canım benim maaşllah bebklerimize
eee ilk olunca heyecanlanman gayet doğal beni nst ye almadı baktı kontrollerimi tahlillerimi yaptı herşey normal dedi ve bir ay sonra görüşmek üzere dedi bende 32. haftadan sonra iki haftada bir almayacakmısınız kontrole dedim doktorumda bana herşey haftasına göre gayet normal şu an için aksi bir durum söz konusu değil 36. haftadan sonra haftda bir alacağım dedi
kuzeycim canım çok sevindim..bende dün gittim kontrole tam 33 haftalık olmuşum benim kızımda 1,900 gram olmuş..dün ilk kez nst ye girdim..çok heyecan vericiydi ama ilkinin sonucu biraz kötü çıktı..o kadar panikledimki düşüp bayılacaktım sorma..neyseki ultrasonda bi sorun çıkmadı..doktor aç olduğun için şekerin düşmüştür biraz çikolata ye dedi..3 çikolata yedim ve tekrar nst ye girdim..benimkini bi görecekti keyfi yerine geldi bi saniye bile durmuyordu..neyse ki herşey iyi şimdi..bi daha bayramdan sonra gidicem..az kaldı çok heyecanlıyım sorma..sen nst ye girmedin mi..
canım benim maşaallah, gözün aydın..
kızlar ben çok yorgunum ya,ev taşıdımda,valla çok zormuş,her yerım agrıyor bebegıme bırsey olmuşmudur?kızlar ben nst ye daha gırmedım ılk ne zaman gırecem kı?
ya kızlar benim bebeğim biraz çok şişman sanırım
ctesi gittiğimde 2391 gramdı.
Benetton Yeni Bi Park Yatak çikarmiş çok Tatli Bildiğiniz Benetton Renkleri Cibinliği Falan Bile Var...rengarenk..şuan Için Oda Almiyoruz Işallah 5 Yaşindan Sonra Alicaz..şimdi Tüllerimizi Süsledik Ve Odasinin Tavanini Gökyüzü Yaptik Yildizlar Ve Aylarla Gece Işil Işil Oluo Ama Tabi Bebişim Benim Odamda Uyuycak Park Yatak Oyüzden Rahat Olacak Hemde çok Uygun Geldi Fiyati Bana 120 Ytl Süngeriyle Falan 170 E Gelio Hemde çok şik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?