• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün beta 9,79,silik erken gebelik

gulhnmim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Kızlar merhaba dün tahlil verdim 9,8bugün doktor 1 hafta sonra gel dedi. Beta yapana kadar erken gebelik negatif bugün de yaptım silik çizgi çıktı erken gebelikle kaç beta okur bilen var mı değerim yükselir inşAllah ne olur dua edin. Artımet marka

Eklentiler

• IMG_9064.webp
    IMG_9064.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG_9065.webp
    IMG_9065.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 203
Kızlar merhaba dün tahlil verdim 9,8bugün doktor 1 hafta sonra gel dedi. Beta yapana kadar erken gebelik negatif bugün de yaptım silik çizgi çıktı erken gebelikle kaç beta okur bilen var mı değerim yükselir inşAllah ne olur dua edin. Artımet marka
Burda kalite düşüyor sanırım

Eklentiler

• IMG_9065.webp
    IMG_9065.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 198
5in üstü gebelik diyolar zaten. Düzenli artışa bakacaktır doktor. Hayırlı olsun😊

Adet gecikmesi yaşadınız mı yaşadıysanız kaçıncı gündü
Ya evelendiğimden beri döngülerim çok düzensiz o yüzden net bilmiyorum bazen 29 günde bir oluyorum bazen 33 🥹sat 26 Mart oldu övulasyon takibi de yapamadım bu ay ama 33 günlük döngüye göre beklenen adet bugün 29 günlük döngüye göre 2 gün yada 3 gün gecikme var

Ya evelendiğimden beri döngülerim çok düzensiz o yüzden net bilmiyorum bazen 29 günde bir oluyorum bazen 33 🥹sat 26 Mart oldu övulasyon takibi de yapamadım bu ay ama 33 günlük döngüye göre beklenen adet bugün 29 günlük döngüye göre 2 gün yada 3 gün gecikme var
Geç yumurtlamışsınız o zaman değeriniz de belki o yüzden düşük umarım düzenli artar🙏🏻

Merhaba son durumunuz nedir acaba beta verdiniz mi tekrar

Back
X