraflı çok tıkanıyordu, deniz tuzuyka yıkayıp kulak çöpüyle yaraları pıhtıları çıkartıyordum, sızıntı şeklinde kanlar kuruyup kabuklanmasın diye de nazal nemle nemlendiriyordum. yine de tıkalı kalmaya devam ederse son çare buharla açıyordum. ve baya rahatlıyordum. Ama buharla açmayı Asla tavsiye etmiyorlar, ödem çok geç dağılıyor diye... ama bn artık son çare yapıyordum rahatladıktan sonra da uçucu bir yağla masaj yapıp buz koyup bir de ödemi dağıtmakla uğraşıyordum. 😀 10. aydayım şu an hiçbir sıkıntısı kalmadı.

benim de ilk ay tek taraflı çok tıkanıyordu, deniz tuzuyka yıkayıp kulak çöpüyle yaraları pıhtıları çıkartıyordum, sızıntı şeklinde kanlar kuruyup kabuklanmasın diye de nazal nemle nemlendiriyordum. yine de tıkalı kalmaya devam ederse son çare buharla açıyordum. ve baya rahatlıyordum. Ama buharla açmayı Asla tavsiye etmiyorlar, ödem çok geç dağılıyor diye... ama bn artık son çare yapıyordum rahatladıktan sonra da uçucu bir yağla masaj yapıp buz koyup bir de ödemi dağıtmakla uğraşıyordum. 😀 10. aydayım şu an hiçbir sıkıntısı kalmadı.
Ay harikaymış benim sol taraf tepeden biraz tıkalı gibi yani o çubukları da çok ilerilere sokmaya korkuyorum açıkçası yaniumun ucuna kremi sürüyorum ve biraz içinde dolaştırıyorum o kadar yani onun dışında kabaklar dökülüyor falan filan tarzı bir şey yaşamadım ne kadar çok kabuk var ki zaten😃

benşm burnum en ufak klimada bile tıkanıyordu ilk zamanlar normal bence ama ilerleyen süreçte devam ederse doktora danışın bence

2 hafta cok erken . Ayni şikayetler bende de vardı doktor bana da kabuklarin olduğunu ve burnumun şiş olduğunu söyledi değişen bir sey olmadı .benim alerjim varmış ve etim şişiyormuş ilac kullanıyorum şuan daha iyi. Biraz zamana bırakın kabuklardan olabilir sizin
Merhaba benimde alerjim var sol burun kanadımda et vardı doktorum eti yaktı ilk zamanlar güzel nefes alıyordum şuan 6. Ayıma girdim flash ile burun içime bakıyorum et olan yer çok şiş ve deriye değiyor resmen hiç nefes alamıyorum o tarafımdan, sizde de aynı problem oldu mu ? Doktorunuz sprey mi vermişti? :( geçmiş olsun

Merhaba benimde alerjim var sol burun kanadımda et vardı doktorum eti yaktı ilk zamanlar güzel nefes alıyordum şuan 6. Ayıma girdim flash ile burun içime bakıyorum et olan yer çok şiş ve deriye değiyor resmen hiç nefes alamıyorum o tarafımdan, sizde de aynı problem oldu mu ? Doktorunuz sprey mi vermişti? :KK43: geçmiş olsun
Merhaba
Ben tampon ilk çıktığı zaman bile cok fazla nefes alamadım. Daha önce alerjim olduğunu bilmiyordum. Sizin gibi flashla bakarak gördüm etimin şiştiğini.doktoruma bunun bi ameliyati var mı diye sordum dr yok vücutla alakalı dedi bana hem hap hem sprey verdi duzenli kullanmadigim halde suan daha iyi.
Size de geçmiş olsun

Back
X