Dün Doktor Kontrolümüz Vardi...

kuzeyyy

kaan'ım diğer yarımsın
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
640
6
96
46
Ankara
beş hafta aradan sonra dün oğluşumu gördüm yani görmeye çalıştım ben artık ultrason görüntüsünden öyle pek fazla bir şey anlamıyorum büyüdü ya kerata :)

neyse kilosu tam 1 kilo 700 gr. olmuş yani bir ay içerisinde 600gr. falan almış doktoru herşeyin normal olduğunu söyledi gayet sağlıklı ilerliyor gebeliğin dedi Allah'ın izni ile sonuna kadar da böyle olur inşallah tabi tüm hamişler için

evet güzelim sonlara doğru aksi bir durumla karşılaşmazsam normal düşünüyorum

bu arada dediğin gibi haftamız günümüz aynı seninle sen en son ne zaman gittin doktora oğluşunun kilosu falan nasıldı?

kuzeycim canım çok sevindim..bende dün gittim kontrole tam 33 haftalık olmuşum benim kızımda 1,900 gram olmuş..dün ilk kez nst ye girdim..çok heyecan vericiydi ama ilkinin sonucu biraz kötü çıktı..o kadar panikledimki düşüp bayılacaktım sorma..neyseki ultrasonda bi sorun çıkmadı..doktor aç olduğun için şekerin düşmüştür biraz çikolata ye dedi..3 çikolata yedim ve tekrar nst ye girdim..benimkini bi görecekti keyfi yerine geldi bi saniye bile durmuyordu..neyse ki herşey iyi şimdi..bi daha bayramdan sonra gidicem..az kaldı çok heyecanlıyım sorma..sen nst ye girmedin mi..

canım benim maaşllah bebklerimize

eee ilk olunca heyecanlanman gayet doğal beni nst ye almadı baktı kontrollerimi tahlillerimi yaptı herşey normal dedi ve bir ay sonra görüşmek üzere dedi bende 32. haftadan sonra iki haftada bir almayacakmısınız kontrole dedim doktorumda bana herşey haftasına göre gayet normal şu an için aksi bir durum söz konusu değil 36. haftadan sonra haftda bir alacağım dedi

canım benim maşaallah, gözün aydın..

maşaallah canım maşaallah

kızlar ben çok yorgunum ya,ev taşıdımda,valla çok zormuş,her yerım agrıyor bebegıme bırsey olmuşmudur?kızlar ben nst ye daha gırmedım ılk ne zaman gırecem kı?

kızlar ben çok yorgunum ya,ev taşıdımda,valla çok zormuş,her yerım agrıyor bebegıme bırsey olmuşmudur?kızlar ben nst ye daha gırmedım ılk ne zaman gırecem kı?

adaşım slmm umarım kendini ve bebişini çok fazla yormamışsıdır..nst ye 32,haftanı doldurunca giriyosun sanırım ilk kontrolünde alırlar..ama sen sen ol sakın aç gitme benim düştüğüm hataya düşüp iki kez nst ye girme..

canann cım sagol canım,ama yorulmadan iş yapılmıyor ki!!!:1no2:ya ben dogum yaklaştıkça çok korkar oldum,bebegım umarım ıyıdır.ya bırsey varsa endısesı basladı. ırde bebeklerınızın herseyı hazır mı? ben daha uyku setı almadım.

kasım annelerı oda takımı aldınız mı? ben çok kararsızım ılk zamanlar için odama uygun besık duşunuyorum,ilerısı için oda takımı alıcam inşaallah.sız ne yaptınız? bırde o beşıkler bıraz kuçuk acaba bebegım neyle ortuncek,ortunecegı şey beşikten duser mı? kızlar gulmeyın ya valla bılmıyorum.bırde nasıl yastık aldınız? hadı hepsını yazın bıze.

bende bu ay alıcam elbiselerini..oda takımı deilde öncelikle ufak bi beşik düşünüyorum..malum belli bi zaman yanımda kalıcak..ileride belki oda takımı düşünürüm..beşiklerin içinde uyku seti türü örtüler veriyolar..onlarla beşiğin yanlarıda kapanıyo..üzerine örtmek için yumuşak polar tarzı battaniye düşünüyorum..belli bi süre yastık kullanmıycam ben..alacağım zamanda bebekler için minik slikon yastıklar var onlardan alırım herhalde..

ok canım,sen dogumu nasıl yapıcan?ya canan ben acayıp korkuyorum,bebegımo ya emzıremessem ya bakamassam,ya bebegımde bırsey varsa? off ya off.ılk dogumum olucak çok tırsıyorum.ben sezeryan olucam.

kızım bi sakin ol ne bu stres ya:))sen kalbini ferah tut niye bişey olsun ki..şu ana kadar bi sorunun yoksa bundan sonrası için korkma..inan bebişini kucağını alınca kırk yıllık anne gibi olursun..hem annen felan çevrendeki insanlarda sana yardımcı olur..ben kaybettiğim bebeğimi nasıl kucağıma alırım nasıl emziririm diyodum ama inan doktor kucağıma verince sanki ilk deilde 10 çocuk doğurmuş gibiydim..korkma allah yardımcın olur senin..ben allahın izniyle bi sorun çıkmazsa bunuda normal düşünüyorum..çok zor ama olsun..

canancım senin yaşadığın endişeler bende de var yaklaşan doğum stresinden sanırım hayırlısı olsun sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

henüz bende almadım yatak vs. daha doğrusu şu ana kadar pek fazla bir şey almadım birdefa da toplu alırım diye düşünüyorum işte bir liste yapacağım çıkacağım alışverişe ...

ya kızlar benim bebeğim biraz çok şişman sanırım
ctesi gittiğimde 2391 gramdı.

Benetton Yeni Bi Park Yatak çikarmiş çok Tatli Bildiğiniz Benetton Renkleri Cibinliği Falan Bile Var...rengarenk..şuan Için Oda Almiyoruz Işallah 5 Yaşindan Sonra Alicaz..şimdi Tüllerimizi Süsledik Ve Odasinin Tavanini Gökyüzü Yaptik Yildizlar Ve Aylarla Gece Işil Işil Oluo Ama Tabi Bebişim Benim Odamda Uyuycak Park Yatak Oyüzden Rahat Olacak Hemde çok Uygun Geldi Fiyati Bana 120 Ytl Süngeriyle Falan 170 E Gelio Hemde çok şik...

hakikaten çok uygunmuş fiyatı merak ettim bir ara bakmak lazım .

bende pazartesi günü alışverişe çıktım bebişime kıyafetler , anakucağı vs. bir sürü bişey aldım baktıkça içim bir garip oluyo oğluşumu onların içerisinde düşünüyorum Allah'ın izni ile Rabbim herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…