Gebeliğe Hazırlık Dün doktora gittim !!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sorguculuk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
155
32
13
36
Arkadaşlar dün doktora gittim baktı alttan hep ordan bakıyorlar bende .şuan bişry yok cuma günü tekrar test ver yoksa da adeti bekle dedi .onlara söylemek ne kadar kolay şimdi geçen ovitrella nedeni ile erken adet oldum 4 gün önceden bu ay nasıl olcak bilmiyorum doktor da bekle diyor ne saçma

Ne ile ilgili bekle diyor? Ben olayı anlamadım sanırım. Gününüz geçmeden gebelik var diye mi gittiniz?

Ne ile ilgili bekle diyor? Ben olayı anlamadım sanırım. Gününüz geçmeden gebelik var diye mi gittiniz?
13günüm dedim sağ kasıkta dolgun sertlik vardı bende kist mi oluştu diye gittim cumartesi kanda test vermiştim negatif çıktı dedim o da erken yapmışsın 11.günde erken dedi .dün de 13.gündü bi kaç bekle bidaha yaptır bende doktora bi belirtim yok dedim oda belirti vermez ki dedi tekrar 3.gün test yap çıkmazsa adeti bekle dedi bu ay hangi gün adet olcam bilmiyorum sorun orda çünkü geçen ay ovitrella sayesinde 4 gün önceden oldum normal de 10nun da oluyordum

Beklemekten başka yapacak bişi yok malesef

Evet adet olmayı bekle diyor rahim temiz diyor yada cuma günü test ver diyor o
Bende ovitrelle yaptırdım 22 nisanda 24 nisanda çatlama olmuş dün hcg 0.81 geldi doktorum sağda yumurtlama olmuş ama negatif dedi bugün sırf meraktan yine baktım 3.46 çıktı doktoru aradım femera ve ovitrelle işe yaramış tedaviden yarar almışız dedi bir hafta sonra tekrar hcg baktı regl olmazsan dedi bat 6 mayıs çok arada kaldım yükselir mi acaba bilmiyorum. Siz idrarda baktınız mı gebeliğe?

Peki hiç belirti var mı bende bişey yok da

Peki hiç belirti var mı bende bişey yok da
Her iki kasığımda da ara ara Bi ağrı girip hemen çıkıyor şiddetli Bi şekilde bel ağrım var özellikle oturup kalkarken belimi tutamıyorum bir de sanki adet oluyormuşum gibi sürekli şeffaf akıntı geliyor, öyle göğüs hassasiyeti falan yok as detimden Bi kaç gün önce sanki göğsüm düşecek gibi ağrıdı 2 gün var bat a ama başka belirtim yok

Adet oldun mu

İdrarda çıktımı gebelik test yaptınız mı kaçıncı gün test yaptınız hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir

İdrarda çıktımı gebelik test yaptınız mı kaçıncı gün test yaptınız hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir
İdrarda en son 3 gün önce falan yapmıştım silik çıkmıştı daha da yapmadım kanda baktırdım direk, amin inşallah daha çok yeni düşük veya doiış gebelik olmazsa sağlıcakla gelsin

İdrarda en son 3 gün önce falan yapmıştım silik çıkmıştı daha da yapmadım kanda baktırdım direk, amin inşallah daha çok yeni düşük veya doiış gebelik olmazsa sağlıcakla gelsin
Yani iğnenin kaçıncı günü idrarda gördünüz benim bugün 12. Günü yapsam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…