• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün ayrıldığım sevgilim buluşmak istiyor

darkvita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
167
65
38
merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için

arkadasım u herfı pıskopat mıydı tehtıd mı edıyordu oyle hatırlayarak cevap verıyorum..benım kuaforum segılısınden ayrıldı adam geldı konusmak ıcın kadında gıttı kadını vurdu ..benım beynım böle calısıo bılemıyorum

ikna etmek icin bulusmak istiyor tabiki,yuk kalkti diyecek kadar bitirmissin, merhametli birine benziyorsun :) ikna edebilir, gitme canim

arkadasım u herfı pıskopat mıydı tehtıd mı edıyordu oyle hatırlayarak cevap verıyorum..benım kuaforum segılısınden ayrıldı adam geldı konusmak ıcın kadında gıttı kadını vurdu ..benım beynım böle calısıo bılemıyorum
ayy allah korusun. gitmiyorum hiçbi yere :KK12:

Dik durup kararini savunacaksan git ama kirilmasin üzülmesin diye rol yapacaksan sakin gitme cunku iyilik değil kötülük yaparsin..

dün okadar parti yapıldı burada nereye gidiyosun gitme sakın ne hali varsa görsün

Back
X