- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Yok yemek yemedi sürekli bişiler içti :)))
Bedava diye icti de icti demek kerata :)))
Böyle yapması iyi olmus, kendini en bastan belli etmis bu iyi bisey bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yemek yemedi sürekli bişiler içti :)))
O manada değil muhtemelen bu beni beğenmez diyip kompleks yapıp öyle düşünmüştürCnm Yoo tanımaya karar vermiştim aslında takıii hesap olayına kadar
Hesabı öderken parayı 3 kere başının üstünde çevirseydin.
Ne yapıyorsun derse başımın gözümün sadakası olsun derdin![]()
dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum![]()
dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum![]()
uzak dur bu tiplerdendün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsunneyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Bidaha suratını görmeye tahammülüm yokBir kere daha buluş lüks ve pahalı bir yer olsun. Ye iç hesapla ilgilenme. Ödesin bakalım becerebiliyormu. Ayy senin yerine ben gıcık oldum. Cimrilik bir hastalıktır.
Amin Allah razı olsun zaten hiç ödeme gibi niyeti olmadığı okadar belliydiki mecbur hissettim kendimi :) geri geri cekiliverdi anladim yaniHem istediği gibin iç hem hesap ödeme ben sizin yerinizde olsam.alman hesabı yapardım kahveyi öder kenara çekilirim :) öyle arkadan arkadan gelerek o iş olmaz yada sadece bir kahve ile eşlik etseymis o zaman
Cimri insanlardan hiç hazetmiyorum
İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz
Hesabı öderken parayı 3 kere başının üstünde çevirseydin.
Ne yapıyorsun derse başımın gözümün sadakası olsun derdin![]()