dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

tek kelimeyle korkunç! fiyasko . asla ve hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde ikinci kez görüşme. belli bir niyetle buluşuyorsunuz ve utanmaz herif resmen hesabı sana ödetiyor. inanılır gibi değil. cimrilik falan değil bu. bu resmen terbiyesizlik. karşısındaki kadına saygısızlık. ben olsam gerekçesini de söyler öyle şutlardım.

Hoş bi hareket değil ama çok çekingenim demiş, bence o yüzden hesabı ödemek konusunda atak olamadı gibi geldi bana

dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:

yuhh bee insan en azından insanlık namına öder o hesabı, valla çok iyi yapmışsınız elektrik alamadım diyerek, hatta ortak tanıdıklarınız varsa bence nedenini onlara söyleyin ki kulağına gitsin,

dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:

Cimri erkek hem de ilk buluşmada kendini belli eden!

uzak dur bu tiplerden

Bir kere daha buluş lüks ve pahalı bir yer olsun. Ye iç hesapla ilgilenme. Ödesin bakalım becerebiliyormu. Ayy senin yerine ben gıcık oldum. Cimrilik bir hastalıktır.

Ayyyy cimri erkek en sevmediğim :bicak: bi arkadasiminda sevgilisi ayni boyleydi. Avm lerin ortak masalarinda oturup saatlerce bos bis takilirlardi. Yemek yenilecek vs heo kiz oderdi. Sonra bi gun cocuk yaninda para cekince giz ucuyla hesabinda 20.000 küsür para oldugunu gorunce tekmeyi basti cocuga :rapci:

Kadinlar da odetiyor. O zaman kadinlara neden cimri denilmiyor. Ilk bulusmada kimse kimseye odetmesin. Herkes kendi hesabini odesin.

Hem istediği gibin iç hem hesap ödeme ben sizin yerinizde olsam.alman hesabı yapardım kahveyi öder kenara çekilirim :) öyle arkadan arkadan gelerek o iş olmaz yada sadece bir kahve ile eşlik etseymis o zaman

Cimri insanlardan hiç hazetmiyorum

İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz

Acaba adam cüzdanını evde unutmuş falan olabilir mi? Tuhaf geldi bana

Amin
Hem istediği gibin iç hem hesap ödeme ben sizin yerinizde olsam.alman hesabı yapardım kahveyi öder kenara çekilirim :) öyle arkadan arkadan gelerek o iş olmaz yada sadece bir kahve ile eşlik etseymis o zaman

Cimri insanlardan hiç hazetmiyorum

İnşallah gönlünüze göre birini bulursunuz
Amin Allah razı olsun zaten hiç ödeme gibi niyeti olmadığı okadar belliydiki mecbur hissettim kendimi :) geri geri cekiliverdi anladim yani

Back
X