evet tontoş bi kızım olcak bu gidişle:)
karnıma sıgmıyo sıpam.elleri kollarıda uzun:)zaten doktor söylemişti sizin gibi anne babadan uzun boylu bi bebiş çıkar demişti.ama bu kadar tontoş beklemiyodum:)
amiin inşallah
kabus gibi bir gece geçirdim
kızım hiç hareket etmedi dün gece.off
neyseki sonradan doktorumuz bi sorun olmadığını söyledi.nst çekildim,sorun yok dedi çok şükür.
evlat sahibi olmak çok zor
canım çok geçmiş olsun panik yaptın tabi dinlenmek istemiştir annesi minik yavrularımızın yerleri daraldıkça hareketleride azalıyor tabi ama seninkide uzun süre tepki vermemiş kim olsa korkardı neyseki herşey yolunda sevindim
saolun kızlar
benim kızmı acaip hareketli olduğundan birden hareket kesilince yıkıldım
meğerse ters dönmüş bebeğim.ayakları aşağı inince haliyle hissedememişim
şimdi yine başladı kıpırdanmaya çok şükür..
Allah eksikliklerini göstermesin.
kızlar yarın dr.a gıdıcem,muhtemelen dr.um gun verecek sezeryan için,ben normal dogumdan çok korkuyorum o nedenle sezeryan ıstedım,gerçi sezeryandanda korkuyorum ama ne yapalım 3. bır yontem olmadıgına gore:1no2:kızlar sız dogumlarınızı nasıl yapacaksınız?benı çok heyecan basıyor,kızım ıyı mıdır dıye duşunmekten helak oluyorum.zor bu annelik.ama kızımı çoooooooooooook ozledım ve onu çoooooooooooook seviyorum:1rolleyes::dance::1hug:
ya kızlar benim bebeğim biraz çok şişman sanırım
ctesi gittiğimde 2391 gramdı.
sevgili Didemsu,kaçıncı haftandasın?Benim de bebğim biraz besili olacak sanırım 32 + 5 de yani geçtiğimiz cuma günü doktora gittik.2500 gr olduğunu söyledi.Böyle giderse normal doğum hayal olacak gibi..
tsk ederim kuzeycim aminn benim sancilarim basladiii ama..eger bir sorun cikmazsa suda dogum istiyorum bakalimm...ilk dogumum normal oldu insallah buda iyi gecer...yerimseniben
canancım artık hepimizde var o heyecan Allah'ın izni ile az kaldı çokta stres yapma iyidir prensesinin sağlık durumu ...
elanur -- didemsu maaşallah bebişlerinize iyi beslemişsiniz ama dediğiniz gibi böyle giderlerse normal doğumda zorlanırsınız sağlıklı olsunlarda onlar için herşeye değer
begüm sancıların mı başladı gerçi sen tecrübeliymişsin kolay doğumların olur inşallah suda doğum nasıl biraz bahsedermisin gerçi türkiyede bildiğim kadarı ile yaygın bir yöntem değil sancıları çekiyomusun nasıl yaptırıyorlar
Slm Ben De Kasim Annesi Olucam şu Anda Bebeğim 37 Haftalik Haftaya Doktor Muayenemiz Var Sanirim Son Muayene Olacak çati Darliği Var Mi Diye Bakacakmiş Doktor. şimdilik Herşey Normal Gidiyor. Kizimizin Adi Da Inşallah Ela Olacak. Onu Sabirsizlikla Bekliyoruz. özellikle De Minik Teyzesi Nidanur Onu çok Heyecanla Bekliyor.