Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

Vallahi tutacak gibi hissediyorum yatmıyorum artık geziniyorum test gününü sabırsızlıkla bekliyorum sen nasılsın kuzum nasıl hissediyorsun kendini 😌
Ben de tutacak gibi hissediyorum hepimizin olsun inşallah süreci ayrı zor beklemesi ayrı ama güzel olacak inşallah ben de arada kalkıyorum ama yavaş hareket kendimi ise iyi hissediyorum hafif hafif reg olacak gibi kaşık ağrıları var ama bilemiyorum 😊

Ben de tutacak gibi hissediyorum hepimizin olsun inşallah süreci ayrı zor beklemesi ayrı ama güzel olacak inşallah ben de arada kalkıyorum ama yavaş hareket kendimi ise iyi hissediyorum hafif hafif reg olacak gibi kaşık ağrıları var ama bilemiyorum 😊
Bence bunlar gebelik belirtileri göğüslerde hassasiyet falan başka belirtiler var mı Cumartesi erken gebelik testi yapılacak daha fazla dayanamıcam 😌

Hayırlı haberler inşallah kızlar.bwnde 10 haziranda Transfer oldum belirti olurmu acaba daha erken

Merhaba aynı gün transfer olmusuz bugün nasılsınız bi belirtiler varmi
Belirtim yok kasık ağrım ve bel agrim var , iki gundur test yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan verene kadar emin olmayacağım. Pzt kan vermeyee gidicem tam gününde

Merhaba
Benimde bugün 7. günüm dayanamayıp test yaptım 🙈 bazıları pozitif olacak diyor ama hemen kaptırmak istemiorm kendimi , hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Canım evde mi test yaptın benimde 6. Günüm herhangi bir belirtim yok. Sende var mı? Bir de azosperm miydi sizde sorun

Transfer gününün üzerine saydığında 5. Gün mü ay bende zor dayanıyorum erken gebelik testi mi yaptın normal kaset testler mi
Transfer gününü saymadan 5. Gunde yaptım , 5.gun embriyosu tek yerlestirildi. Erken gebelik testi yaptim. Ama baktiginizda daha cok erken negatif cikma şansı yuksek belki idrara daha gec gecer negatif cikmasi moralinizi bozacaksan dayanin🙏

Transfer gününü saymadan 5. Gunde yaptım , 5.gun embriyosu tek yerlestirildi. Erken gebelik testi yaptim. Ama baktiginizda daha cok erken negatif cikma şansı yuksek belki idrara daha gec gecer negatif cikmasi moralinizi bozacaksan dayanin🙏
Senin adına çok sevindim canım inşallah bizlerde güzel haberler alırız benimde 5. Gün embriyosu taze transfer

Senin adına çok sevindim canım inşallah bizlerde güzel haberler alırız benimde 5. Gün embriyosu taze transfer
İnşallah canim benim guzel haberler alalim🙏🙏 bende kanda çıkana kadar kimseye soylemedim buradakiler dışında eşim ailem kimse bilmiyor şuan açıkçası

Back
X