dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

Hiç sevmiyorum öyle erkekleri. Hadi uzun ilişkidir artık oturmuş bi iliski vardır sen odersin o öder fark etmez ama ilk günden yuh artık. İnşallah tez zamanda karşına gönlüne göre biri çıkar cnm.
amin insallah cnm :)

benden elektrk almasada ki bende aman aman begenmedim ama yinede ön yargılı olmıycaktım hesap olayı beni benden aldı :)) gercekten bi erkegin hesap oderken geri cekilivermesi cok itici igrenc bi durum

Pislik herif hesap ödemeyi düşünmüyor diye orda yediği içtiğini bile kar bilmiş annem hep der ki kadının eline bakan erkekten hayır gelmez.. Arkana bile bakmadan kaç kaç

lra lra ben de müsait bir gününüzde bi' filtre kahvenizi, tai chai lattenizi, mochanızı en son da boooolll köpüklü Türk kahvenizi içerim :KK53: O nasıl insanmış ya, hedeften koşa koşa uzaklaştınız değil mi? :KK53:
tabi canım ne demek ;)

Cimriliğin de bir raconu olmalı

Bu adam hem cimri hem AKILSIZ

Madem cimrisin, tamam, ilk buluşmada sen öde, sonrakileri kıza kilitlersin. İkinciyi kilitle mesela. Sonra üçüncüyü sen öde, dörtle beşi kilitle.
Çaktırmadan yap cimriliğini

Bu ne yahu, pesssssssss
Salak bu. Süzme salak hem de.

senden bana değil koca evin kapısına saksı olmaz diye haber yolla canım

Cimri erkek :kusmuk:
Iyy allaha yakın size uzak olsun :))
İyikide yüzünü hemen göstermişde fazla vaktinizi almamış.

dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun :KK70: neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum :KK36:
Iyimiş bu model. Evlenecek kız arıyorum bahanesi ile haftada bir dışarıda yer artık :))

Ne bileyim belki evlenmek için okadar kısmet kovalayıp yemeğe vs götürdüki adam en son parası bittiğinde sana denk gelmiştir. Mantıklı bir şey bulamadım başka. Erkek arkadaşın yada ikinci görüşmede senin onu yemeğe çıkarman falan söz konusu olsa amenna diyicem de :)

Ilk tanismada bunu yapan.. Bilmiyorum artik yol ver gitsin... Cikacakdir elbet karsina deger veren ne istedigini bilen bi kadinsin tebrik ediyorum..

Bu arada biri aracılığıyla mı tanıştınız? Ona da olayı olduğu gibi anlatın bence. Tanıdık tanımadık kim varsa anlatın ne yiyip içtiğini falan ahahahah

Katılıyorum size. Aracı varsa mutlaka haberi olmalı. O kişi de referans olmasın artık bu salağa.

ahahah o nası bi adammış ya:oha: Tabii ki her zaman erkek ödeyecek diye bi kaide yok biz de ödemeliyiz ama ilk buluşmada kadına ödettirmek ne ya. Canı bişeyler içmek istemiş heralde sizi de buna alet etmiş :KK53:

IYYYY demek geldi içimden:kusmuk:
Sen ye ye sonra kısık sesle ben ödeseydim de
Hay Allahım ya rabbim iyilerle karşılaştırısın

Back
X