Benden hoşlanan bi insan var. 4 yıl aynı sınıfta okuduk fakat samimiyetimiz yoktu. Okul bittikten sonra bana açıldı şu sıralar bende anneme söyledim. Annemin tasvip etmediği bi ilişkim vardı.ASLA evlenmemize Onay vermicegini söylediği için bitirdim o ilişkimi. Anneme bu çocuğun benden hoslandigini soyledjm o da onu çok beğendi ben de olabilir diye düşündüm. Bir kez yazın görusmustuk ama o zaman böyle bi durum yoktu. Şimdi konuşuyoruz. Dün dedi ki yarın akşam işin var mı dedi dedim yok tamam buluşalım mi dedi olur dedim. Sonra bugün biraz önce sordum. Akşam bulusucakmiyiz diye. İşte dedi ki bu yeni araba aldı kendi memleketinde ailesi o arabayi getiricekmis. Gelicekleri belliydi zaten haftasonu getircekler demişti ama bana buluşalım dedi. Şimdi de diyor ki annemler gelicek akşam kacta gelicekleri belli değil haftasonu dayım ve yeğenim gelicek bu hafta kalabaligim biraz dedi . Ben de dün kendisi dedigi için şaşırdım bulusmayalim demek istediğini anlamadım ve bulusmucakmiyiz yani dedim o da bi kahve icebiliriz seni surdan alırım dedi bende yogunsan sonra görüşürüz sıkıntı yok ben sen dün dedin diye dedim ddim. Sonra o da bilmiyorum dedi işte annemler gelcek ya ondan sıkıntı dedi. O kadar SİNİR OLDUM Kİ anlatamam. Bu çocuk telefonda konuşurken de sürekli gelecek evlilik konularını açan konuşan bi insan. Ciddi düşünüp düşünmediğini anlamadım. Benden hoşlanıp hoslanmadıgini da bilmiyorum. Sizce nasıl davranmaliyim ona karşı