dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

Beni bir kere yasadıgım sehrın en iyi mekanlarından birine birisi davet etmişti
Benimle uzun süredir iletişim kurmaya calısan bır cocuktu
Ben de tip olarak begenırdım , neyse bulustuk
Kendisi yüksek muhendis ve Çalıştığı firmada da md yard idi:))))))))))))))))))
mekan cıkısında ececim ya ben cüzdanımı unutmusum sanırım hesabı sen öder misin dedi , ben de safmışım ödedim , snr yeniden benımle bulusmak ıstedı ben direkt soğuduğum için bulusmadım.

Bir kere daha basıma geldı , bir otelin barına gtmiştik orda da hesabı bana kitledi birisi :)))))))))))))))

şimdiki zamanımda olsam ay canım yaaa bende de yok ki napıcaz falan derdim:)

bu bilerek yağılmıs bırsey bırdaha bulusma bence

Nerde o eski centilmen, bayana hesap ödenmeyen erkekler.

Reactions: lra
Bundan yıllar yıllar önce başıma gelen bir olayı hatırladım. Benim yakın arkadaşım biriyle görüşüyodu yeni tanıştıkları için bazı günler beni de yanında götürüyordu. Bi baktım her gittiğimde hesabı ben ödüyorum Sonra bigün uyanıklık ediyim hesabı ben ödemiyim dedim. Lavabo bahanesiyle yanlarından ayrıldım ama ben akıllı çantamı orada bırakmışım. Geri döndüğümde bu beyefendi benim çantam elinde, çantamdan aldığı parayla hesabı ödüyordu. Sinirlendim arkadaşıma bir daha beni çağırma dedim. Hala şaşkınlığını atabilmiş değilim. Bu model dünyanın en itici erkek modeli...

gercekten cok itici bi durum yaa :)) yok canım bulusurmuyum aslaa :)) ıyy icim ürperdi bi an

saka gibi erkek sizin cantanızı nasıl karıstırır bide izniniz olmadan nasıl paranızı alır ben bozardım o adamı bu cok farklı bi durum gercekten.

Sorması ayıp olmazsa abi ne yedi içti ve ne kadar tuttu hesap? Yok yani böyle KK hatunlarının arkasından atıp tuttuğuna değcek bi meblağ mı merak ettim. Adamın kulakları ne çınladı bee..

Hayatta en itici erkek sıralamasında cimri erkek açık ara onlerdedir...

Sorması ayıp olmazsa abi ne yedi içti ve ne kadar tuttu hesap? Yok yani böyle KK hatunlarının arkasından atıp tuttuğuna değcek bi meblağ mı merak ettim. Adamın kulakları ne çınladı bee..
bişey yemedi ama sürekli icti bide mekan elit bi mekandı hesabın ne kadar tuttugunun bi önemi yokki önemli olan hesabı bi bayana kitlemesi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…