Dün burun ameliyati oldum.

gultennnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
65
18
8
33
Arkadaslar dün burun ameliyati oldum yazmistim daha önce kararsızım diye ama olmayi tercih ettim. 1. Gün kustum ve çok az acım ağrım oldu. Şuan gayet iyi durumdayim biraz şişlik var sadece bundan sonraki süreçte daha kötü olurmuyum iyiyemi giderim öğrenmek istedim.

3.günden sonra rahatlarsın merak etme.tamponlar ne zaman alınacak?ondan sonra zaten baya kendine geliceksin.

Arkadaslar dün burun ameliyati oldum yazmistim daha önce kararsızım diye ama olmayi tercih ettim. 1. Gün kustum ve çok az acım ağrım oldu. Şuan gayet iyi durumdayim biraz şişlik var sadece bundan sonraki süreçte daha kötü olurmuyum iyiyemi giderim öğrenmek istedim.
Ayyy geçmiş olsun, çok merak ediyorum burnunu atel cikinda özelden atarsin.Kotuye gitmez gün geçtikçe daha iyi olacaksın,tampon çıkana kadar gece nefes zorlar sadece...hafif yanma hissi olabilir o kadar

Bundan sonraki süreçte, hergun daha iyi olursunuz. Özellikle dördüncü günden sonra her şey yavaş yavaş rayına oturmaya başlıyor. Agri ve acınızın az olması çok büyük şans çünkü bende tamtersi olmuştu. Ağlayarak geziyordum evin içinde 😪 benim minik, pijamamin eteklerinden çekip, süt istiyordu vs. Ben bu bebeğe nasıl yetecegim diye az kalsın kafayı yiyordum 😔 Allah'tan sonuç istediğim gibi oldu şuan için ve o kadar acıya değmiş diyorum tabii şimdilik böyle ileride ne olur bilinmez. Umarım siz de değmiş dersiniz ileride. Geçmis olsun.

İnşallah umarim simdi hastanedeyim verdikleri ilaclardanmi rahatim acaba eve gidince kotulesirmiyimki
Sanmam, benim ilk gece en zoruydu, ilk 4 günü epey zor geçirmeme rağmen. Ama şişlikler muhtemelen artar, 3. gün max şişlik oluyormuş, bende de öyle oldu.

Cok gecmis olsun, umarim iyilesme süreci iyi gecer ve sonucundan cok memnun kalirsin 😍
Doktorun kim?

İnşallah umarim simdi hastanedeyim verdikleri ilaclardanmi rahatim acaba eve gidince kotulesirmiyimki
Zatwn o bıcak kesigi acısı gecene kadar ha bire agrı kesiciler yapıyolar. Kesi acısı tamamen bitince eve gidiyorsun zaten ilk acıyı hastanede atlattıgın için artık rahatlamıs oluyorsun yumusak etler haric sert etler kıkırdakmsı ypılar daha coabuk iyilesir insallab rahatsınzdır sın durumunz nedir ben cesaret edemiyprum ya :(

Back
X