Dün çatlatma iğnesi vuruldum

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Karnımda ağrı var belim çok ağrıyor
Çok sık idrara çıkıyorum benim gibi yaşayan var mı

O normalmiş canım bende dün vuruldum ama ne karın ağrısı var ne bek ağrısı acaba çatlamadımı bugün ovulasyon testi yapicam
Tam olarak nasıl oluyor anlamıyorum ki ya nasıl anlicaz ise yarayıp yaramadigini
Ovulasyon testi pozitif çıkınca ise yaramış oluyor ben hiç anlamiyorum beni bir aydınlatın ya

Merhaba. Ovitrelle yumurta çatlasın diye yapılır. Bende pazar yaptırdım pazartesi akşam dehşet ağrım oldu ve ilişki yaşadım. Ağrıların sebebi yumurtanın çatlaması. İğnenin işe yaramama gibi bir durumu olmuyor :) bol bol cinsellik yaşayın.
Tam olarak nasıl oluyor anlamıyorum ki ya nasıl anlicaz ise yarayıp yaramadigini
Ovulasyon testi pozitif çıkınca ise yaramış oluyor ben hiç anlamiyorum beni bir aydınlatın ya

Benim akşam 7 gibi baya karnım belim ağrıdı bir de ilişkiden sonra karnım çok ağrıdı nedenini bende anlamadım test de her eczanede satılmıyor muş bizim burda yoktu alamadım ama sen al varsa

Merhaba. Ovitrelle yumurta çatlasın diye yapılır. Bende pazar yaptırdım pazartesi akşam dehşet ağrım oldu ve ilişki yaşadım. Ağrıların sebebi yumurtanın çatlaması. İğnenin işe yaramama gibi bir durumu olmuyor :) bol bol cinsellik yaşayın.
Ya ben de salı 11 de yaptırdım hiç karında ağrı falan olmadı bir sonraki gün akşam 7 gibi oldu ağrılarım ilişkide ve sonrasında baya ağrı vardı anlamadım normalmiş galiba sizdede olduğuna göre

Ya ben de salı 11 de yaptırdım hiç karında ağrı falan olmadı bir sonraki gün akşam 7 gibi oldu ağrılarım ilişkide ve sonrasında baya ağrı vardı anlamadım normalmiş galiba sizdede olduğuna göre
Evet evet çok normal o günleri iyi değerlendirin :) Güzel haberlerle inşallah

Merhabalar kızlar ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım umarım her şey dilediğinizce olur. Çatlatma iğnesinden belirli bir saat sonra ilişkiye giriliyor daha sonra da gün aşırı şeklinde devam ediyor. Yani bir gün arayla. Ağrılarınızın olması çok ama çok normal aynı adet sancısı gibi ağrılar oluyor. Ama bana doktorum duphaston vermişti eğer tutmazsa adet görecektim oradan anlayacaktım olup olmadığını sizde verilmedi mi

Back
X