Dün daha belirgin bugün daha silik gebelik testi

umayela

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
422
105
103
Dün ve bugünkü testlerim dün daha netmiş bugün bi tık silikleşmiş gibi bebe time testi yarın kontrole gideceğim ama kötü bi durum yoktur inşallah bi önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı korkuyorum

Diğer test bekledikçe kurur daha belirginleşir yeni yapılan silik gibi görünür o sebeple. Her halükarda ikiside ilk dakikalarda belirdiyse sıkıntı yoktur. Yarın gidip kan verin kafanız rahat etsin

Diğer test bekledikçe kurur daha belirginleşir yeni yapılan silik gibi görünür o sebeple. Her halükarda ikiside ilk dakikalarda belirdiyse sıkıntı yoktur. Yarın gidip kan verin kafanız rahat etsin
Aslında 4 gün öncedendir yapıyorum her gün test ve her gün bir tık bir tık koyulaştı sadece bugün düne göre hafif silik çıktı yarın kan vericem bakalım

Aslında 4 gün öncedendir yapıyorum her gün test ve her gün bir tık bir tık koyulaştı sadece bugün düne göre hafif silik çıktı yarın kan vericem bakalım
Bazen aynı marka testlerde de gariplik olabiliyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…