• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Anneler günüydü ama.....

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Dün Anneler günüydü ama sen ne karnımda ne de kucağımdaydın minik meleğim.Rabbim henüz vermedi seni bana.bunun bilincindeyim ama çok ağladım annem.benden sonra evlenenler evlatlarıyla fotoğraf koyup nasıl mutlu görünüyorlar.Bugünde bi hamilelik haberi aldım..Allahım bu aşılamam tutsun inşallah.birinci olmadı ama ikinciye izin ver hayırlısı ile.Yürek yangınımızı söndür..amin..:14:

Son düzenleme:
oyle ıyı anlıyorum kı senı.

dun sesım tıtreye tıtreye, gözlerım dola dola ınsanların anneler gununu kutladım.
ınsallah bu gecırdgımız yalnz gecen son anneler gunu olur. Rabbim kımsenın evını neşesiz bırakmasın

Rabbim öncelikle size ve sizin gibi anne olamayı bekleyen herkese sağlıkla hayırlısı ile evladlar nasip etsin arkadaşım
Kızkardeşimde haziran ayında tüp bebek deneyecek duanızda onuda katarsanız sevinirim

oyle ıyı anlıyorum kı senı.

dun sesım tıtreye tıtreye, gözlerım dola dola ınsanların anneler gununu kutladım.
ınsallah bu gecırdgımız yalnz gecen son anneler gunu olur. Rabbim kımsenın evını neşesiz bırakmasın

bende eltiminkini kutladıktan sonra kendimi yatağa atıp zırıl zırıl ağladım..eltim benden küçük o kadar zor geldi ki..amin diyorum güzel duanıza

Rabbim öncelikle size ve sizin gibi anne olamayı bekleyen herkese sağlıkla hayırlısı ile evladlar nasip etsin arkadaşım
Kızkardeşimde haziran ayında tüp bebek deneyecek duanızda onuda katarsanız sevinirim
amin amin aminnnn yüz kere bin kere amin...Rabbim bütün bebek bekleyen anne olmak isteyenlere nasib etsin sağlıklı,hayırlı bebekler...Hepimizin kucağı dolsun inşallah

anneler günü hediyesi olarak belki hamile olduğumu öğrenirim dedim olmadı hediye olarak yine regl geldi :43: annem dahil hiç kimsenin anneler gününü kutlamadım canım istemedi içimden gelmedi

anneler günü hediyesi olarak belki hamile olduğumu öğrenirim dedim olmadı hediye olarak yine regl geldi :43: annem dahil hiç kimsenin anneler gününü kutlamadım canım istemedi içimden gelmedi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki..insanın yarası nerdeyse orası kanıyo maalesef..

Back
X